fbpx

Πώς ξεχωρίζεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη από τις άλλες;

Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε ζήσει μέχρι τώρα μία, τουλάχιστον, μεγάλη αγάπη! Τι την ξεχωρίζει όμως από τις υπόλοιπες;

Τι είναι αυτό που κάνει αυτή τη μία, αγάπη «μεγάλη»; Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν, που τη διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες αγάπες, και έρωτες και της δίνουν τόση αξία;

Τα χαρακτηριστικά είναι πολλά, ας τα δούμε ένα-ένα:

 

Η περίοδος ισχύος της σχέσης αυτής

relationship
Δηλαδή, συνήθως, η μεγάλη σου αγάπη δεν είναι σχέση 2 ημερών, ούτε ενός μήνα! Είναι η σχέση που κράτησε καιρό, που δέθηκες, που κρατήθηκες σ’ αυτή. Η σχέση για την οποία έκανες τα πάντα, και για το λόγο αυτό της δίνεται τόση αξία.

 

Είναι η σχέση που άργησες να ξεχάσεις

large
Δηλαδή, είναι αυτό που λέμε «υπάρχουν αγάπες που αφήνουν το αντίο μιας βδομάδας, υπάρχουν και άλλες που αφήνουν το γιατί μίας ζωής». ­­­­­­Ε λοιπόν η μεγάλη σου αγάπη, δεν σου αφήνει μόνο το σημάδι μίας βδομάδας, αλλά μίας ζωής! Δεν μπορείς, ούτε και θα μπορέσεις να τη ξεχάσεις εύκολα.

 

Οι υποχωρήσεις που έκανες, ή θα κάνεις, για τον άνθρωπο αυτό

large (1)
Δεν θα έκανες τόόόσες πολλές υποχωρήσεις για έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, που δεν αγάπησες ποτέ τόσο πολύ. Θα το κάνεις για αυτόν που ‘χεις βαθειά μέσα στην καρδιά σου! Για αυτόν που πραγματικά αγάπησες και για αυτόν που πιστεύεις ό, τι αξίζει την αγάπη σου.

 

Η επικοινωνία που έχετε/ είχατε.

12004778_953885431324079_1167879691511898182_n
Δεν μπορείς να έχεις με κάθε άνθρωπο αυτή την επικοινωνία που έχεις με αυτόν! Μόνο αυτός μπορεί να σε καταλάβει, μόνο εσύ μπορείς να τον καταλάβεις με μία μόνο ματιά.. Η ζωή σας ενώνεται απλά και μόνο από την επικοινωνία σας, αφού με μία μόνο ματιά καταλαβαίνεις τα πάντα! Πίστεψε με αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα.

 

Η εμπιστοσύνη που δείχνεις/έδειξες στη σχέση αυτή

Quotes-About-Relationships-And-Trust-12
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα εμπιστεύθεις στον καθένα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής σου, αυτό που σε πονάει, αλλά και αυτό που ακόμα σε προβληματίζει! Μόνο σε έναν έρωτα, σε μία αγάπη θα γίνει αυτό. Και δεν θα γίνει εύκολα, θα περάσει καιρός, αλλά και δοκιμασίες!

 

Συγχώρεση

a484e864cad811820871906de7cb4249
Χωρίζετε «οριστικά» και έρχεται πίσω, ή πας εσύ, συνεχώς. Προσπαθείς να ξεχάσεις, ή και να θάψεις όλα όσα έγιναν απλά και μόνο για να είσαστε μαζί.. Ξεχνάς τα πάντα για χάρη του, και αυτός το ίδιο. Απλά και μόνο για να σε έχει δίπλα του.. Αυτό ναι. Είναι αγάπη!

 

Η επιστροφή σ’ αυτόν.

images
Τέλειωσαν όλα λες, πέρασαν μέρες, μήνες, χρόνια, μα να που έρχεται η στιγμή που αυτό το άτομο σου κτυπάει την πόρτα, και εσύ απορρημένος/η λες «εγώ τώρα τι κάνω;» . Το ότι ήρθε πίσω, σίγουρα σημαίνει πολλά. Το ότι θα πας εσύ πίσω; Ακόμη περισσότερα! Δεν ήταν απλά μία σχέση, ήταν σχέση ζωής. Και , απ’ ότι φαίνεται, και τα αισθήματα σας, ήταν τόσο δυνατά όσο η σχέση σας.

 

Με λίγα λόγια, η μεγαλή αγάπη της ζωής σου είναι αυτή που θα μοιραστείς τα πάντα, θα εμπιστευθείς, θα παλέψεις για αυτή και όποτε είναι αναγκαίο, θα συγχωρέσεις.

Inspirational-Love-Quotes-37

Δεν είναι μία εφήμερη, ούτε μία εύκολη αγάπη. Είναι μία αγάπη που χρειάζεται δουλειά, την οποία εσύ είσαι διατεθημένος/η να κάνεις. Αν βρεις την αγάπη αυτή, θα το καταλάβεις.. Απλά προσπάθησε να μην το καταλάβεις αφού φύγει αυτή η αγάπη. Γιατί το κενό που αφήνουν οι αγάπες αυτές, είναι από τα κενά που μένουν για πάντα!

 

Δες επίσης: Μου ‘μάθαν να φοβάμαι ό,τι αγαπώ..

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending