fbpx

Oι 5 Κυπραίοι του γυμναστηρίου! Εσύ ποιος από αυτούς είσαι;

Στις μέρες μας το γυμναστήριο έχει γίνει η νέα μόδα. Αναμφίβολα, τον τελευταίο χρόνο ο αριθμός των γυμναστηρίων πολλαπλασιάζεται, τόσο σε ολόκληρο τον κόσμο όσο και στο δικό μας νησί.

Οι Κυπραίοι ακούνε “Gym” και βουρούν να αγοράσουν φόρμες, κολάν, αθλητικά παπούτσια και όλο τον ανάλογο εξοπλισμό για να γραφτούν στο πιo highclass γυμναστήριο της περιοχής.   gym_exercise_bike_fitness_health

Άραγε, για ποιους λόγους πάει ο κάθε Κυπραίος γυμναστήριο; Οι 5 Κυπραίοι του Γυμναστηρίου ακολουθούν:

1
Ο Φυσιολογικός Κυπραίος που πάει για να γυμναστεί:

Μύθος! Υπάρχει αλήθεια αυτός ο άνθρωπος; Πού είναι; Κακά τα ψέματα, αλλά ελάχιστοι είναι εκείνοι που αρχίζουν γυμναστήριο με σκοπό την σωματική τους υγεία και εκγύμναση. Αλήθεια τωρά, πόσους Κυπραίους ξέρετε που να πηγαίνουν γυμναστήριο μόνο για να αποκτήσουν αντοχή, για να έχουν μια υγιή ζωή;

2
 Ο Κυπραίος που πάει για να δεικτεί:

Θυμίζει σας κάποιον/α; Σίγουρα όλοι μας ξέρουμε καμιά 10ριά πρησμένους και πρησμένες που κατά “σύμπτωση” φορούν κάθε φορά τα πιο στενά ρούχα με σκοπό την ανάδειξη κοιλιακών, χεριών, ποδιών, στήθους και κυρίως οπισθίων (ακόμα και απο τους άντρες- έγινε must φαίνεται να έχουν και οι αρσενικοί ωραία οπίσθια!) κτλ.

Αυτοί που νομίζουν πως περπατούν σε πασαρέλα και δίνουν σε όλους συμβουλές για το πώς να κάνουν σωστά τις ασκήσεις. Εκείνοι ακόμα που στο γυμναστήριο βγάζουν κραυγές κούρασης, που ξεφυσούν και συνέχεια κοιτάζονται στον καθρέφτη για να πάρουν motivation  και να συνεχίσουν το σκληρό τους έργο. Εκαταλάβαμεν το, παθιάζεστε με την γυμναστική και είσαστεν ερωτευμένοι με το σώμα σας (όπως τον Σπαλιάρα ένα πράμα).Όμως, προσέχετε, όι να σας τρυπήσει κανένας με καμιά καρφίτσα τζε να ξεφουσκώσετε αυτόματα τζι”εχουμε δράματα!

Πότε θα μάθετε επιτέλους ότι η υπερβολική χρήση πρωτεϊνών και άλλων ουσιών για απόκτηση όγκου, σας μετατρέπει σε “ολίγον φοϊτσιάρικατέρατα”; Ααα και να μην ξεχνάμε και τις τόσες selfies (σχετικό το selfie επειδή βλέπουμεν τα όλα, εκτός την φάτσα συνήθως) που βγάζουν οι τυπικοί Κυπραίοι και Κυπραίες για να ενημερώσουν τον υπόλοιπο κόσμο ότι: “Ναι δέτε με πάω τζιαι ‘γώ gym, κάμετε μου like..

3
Ο αδκιασερός Kυπραίος που πάει γυμναστήριο επειδή δεν ξέρει τι άλλο να κάμει:

Να σας εξηγήσω για ποιους αναφέρομαι: Για εκείνους που πηγαίνουν και έρχονται στο γυμναστήριο, που… κωλοσύρνουνται, που απλά βαριούνται να επιχειρήσουν να κάμουν ασκήσεις. Έτο λλίο δρόμο τζιαι είναι και πολύ τους, εν αντέχουν άλλο. Ουσιαστικά, είναι εκείνοι οι Κυπραίοι που πάνε στο γυμναστήριο για να μιλήσουν με τους παρέες τους, να περιπαίξουν κανέναν, να κουτσομπολέψουν λιγάκι, να πούνε τα νέα τους, να πιουν και το φραπέ τους ακόμα! Τζιαι είναι τζιαι μέσα στη μέση και εν μας αφήνουν χώρο να κινηθούμε τζιαι νευριάζουν μας!

Για κοινωνικές συζητήσεις υπάρχουν και καφετέριες.

4
Ο Κυπραίος που πάει να για να απολαύσει το αντίθετο φύλο:

Συνήθως οι άντρες υπάγονται σε αυτή την κατηγορία χωρίς να ρίχνω σ’αυτούς το φταίξιμο αφού είναι πολύν το χαλί του γυναικείου φύλου. Εκείνοι δηλ. που δεν μπορούν να αφήσουν κοπέλα με κοπέλα και να μην την δουν απο πάνω μέχρι κάτω προσεκτικά, εστιάζοντας σε επίμαχα μέρη του σώματος της (ξέρετε ποια).Σοβαρά, αν δεν υπήρχαν τα μηχανήματα για τα squats, τα γυμναστήρια δεν θα έχαναν πολλή πελατεία ?. Πάει μου ο κάθε γέρος για να γυμναστεί ασπούμε.. Πε μας τα λλίον ρε..

Παρομοίως όμως και οι γυναίκες δεν θα λέγαμε ότι πάνε πίσω στο να μελετούν αντρικά σώματα και μετά που πηγαίνουν σπίτι να τηλεφωνούν της κολλητής τους :”Κόρη εν φαντάζεσαι ίντα κορμίν έκαμεν ο..” Είναι στη φύση του ανθρώπου να θέλει να βλέπει το σώμα του αντίθετου φύλου, αλλά έννεν ανάγκη να φκάλλουμε τζιαι τα ματούθκια μας!

5
Ο Κυπραίος που δεν πάει γυμναστήριο, ενώ κάθε μέρα λέει ότι θα αρχίσει:

“Ναι αφού είπαμεν, απο Δευτέρας αρχίζω και gym και fitness μαζί..”, ” Σίουρα, που την άλλη εβδομάδα εννάρχομαι μαζί σου γυμναστήριο..”,” Όι αλήθκια τωρά, πε μου τι ώρα εν να πάεις αύριο gym για νά ‘ρτω τζι’ εγώ..” Και  το αύριο γίνεται μήνας και ο μήνας χρόνος και πάει λέγοντας. Αναντίρρητα, όλοι μας έχουμε πολλούς τέτοιους φίλους και γνωστούς που, ενώ θα ήθελαν να αρχίσουν γυμναστήριο, εντούτοις δεν παίρνουν ποτέ την απόφαση. Είναι ο Κυπραίος που θέλει να chillarei και που moto του είναι το “Χαλαράάά..”

Κλείνοντας, οφείλω να τονίσω πως στις μέρες μας έχουμε κάπως παρεξηγήσει την αξία του γυμναστηρίου.

Fall-Down-Gym-Quotes-Images

Πρέπει να κατανοήσουμε για ποιο σκοπό χρειάζεται να πηγαίνουμε γυμναστήριο όπως επίσης να δώσουμε σημασία στο αρχαίο ρητό: “νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ “. Σπαταλούμε τόσες ώρες για τη φροντίδα της εξωτερικής μας εικόνας εις βάρος του νου και της ψυχής μας, τα οποία αντίθετα παραμελήσαμε αρκετά..

Εσύ ποιος τύπος είσαι τελικά;

Δες επίσης: Η συνήθεια που γίνεται… λατρεία: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending