fbpx

Μου ‘μάθαν να φοβάμαι ό,τι αγαπώ..

Και να που έρχεται η στιγμή.. Αυτή μωρέ που λες “Γιατί φοβάμαι; Τι έχω να χάσω αφού δεν έχω αυτό που αξίζω; Αυτό που θέλω, αυτό που αγαπώ;“. Να που όταν ο Πασχαλίδης έλεγε “Μου ‘μάθαν να φοβάμαι ό, τι αγαπώ” είχε απόλυτο δίκαιο…

Inspirational-Love-Quotes-37   

Μας έμαθαν να φοβόμαστε, να φοβόμαστε να πράττουμε, να κυνηγούμε, να αγαπάμε πραγματικά!

Μας έμαθαν να ξεχνάμε.. Να αφήνουμε πίσω πράγματα που άλλοτε για αυτά δίναμε τα πάντα. Για να ξεχάσουμε λένε. Ποιος από μας ξέχασε όμως; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα αισθήματα του, αυτά που έζησε, που ένιωσε, που ονειρεύτηκε; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις θυσίες, τα θέλω, τα πρέπει; Ποιος μπορεί, και πώς;

 

Κάθε πρωί ξυπνάς με ένα όνειρο, μία ανάμνηση, μία εικόνα στο μυαλό σου..

-LOVE-love-36983820-900-675

Το όνειρο να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα με αυτόν που αγαπάς, με την εικόνα του και τις αναμνήσεις σας. Γιατί δεν το παλεύεις; Τι  έχεις να χάσεις τελικά; Ο καιρός περνάει γρήγορα, το ξέρεις αυτό. Οι αναμνήσεις όμως δεν φεύγουνε, δεν ξεχνιούνται. Κάθε μέρα θα θυμάσαι, κάθε μέρα θα έρχεται η εικόνα..

Αλλά εσύ θα φοβάσαι, θα φοβάσαι να παλέψεις για αυτό που αγαπάς. Είτε για την εικόνα σου που.. “θα χαλάσει” είτε γιατί φοβάσαι τις συνέπειες.. Μα ποιες συνέπειες; Ποια εικόνα; Πάλεψε! Για αυτά που αγαπάς και για αυτά που ονειρευέσαι. 

love-4

Γιατί μόνο ο Μαχαιρίτσας δηλαδή, πρέπει να φωνάζει τόσο δυνατά “Πόσο σε θέλω”; 

Γιατί να μην έχεις το θάρρος να παλέψεις; Ειδικά όταν αξίζει, όταν εσύ ο ίδιος πιστεύεις ότι αξίζει. Γιατί , ό,τι και να σου λένε οι φίλοι, οι γνωστοί και οι κολλητοί, ποιος ξέρει τελικά καλύτερα από ‘σένα τι πρέπει να κάνεις; Κανείς δεν ξέρει τι νιώθεις, πόσο νιώθεις και την ποιότητα αυτών που νιώθεις. Κανείς δεν έχει δει όσα έχεις δει, δεν έχει ακούσει όσα έχεις ακούσει.  Δεν έχει δει τα μάτια του εκείνο το βράδυ που συναντηθήκατε τυχαία.. Μόνο εσύ.  Και πάντοτε θα είναι μόνο εσύ. 

182c7de5248d7258f1fa0ffaba91b4ae

Μια ζωή έχεις, είναι κρίμα να την χαραμίζεις για όποιαδήποτε φοβία.

Οι στιγμές και οι μέρες περνάνε και θα το καταλάβεις μόνο όταν μία μέρα δεις πίσω και δεις τα χρόνια που περάσανε. Χρόνια ανούσια και καταστροφικά.. Δεν σου λέω να μην βλέπεις τον εαυτό σου, όχι. Σου λέω πως εάν ΕΣΥ  αγαπάς πραγματικά, ίσως να πρέπει να το παλέψεις για να είσαι και ΕΣΥ ευτυχισμένος.

the-notebook-love-quote

 

Δες επίσης: Με στεναχωρεί που τα βράδια μου λείπεις!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending