fbpx

Star Κύπρος 2015: Tα 7 highlights του 2ου live που ίσως δεν πρόσεξες!

Όπως και την προηγούμενη Κυριακή, έτσι και αυτή που μας πέρασε, παρακολουθήσαμε το 2ο live του Star Κύπρος 2015. To StudentLife είναι εδώ, παρουσιάζοντας σας τα highlights του 2ου αυτού live!

 

Για να δούμε αν εσύ τα είδες ΟΛΑ: 

 

HIGHLIGHT NO.1 – Η έναρξη του show:

finalist_apoxorisi

Tην έναρξη του 2ου live έκαναν φυσικά οι 20 φιναλίστ των φετινών καλλιστείων, με ένα εντελώς διαφορετικό χορευτικό του Χάρη Σάββα. Ντυμένες με κολάν και μπλουζάκια γυμναστικής μαζί με κέφι, τροχάδι και αερόβιες ασκήσεις, οι 20 φιναλίστ εμφανίστηκαν στην σκηνή, ξεσηκώνοντας κριτές, κοινό και τηλεθεατές. 

Οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση, Μαλβίνα Ηλία και Έλενα Χαραλάμπους,  έκαναν την εμφάνιση τους μαζί, ανταλλάζοντας μερικά “μπουνίδια” μεταξύ τους, θέλοντας να δείξουν ότι και οι δύο θα παλέψουν για να συνεχίσουν στο επόμενο live.

 

HIGHLIGHT NO.2 – Η πρόταση της Χριστιάνας στο Δημήτρη Αλεξάνδρου:

kallisteia

Mετά απ’ αυτή τη συναρπαστική έναρξη, την εμφάνιση της έκανε και η παρουσιάστρια της βραδιάς Χριστιάνα Αριστοτέλους, συνοδευόμενη απο το Δημήτρη Αλεξάνδρου, που δεν παρέλειψε να σχολιάσει το πόσο ανάλαφρη είναι. Στην συνέχεια εκείνη του είπε Θέλεις να παρουσιάσουμε μαζί; και εκείνος αφήνοντας ασχολίαστη την πρόταση και ρίχνοντας απλά ένα χαμόγελο, είπε στην παρουσιάστρια πόσο όμορφη ήταν.

 

HIGHLIGHT NO.3 – Η δοκιμασία των υποψηφίων για αποχώρηση:

202-0.fidiaaa.763ab41c6f9b5dbfa0ca9127ab405ace

Tόσο η Μαλβίνα Ηλία όσο και η Έλενα Χαραλάμπους επρεπε να περάσουν απο δοκιμασίες (Πασαρέλα με μαγιό, φωτογράφιση και ερώτηση), όπου τα μέλη της κριτικής επιτροπής κλήθηκαν να βαθμολογήσουν. 

Με τη βοήθεια της coach τους, οι δύο φιναλιστ προς αποχώρηση φωτογραφήθηκαν κρατώντας στα χέρια τους φίδια, με τα οποία θα έπρεπε να νιώσουν εξοικειωμένες, και να ποζάρουν ωραία στον φακό.

Η διαγωνιζόμενη που ένιωθε πιο άνετα ήταν η Έλενα, σε σύγκριση με τη Μαλβίνα που την διεκατείχε πολύ άγχος κατα τη διάρκεια της φωτογράφισης. Η Έλενα απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια και την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές.

 

HIGHLIGHT NO. 4 – “Θα κοιτούσα το κινητό του Νεκτάριου”:

12022396_746635122126622_4026621588436436209_o

Αφού απάντησαν τα κορίτσια η Χριστιάνα (προ)κάλεσε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να απαντήσει στην ερώτηση: 

Διαπιστώνεις, ότι το αγόρι σου στέλνει συνεχώς, μυνήματα στο κινητό του, και δεν απαντάει κλήσεις μπροστά σου. Πώς αντιδράς;”  

 

H Κωνσταντίνα έδωσε μια διπλωματική απάντηση, λέγοντας πως τα μηνύματα μπορεί να μην ήταν πονηρά. “Θα μπορούσε να κανόνιζε μια έκπληξη γενεθλίων“. Στη συνέχεια όμως, παραδέχτηκε πως θα έψαχνε το κινητό του Νεκτάριου, για να διαπιστώσει αργότερα αν υπήρχε κάτι μεμπτό. Ως αποτέλεσμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να την αποκαλέσει “κατίνα“. Η ίδια όμως είπε “Δεν είμαι κατίνα” εξηγώντας πως την ενδιαφέρει να γνωρίζει αν την κοροιδεύει το έτερον ήμισυ ή οχι προσθέτωντας πως “Έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά μέχρι ενός σημείου“.

 

HIGHLIGHT NO.5 – H πρώτη αποχώρηση:

20150913_apoapoa

Αφού τα κορίτσια πέρασαν απο 3 δοκιμασίες. Πασαρέλα, φωτογράφιση και ερώτηση (βλέπε highlight NO. 3). Τόσο, οι κριτές όσο και το κοινό, κλήθηκαν να αποφασίσουν για το ποια κοπέλα θα παραμείνει στο διαγωνισμό, διεκδικώντας το τίτλο της STAR ΚΥΠΡΟΣ 2015. Οι κριτές επέλεξαν την Έλενα Χαραλάμπους και αποχαιρέτησαν τη Μαλβίνα Ηλία. 

 

HIGHLIGHT NO.6 – H τρίτη δοκιμασία

Capture

Σε αυτή την δοκιμασία, τα υποψήφια κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν για ένα γιορτινό εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour.

To έπαθλο αυτής της δοκιμασίας, που θα κέρδιζε η υποψήφια με την υψηλότερη βαθμολογία ήταν να φωτογραφηθεί για την πραγματική έκδοση του περιοδικού Beautiful People. Όλες ποζάρωντας στο φάκο με το ίδιο concept, φορώντας λαμπερές τουαλέτες, και styling του Νικόλα Ιωαννίδη, έπρεπε να φωτογραφηθούν έχοντας στην διάθεση τους μόνο 17 κλικ.

Το highlight αυτής της δοκιμάσιας: Το σχόλιο του Νικόλα Ιωαννίδη σε υποψήφια πως είχε στηθεί σαν την βασιλισσά Ελισάβετ.

 

HIGHLIGHT NO.7 – Υποψήφιες προς αποχώρηση

12006414_746635922126542_1794168211249286316_o

Στο τέλος της βραδιάς, αφού παράτεινε την αγωνία των κοριτσιών που ήταν επι σκηνής για 15 λεπτά, ανακοίνωσε τα δυο κορίτσια που είναι υποψήφιες προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Η Σοφία Πέτρου και η Μαρίνα Ρηβς ήταν οι δύο κοπέλες που άκουσαν το όνομα τους και αυτές που θα περάσουν μια εβδόμαδα γεμάτη αγωνία και δοκιμασίες, υπό την καθοδήγηση βέβαια της coach τους Χριστίνας Δημητρίου.

 

Δες επίσης: Star Κύπρος 2015: Οι πραγματικοί λόγοι που έγινε MUST για τον κάθε Κύπριο!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending