fbpx

Οι 5 τύποι συγκατοίκων που θα συναντήσεις σίγουρα ως φοιτητής/τρια!

Για κάποιους είναι ευλογία, για κάποιους είναι βάσανο. Για κάποιους άλλους φυσικά είναι “Ούτε που να το σκέφτεσαι!“.

Μιλούμε φυσικά για τη συγκατοίκηση, κάτι αναγκαίο για ένα φοιτητή, ειδικά στο εξωτερικό – αν δεν θέλει να δει αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό του, πριν έρτουν καν τα πρώτα Χριστούγεννα!

 

Από τις πρώτες μέρες συγκατοίκησης, μπορεί εύκολα να διακρίνει τους 5 τύπους συγκατοίκων που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο πανεπιστήμιο.

 

1. Ο “Κάσπερ”

casper

Όλες η αναφορές στο όνομά του αρχίζουν με τη φράση “Φήμες λένε…“. Το μόνο που ξέρεις για τζείνον είναι ότι υπάρχει. Ελάχιστοι τον έχουν δει, τζιαι ακόμα πιο λλίοι αυτοί που έχουν ακούσει τη φωνή του. Εν πολλογυρίζει στην πόλη, αλλά τζιαι όταν γυρίζει, καταφέρνει να περνά απαρατήρητος. Άσε που αν τον δεις, μπορεί να μεν τον αναγνωρίσεις καν τζιαι να σκέφτεσαι “Ρε εν τούτος, έννεν τουτος…

Tον περισσότερο χρόνο εν στο δωμάτιο του, τζιαι συνήθως εν τόσον ήσυχος που αναρωθκιέσαι πότε πρέπει να του χτυπήσεις την πόρτα για να δεις αν ζει. Σπάνια απαντά στα τηλέφωνα ή στα μηνύματα στο Facebook. *Αν έσσιει.

 

2.  Ο Χίτλερ

hitler

Έφαες αλλά βαρκέσαι να τα πλύνεις τζιαι λαλείς εν να τα κάμεις μετά; Ούτε που να περνά που το νου σου. Ο Χίτλερ της καθαριότητας παραμονεύει. Μεν τολμήσεις να αφήκεις ο,τιδήποτε άπλυτο, ασυγύριστο ή λερωμένο γιατί…ο φούρνος σε περιμένει.

Γενικά το άτομον αυτό είναι μανιακό με την καθαριότητα. Είναι το πρώτον που θα προσέξει ότι έσσιετε έλλειψη στα καθαριστικά τζιαι το μάτιν του όσον αφορά καθαριότητες είναι αετίσιο. Αν μπεις στο δωμάτιον του θα νομίσεις ότι εμπήκες σε χώρον όπου μόλις απολυμάνθηκε που πιθανόν κρούσμα του ιού Έμπολα. Τόσο καθαρό.

 

3. Ο “κύριος” χάλια-χάλια

collegedrunk

Ο τύπος αυτός κάμνει κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα. Επιστρέφει σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες τζιαι είναι αυτόματα προγραμματισμένος να πιέννει ολόισια στο κρεβάτι του. Αν ήρτε σπίτι χάλια, όταν ξυπνήσει θα σου πει “Ε πελλέ ήταν τέλεια εψές“. Αν ήρτε σπίτι πολλά χάλια θα σου πει “Ε πελλέ τι έγινεν εψές;“. Το standard είναι ότι θα είναι πάντα χάλια.

Εννοείται ότι ξέρει ούλλα τα events πόξω τζιαι εν να σε πρήξει ώσπου να πάεις μαζί του. Την ώρα του lecture των 9:00 βλέπει το τρίτο του όνειρο. Λόγω του ωραρίου του, θα τον δεις να τρώει “πρωινό” το μεσημέρι τζιαι “μεσημεριανό” το βράδυ. Το αν θα φάει “βραδινό” εξαρτάται που το πόσον χάλια ήρτεν σπίτι.

 

4. Ο τύπος “Θκιεβάζω”

i-like-reading

Τούτος εν είσαι σίουρος αν εκατάλαβε καλά ότι ενοικιάζει δωμάτιο δίπλα σου τζιαι όι στη βιβλιοθήκη. Το δωμάτιό του είναι το ίδιο ήσυχο με το δωμάτιο του Κάσπερ, για τον απλόν λόγο ότι τούτος λείπει πάντα. Στο δωμάτιό του βρίσκεται μόνον όταν τζιοιμάται.  Στη βιβλιοθήκη θα τον δεις να κάθεται πάντα στο quiet area, στον ίδιον τόπο, να έσσιει ακουστικά, να θκιεβάζει τζιαι να πιάννει σημειώσεις.

Εννοείται ότι δεν θα τον σιερετήσεις, γιατί αν τον αποπροσανατολίσεις που το θκιέβασμαν του, γίνεται επικίνδυνος. Επίσης, δεν τον ρωτάς ποττέ τι κάμνει, γιατί η απάντηση είναι πάντα η ίδια: “Θκιεβάζω.

 

5. O αντι-Χίτλερ

A filthy kitchen sink with dirty dishes

Ο αιώνιος εχθρός του Χίτλερ. Αν δεις άνω-κάτω την κουζίνα, ξέρεις αμέσως ποιος την έκαμε. Τζιαι ποιος δεν πρόκειται θα την καθαρίσει. Τζιαι ποιος θα την καθαρίσει. Εσύ. Αν ακούσεις 2 άτομα να φωνάζουν μες το σπίτι, ξέρεις ότι εν ο Χίτλερ τζιαι ο αντι-Χίτλερ, τζιαι τσακώνουνται για τις καθαριότητες. Αποφεύγεις να μπεις στο δωμάτιό του αν δεν θέλεις να πεθάνεις που ασφυξία, καθώς τα παράθυρα του δωματίου του εγίναν ένα με τον τοίχο (που τον τζιαιρόν που έσσιει να τα ανοίξει).

 

Συνάντησες κανένα από τους πιο πάνω ή ακόμα;

 

Δες επίσης: Συγκατοίκηση στο πανεπιστήμιο: Ναι ή Όχι;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending