fbpx

Οι κυριότερες διαφορές μεταξύ του “Crush” και του “Boyfriend”!

Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στο σημείο που θεωρώ ότι το να είσαι κολλημένος με κάποιον ή αλλιώς crush, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να έχεις μια σχέση.

Τα στερεότυπα λένε ενοείται το να έχεις μια σχέση είναι πολύ πιο δύσκολο. Θέλει χρόνο, αφοσίωση, συμβιβασμούς, ειλικρίνια, εμπιστοσύνη και πολλά άλλα, που εάν τα απαριθμήσω όλα δεν θα χωρέσουν στην στήλη.

Από την άλλη, το να σου αρέσει κάποιος και να προσπαθείς να κάνεις κάτι μαζί του, δεν φαντάζει τόσο δύσκολο γιατί ντάξει, πρώτα απ’ όλα δεν έχεις κάτι επίσημο μαζί του, άρα δεν χρειάζεται να είσαι πλήρως αφοσιωμένη στις ανάγκες του και γενικά στις ανάγκες της σχέσης σας. Από την άλλη θεωρείσαι ακόμα ελεύθερο πουλί, που σημαίνει μπορείς να κάνεις ότι σου κάνει κέφι. Μπορείς να βγαίνεις έξω όποτε θέλεις, για όσο θέλεις, μπορείς να ”ξενοκοιτάζεις” κι άλλους (παραδεχτείτε το όλοι το κάνουμε!), μπορείς να φοράς ό,τι ρούχα θέλεις και μπορείς να κάνεις όσα κάνει ένας single αλλά με μέτρο, έαν η επιχείρηση crush πάει καλά.

Κι όμως! Έχω να σας δείξω μερικές καταστάσεις που το να είσαι κολλημένος με κάποιον είναι πολύ πιο δύσκολο από το να έχεις σχέση!

Πάμε να τις δούμε μια προς μια:

1
Κατάσταση Νο.1 – Μηνύματα.

Πιστεύω όλοι μας έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, από όπου όλα ξεκινάνε. Στο crush σου πριν στείλεις εκείνα τα πρώτα μηνύματα, θα περάσει από χίλιες διορθώσεις, διαγραφές, ανασυντάξεις και έλεγχο ορθογραφικών λάθων. Ενοείται δεν μπορείς να στείλεις φατσούλες που προδώνουν τα συναισθήματα σου.

  • Τι κι αν παρεξηγήσει;
  • Να του στείλεις πρώτη;
  • Θα απαντήσει ή θα σε χέσει;
  • Κι αν φας χυλόπιτα;

Τελικά μετά από 10 συνεδριάσεις με τις κολλητές σου και εξονυχιστικό έλεγχο του μηνύματος, πατάς αποστολή και περιμένεις με την καρδιά στο στόμα. Μέχρι να κάνεις κάτι σοβαρό με το παιδί, θα έχεις γίνει ήδη ξεφτέρι στις εκθέσεις! Μακάρι να είχαμε την όρεξη για τόση προσοχή και στις ακαδημαικές μας εκθέσεις. Θα είχαμε όλοι 10 με τόνο!

Τι γίνεται όταν είσαι σε σχέση όμως;

Ακριβώς! Τίποτα απ’ ‘ολα αυτά! Είτε στείλεις εσύ πρώτη είτε στείλει εκείνος πρώτος, δεν σας απασχολεί. Πλέον είστε αρκετά εξικοιωμένοι και γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλον για να σας ενδιαφέρουν μικρολεπτομέρειες. Δεν σκέφτεσαι τι θα πεις και πώς, απλά το λές και περιμένεις απάντηση, ήσυχα και ωραία χωρίς τάσεις καρδιακής προσβολής.

2
Kατάσταση Νο 2. – Τελικά κατάφερες να διεκδικήσεις το ρημάδι το ραντεβού.

Σειρά έχουν τώρα κάποια υποκειμενικά πράγματα. Όπως η εμφάνιση σου. Κοπέλες, σε εσάς μιλάω!! Που όσα ρούχα κι αν έχουμε, ποτέ δεν βρίσκουμε κάτι που να μας αρέσει. Μετά από ώρες συλλογισμού, σειρά έχει το μέικ απ. Ενοείτε ψάχνουμε στο you tube ”How to contour like the Kardashians” γιατί ενοείται πρέπει να αναδείξουμε τα καλύτερα σημεία του προσώπου μας και να δημιουργήσουμε γωνίες και επισκιάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Ε μαααα… Να μην νομίζει ότι δεν ξέρουμε να βαφόμαστε κιόλας! Χαμός σας λέω, πανικός!

Ενώ όταν έχεις σχέση, ούτε καν!

Βάζεις ότι βρίσκεις, μια φόρμα, καμιά ζακετούλα, καμιά φορά ίσως θυμηθείς ότι έχεις και κανένα φορεματάκι, έτσι για αλλαγή, αλλά ελάχιστα σε ενδιαφέρει, ή εκείνον, το πως θα εμφανιστείς. Μακιγιάζ; Το ξεχνάς τις παραπάνω φορές, αλλά και τα μαλλιά δεν τα περιποιείσαι και ιδιαίτερα, μια απλή κοτσίδα, ή κάτω, το ίδιο σου κάνει. Δεν έχει να εντυπωσιάσεις και κανένα. Στα μάτια του πάντα όμορφη είσαι, ακόμα και όταν ξυπνάς με την τσίμπλα στο μάτι!

3
Κατάσταση Νο3. Είσαι πάντα προσεκτική με το τι θα παραγγείλεις.

Σαλάτα και νερό ή σόδα. Στάνταρ πράγματα. Φοβάσαι να παραγγείλεις burger ή κανένα γλυκό γιατί δεν θες να νομίζει ότι τρως όπως το γουρούνι. Θέλεις να πιστέψει ότι προσέχεις την διατροφή σου και ότι ακολουθάς ένα healthy lifestyle. Επίσης το ποτό με μέτρο. Όχι πως πεθαίνουμε από μέσα μας να παραγγείλουμε ένα shot για να ηρεμήσει τα νεύρα μας.

Όταν είσαι με τον αγαπημένο σου όμως, αποφασίζετε μαζί τι θα παραγγείλετε.

Πίτσα; Γύρο; Νταμπλ τσιζμπεργκερ; Ότι και να παραγγείλετε δεν ανησυχείς για το τι θα σκεφτεί το αγόρι σου, είσαι πλεον αρκετά άνετη μαζί του για να σε ανησυχούν οι διατροφικές σου συνήθειες. Δεν σε ενδιαφέρει το τι θα νομίζει για ‘σένα. Και ‘κείνος το ίδιο πράγμα είναι έτσι κι αλλιώς! Ταΐζετε ο ένας τον άλλον, λαδώνεστε, λερώνεστε, κάνετε ένα σωρό “αηδιαστικά” πράγματα μεταξύ σας (όπως τα μωρά).

4
Κατάσταση Νο4. – Επιστροφή στο σπίτι.

Τρέχεις αμέσως στην τουαλέτα να τσεκάρεις εάν όλα είναι στη θέση τους: μαλλιά, μέικ απ, σουτιέν, σκουλαρίκια κτλ. Επίσης κρύβεις ο,τιδήποτε μπορεί να σε ντροπιάσει. Σκανάρεις το σπίτι για να σιγουρευτείς ότι όλα είναι καθαρά και ξάστερα, κάνενα ίχνος από σοκολατάκια, πεταμένα ρούχα, παππούτσια, ρολά τουαλέτας και φάρμακα τα οποία παίρνεις όποτε τρέχει η μύτη σου και σου ανεβαίνει ο πυρετός. Τον ρωτάς ευγενικά αν θέλει να πιει ή να φάει κάτι, χωρίς να θες να γίνεις πρήχτισσα όμως. Αποφεύγεις να τον ακουμπάς πολύ. Δεν ξέρεις για πόση ώρα είναι το νορμάλ. Act normal, act normal!

Σε μια σχέση, ο άλλος έχει και αντικλείδι.

Δεν χρειάζεται να συγυρίσεις. Αλλάζεις άνετα μπροστά του εάν είναι και εκείνος στο μπάνιο, δεν σε ενδιαφέρει εάν δει τα ρούχα πεταμένα κάτω ή στο κρεβάτι, το πιο πιθανόν να κάνει το ίδιο. Το αντίθετο, θα σε βοηθήσει να το συγυρίσεις, ή απλά θα μείνετε μες το χάος του σπιτιού σου, αλλά μέσα σε έκεινο το χάος έχετε την ηρεμία και την τάξη, είναι ο δικός σας κόσμος, είναι η φωλίτσα σας όπου το μόνο που σας νοιάζει είναι να είστε μαζί.

Έχετε κάνει κάτι από αυτά; Σε τι άλλες καταστάσεις έχετε υπάρξει; Καλύτερα ελεύθερος ή δεσμευμένος;

Δες επίσης: Η φάση του… “μιλούμε”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending