fbpx

Τα πιο διάσημα κινούμενα σχέδια της εποχής μας (Παρτ Ουάν)!

Ladies and Gent…ladies (με τους κόπελλους θα  ασχοληθώ στο part 2)! Το ξέρω πως τώρα που πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο το παίζετε Ντιβάρες – τζιαι καλά κάμνετε όμορφα μου πλάσματα.

Όμως τώρα, θα πάρουμε τη μηχανή του χρόνου και θα ταξιδέψουμε συγκεκριμένα στην παιδική σας ηλικία για να σας θυμίσω και να νοσταλγήσετε τα κινούμενα σχέδια που βλέπατε.

 

ΕΤΟΙΜΟΟΟΙΙΙ;;;

 

  • Barbie series

tumblr_mg44lkvcqu1rn39b8o1_400barbie

Κάθε Χριστούγεννα, «Μπάρμπι: στον Καρυοθράυστη» και να παρακάλετε τζείνο τον Άι Βασίλη να σας φέρει τζείνο τον πρίγκηπα. Μετά θέλατε μεγάλα μαλλιά, επειδή τζείνη την «Μπάρμπι Ραπουνζέλ» εξικοκκαλίσατε την!  ‘’ Την ψεύτρα κράτησε για πάντα στα δεσμά σου’’ ελάλεν τζαι τζείνη η φτωσσιή η Γκόθελ.

Ααα να μεν ξεχάσω και την «Μπάρμπι: Βασιλοπούλα και Χωριατοπούλα» που επιάνατε σσιερκές με τις κολλητές σας τζιαι ετραουδούσατε το ‘’Πώς μοιάζουμε, πώς μοιάζουμε (δεύτερη φωνή) εγώ και εσύ, εγώ και εσύ (πάλε η δεύτερη φωνή).

 

  • My Scene

barb_01

Η παραλλαγή της Μπάρμπι. Είπασιν να την κάμουν πιο μοντέρνα. New generation δήθεν και καλά. Να μπαίνετε στο σάιτ τους (υπάρχει ακόμα;;) να τις ντύνετε τζιαι να τις ξεντύνετε, τζιαι ΞΑΝΑ το ίδιο (again and again…). Ενώ παράλληλα, να δείχνει και τα επεισόδια με θέματα τη μόδα και τις ίντριγκες.

 

  • Sailor moon

tumblr_n7rpy2vtdO1t0m9j6o1_500

tumblr_mri1yd35DP1qzkegeo1_500

NO WORDS εδώ. Επιάννατε τα καθρεφτούθκια τα μικρά που άνοιγαν στη μέση. Με το που το ανοίγατε, αρκέφκατε ‘’Δύναμη του φεγγαριού μεταμορφωσέ με’’. Με το που άρχιζε η Sailor moon, ήσασταν ανυπόμονες να δείτε το φλερτ του Μαμόρου με της Μπάνης ή αλλιώς του Μασκοφόρου με το σμόκιν και της Sailor moon.

 

  • Heidi

tumblr_ndbpmhFCRZ1tic1guo1_500

Με το που αρχίζει (σόόόρρυ κοπέλες μου, αλλά εγώ προσωπικά γελώ! Ε ναι λοιπόν, είδα τζιαι εγώ ένα δύο επεισόδια) μια παράξενη φωνή φωνάζει ή τραγουδά; Τζιαι να μας δείχνει τη μικρούλα Χάιντι να περπατά ξυπόλητη με το σκυλάκι της. Τζιαι να πιάνετε την κατηφόρα κοπέλες ξυπόλητες, παριστάνοντας τη Χάιντι. Τζιαι που πίσω σας οι μανάες σας. Free to be girls.

 

  • Dora η μικρή εξερευνήτρια

Dora-the-explorer-logo1

Παρόμοιες καταστάσεις με τη Χάιντι. Μόνο που τούτην την φορά, φοράτε παπουτσάκια τζιαι κρατάτε το μεγεθυντικό φακό, τζιαι ανακαλύφκετε πράματα και τοπία (χωράφι δίπλα από το σπίτι σας), τα οποία δεν είχατε ξαναδεί ή επαίζατε πελλόν. Εκτός αυτού, αγοράζετε κασεττίνες, βαλίτσες, ρούχα της Ντόρας. Όπου να ‘σαι, θα φτάσει και τις πωλήσεις της PukasDora VS Puka. Ωχ!

 

No offense κοπέλες μου. Ελπίζω να σας άρεσε το ταξιδάκι που κάναμε. Σειρά τώρα έχουν οι Gentlemen. Part 2 is on the way…!

Δες επίσης: 7 ήρωες της Disney και οι real life σωσίες τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending