fbpx

Πώς θέλουν οι Κυπραίοι φοιτητές τη φοιτήτρια του πανεπιστημίου; (Part 1)

Μετά από πολλά παράπονα φίλων μου (αγοριών), έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για ένα θέμα που λίγο-πολύ πιστεύω πως ενδιαφέρει τους σημερινούς Κυπραίους  φοιτητές και φοιτήτριες!

Το θέμα της εμφάνισης στο καθημερινό πήγαινε-έλα του Πανεπιστημίου! Συγκεκριμένα, ας δούμε τι λένε και πώς προτιμούν, ή μάλλον πώς δεν προτιμούν οι άντρες φοιτητές, τις φοιτήτριες σήμερα:

UST_MensGroup

1
Όταν η φοιτήτρια είναι full βαμμένη:

Τότε, γίνεται το επίκεντρο των κουτσομπολιών, του σχολιασμού και η αιτία για να γελούν οι περισσότεροι. Και δεν εννοώ το ωραίο και απλό βάψιμο, αλλά το βάψιμο που σε κάνει να πιστεύεις πως η κοπέλα έχει γύρισμα για ταινία θρίλερ. Κοπέλες μου, τα έντονα κοκκινάδια, το  make-up 2 τόνων που στάζει από το πρόσωπο σας, το ρουζ και τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αφήστε τα καλύτερα για τις νυχτερινές  εξόδους. Εκεί δεν υπάρχει το chance να τρομοκρατήσετε κανέναν, αφού στο σκοτάδι δεν… πολυφαίνεστε (αστειεύομαι). Απλά τονίζω πως μια φοιτήτρια δεν μπορεί να γίνει ομορφότερη αν βάφει το πρόσωπο της σε υπερβολικό βαθμό.

2
Όταν η φοιτήτρια είναι full άβαφτη (εκτός ΑΝ είναι πανέμορφη):

Είπαμε πως το ακραίο βάψιμο είναι τρομακτικό, αλλά το ίδιο τρομακτικό είναι και όταν οι φοιτήτριες αφήνουν το πρόσωπο τους στο έλεος του Θεού. Σύμφωνα με γνώμες 2 συμφοιτητών μου, το να μην περιποιείται καθόλου το πρόσωπο της η φοιτήτρια είναι τελείως απωθητικό! Το να μην βάζει έστω μια κρεμούλα ημέρας, λίγη μάσκαρα, ή λίγη πούδρα (αν το πρόσωπο της δεν είναι καλό), είναι απαράδεκτο. Πιστέψτε με, στα αγόρια δεν αρέσει καθόλου!

3
Όταν η φοιτήτρια παραέχει στυλ:

Σίγουρα, το στυλ κάθε φοιτήτριας είναι προσωπική της υπόθεση και κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να το κρίνει. Όμως, όταν δεν κατέχει πολύ από μόδα, καλό θα ήταν να μην πειραματίζεται με εκκεντρικά και ασυνδύαστα συνολάκια, επειδή το μόνο που πετυγχαίνει (και αυτό είναι κοινώς παραδεκτό) είναι να κινεί την προσοχή των άλλων προς το μέρος της. Τα αγόρια σίγουρα δεν θα πουν “Wow πόσο in-fashion είναι η συμφοιτήτρια μας!” αλλά “Ποιο ρεντίκολο είναι αυτό;

Τα πολύ ελκυστικά ρούχα τύπου “τα βγάζω όλα έξω” τα αφήνουμε καλύτερα για τα clubs. Αναμφίβολα, δεν υπάρχει άντρας φοιτητής που να μην του αρέσει μια άκρως ελκυστικά ντυμένη φοιτήτρια, αλλά πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο η αξιοπρέπεια των γυναικών χάνεται και δίνονται λάθος μηνύματα. Επομένως, ένα απλό συνολάκι (μια μπλούζα-ένα τζινάκι) ή και ρούχα αθλητικά είναι ό,τι πρέπει και  αρέσκονται πολύ.

4
Όταν η φοιτήτρια έχει έλλειψη στυλ:

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά πολλά αγόρια συμφοιτητές μου έχουν να πουν ότι περισσότερες που τις μισές φοιτήτριες δεν ξέρουν να ντύνονται. Δηλαδή δεν ξέρουν ή βαριούνται να συνδυάσουν τα ρούχα τους για να πάνε μάθημα με αποτέλεσμα να ρίχνουν πάνω τους κάτι, απλά για να πουν ότι ντύθηκαν.

Πολλές φορές μάλιστα, διαλέγουν ρούχα ακατάλληλα για το συγκεκριμένο σωματότυπο που έχουν, με αποτέλεσμα σχόλια τύπου:”Φόρεσε η φάλαινα κολάν” κτλ! Το γνωρίζω συμφοιτήτριες πως είναι δύσκολο να έχουμε όρεξη από τα χαράματα για να συνδυάζουμε φούτερ και τζιν, αλλά ως γνωστόν, στα αγόρια δεν αρέσουν οι ατημέλητες, αλλά αντίθετα οι περιποιημένες κοπέλες!

Συμπέρασμα:

MN572-Caller-students-web

Οι άντρες θέλουν την γυναίκα απλή με τη φυσική της ομορφιά. Μεν μου έρκεστε όμως κοπέλες μου τέλια άσαστες, αχτένιστες  και άνυφτες γιατί τούτον έννεν φυσική ομορφιά, αλλά είναι ένα κίνητρο για περιπαίξιμο από τους άντρες φοιτητές! Επομένως “Παν μέτρον άριστον!” όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες. Θα δείτε κοπέλες μου πως έτσι είσαστε τέλειες και οι φοιτητές μόνο θετικά θα σας σχολιάζουν!

Κι εσείς οι άντρες περιμένετε να δείτε τι λέγεται και για εσάς από τις φοιτήτριες!

Δες επίσης: 5 καθημερινά δράματα μιας Κυπραίας φοιτήτριας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending