fbpx

Έχασα τη ζωή μου εξαιτίας… κάποιου άλλου!

Ίσως με θεωρήσετε εγωίστρια..Αλλά γιατί έπρεπε να μου στοιχίσει την ζωή, το λάθος κάποιου άλλου..

 

Ήταν απλά ένα νυκτιάτικο Σάββατο όπως όλα τα άλλα.-έτσι νόμιζα τουλάχιστον.. Δεν ξέρω γιατί, αλλά από το πρωί ένιωθα κάπως περίεργα, ίσως να ήταν η ιδέα μου -τελικά όμως δεν ήταν. Αυτό το Σάββατο, θα έφευγα πιο αργά από τη δουλειά, γιατί θα φιλοξενούσαμε ένα διάσημο τραγουδιστή.

Κι έτσι έγινε. Έφυγα από τη δουλειά γύρω στις 5:30 το πρωί. Είχα στείλει ήδη και ένα μήνυμα στην μαμά μου πως θα ξεκινούσα από την δουλειά για να μην ανησυχήσει αν ξυπνήσει και δεν με δει. Ξαφνικά, χωρίς λόγο ανατρίχιασα. Οι δρόμοι ήταν άδειοι.

Επειδή νύσταζα φρόντισα να πηγαίνω σε πιο χαμηλή ταχύτητα, δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Μπροστά μου ο δρόμος ήταν όλο ευθεία, ήμουν 5 λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Τελικά στον δρόμο εμφανίστηκε κι άλλο αυτοκίνητο, αλλά στην αντίθετη λωρίδα.

Κάτι περίεργο είχε όμως αυτό το αυτοκίνητο. Πήγαινε συνεχώς ζιγκ-ζαγκ και τα ψηλά του φώτα ήταν συνεχώς αναμμένα παρόλο που ήμουν κι εγώ στον δρόμο. Προσπάθησα να μειώσω ταχύτητα όσο μπορούσα, αλλά έβλεπα πως το άλλο αυτοκίνητο ανέπτυσσε. Ερχόταν κατά πάνω μου.

Αντιλαμβάνεστε τι έγινε, δεν θέλω να προβώ σε λεπτομέρειες. Πρέπει όμως να σας πω πως ο άλλος οδηγός ήταν μεθυσμένος κατα πολύ περισσότερο από το όριο που επιτρεπόταν. Ούτε καν ήξερε τι έκανε και τι είχε προκαλέσει.

Dizzy-Spells-After-Drinking

Ναι, αυτός ο οδηγός έκοψε το νήμα της δικής μου ζωής. Γιατί ρε φίλε έπρεπε να πιεις και να οδηγήσεις; Ή ακόμα, γιατί έπρεπε να πιεις τόσο πολύ; Αφού ήξερες πως θα οδηγήσεις γιατί ήπιες;

Γιατί έπρεπε να με στερήσεις από τους γονείς μου; Γιατί να με στερήσεις από τους φίλους μου που είχουμε τόσα όνειρα; Γιατί δεν με άφησες να αποφοιτήσω από το Πανεπιστήμιο που με τόσο κόπο μπήκα κάνοντας περήφανη την οικογένειά μου;  Γιατί ανάγκασες τους δικούς μου ανθρώπους να ντυθούν στα μαύρα;

Και πάνω απ’ όλα, γιατί με σκότωσες επειδή εσύ ήθελες να πιεις;

 

Δεν είχα καν αρχίσει να κάνω τη δική μου ζωή. Είχα τόσα όνειρα.

Εσύ όμως, ναι εσύ και ο κάθε ένας που οδηγά πιωμένος μου αφαίρεσες το δικαίωμα να ζήσω επειδή ήθελες να πιεις και να οδηγήσεις..

Ίσως να λέτε πως είμαι εγωίστρια, αλλά όχι. ΕΓΩ έχασα τη ζωή μου, γιατί ο άλλος ήθελε να διασκεδάσει περισσότερο απ’ ότι έπρεπε!

 

Δες επίσης: “Η πρώτη και η τελευταία μου κούρσα”..

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending