fbpx

Οι 4 τύποι των “χαρτόμουτρων” που θα δεις στην Κύπρο! (γυναικείο version)

Ποιος είπε πως τα παιχνίδια τράπουλας αποτελούν αποκλειστικά αντρική υπόθεση; Οι γυναίκες έχουν αποδείξει πως τίποτα δεν τις πτοεί και μπορούν κάλλιστα να γίνουν ανταγωνιστικά ζευγάρια για μια παρτίδα, ειδικά μπιρίμπας, η οποία φαίνεται να είναι και η αγαπημένη τους.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες που παρουσιάζουν κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού.

Ας τις δούμε όμως μία-μία:

 

  • Η “κουμαρτζίνα”

ειναι-σαν-την-μπιριμπα-λουτσος

Η μόνη της έννοια είναι να στρωθεί στην μπιρίμπα με την παραμικρή ευκαιρία. Μέσα στη τσάντα της σταθερά έχει τράπουλα, μαζί με χαρτί και πέννα για να σημειώνει το σκορ. Κάθε της έξοδος είναι στο καφέ για μπιρίμπα με τις φίλες και τους φίλους της. Αν τύχει να γνωρίσει τζιαι κάποιο συμφοιτητή της που εν ξέρει ούτε μπιρίμπα, αλλά ούτε πιλόττα, απευθείας θεωρεί τον υποτιμημένο. Α! Τζιαι μην τύχει να ακούσει για τουρνουά και διαγωνισμούς. Απευθείας θα δηλώσει συμμετοχή με το σύντροφο ή τη συντρόφισσα της.

 

  • Η “καταλάθος”

download

Είναι το είδος της γυναίκας που μαθαίνει  μπιρίμπα απλά επειδή η παρέα της χρειάζεται ένα ακόμη άτομο για να συμπληρώνει ομάδα τζιαι μαθαίνουν της με το ζόρι. Φυσικά αν τύχει τζιαι αρέσει της, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «χαρτόμουτρο». Αν όμως δεν ενθουσιαστεί ιδιαίτερα, κάθε φορά πριν κάθε παιχνίδι θα σπάζει τα νεύρα των υπολοίπων γιατί βαρκέται να παίξει.

 

  • Η “άσχετη”

surprised-girl-face

Κόρη πώς λαλούν τούτο το παιχνίδι; Εν «κουγκάς»; Πότε εν να μου μάθεις τζιαι ‘μένα;”. Μεν παραξενευτείτε να ακούσετε κάτι τέτοιο καμιά μέρα στο καφέ. Εντάξει, η κοπελλούα έχει άλλα ενδιαφέροντα, έννεν το χόμπι της.

 

  • Η “σέλφι”

selfie

Είναι η κοπελλούα που έμαθε μπιρίμπα απλά για να περνά την ώρα της. Θα πάει στο καφέ για μπιρίμπα με τις φιλενάδες της. Θα ξεκινήσουν τα check-in “playing mpirimpa with besties”, θα βγάλουν καμιά 30αριά selfies μέχρι να διαλέξουν την καλύτερη για να την ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Μετά από ένα επιπλέον μισάωρο κουτσομπολιού θα ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Κάθε κοπέλλα που θα μπαίνει στην καφετέρια θα σχολιάζεται, διακόπτωντας έτσι το παιχνίδι τους για διάλειμμα μέχρι να πει η κάθε μια τα σχόλια της. Στο τέλος, μετά που 3-4 ώρες που θα κάθουνται στο καφέ, χωρίς να τελειώσει καν ο πρώτος γύρος του παιχνιδιού, θα θυμηθούν το ραντεβού στο κομμωτήριο και θα υποσχεθούν συνέχεια του γύρου τις επόμενες μέρες.

 

Είδετε κι εσείς κάποια από αυτά τα γυναικεία χαρτόμουτρα πρόσφατα;

 

Δες επίσης: Οι 4 τύποι των “χαρτόμουτρων” που θα δεις στην Κύπρο! (ανδρικό version)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending