fbpx

Τα πιο διάσημα κινούμενα σχέδια της εποχής μας (Παρτ Ττού)!

Κοπέλλια σόρρυ που άργησα να ετοιμάσω το 2ο άρθρο για τα κινούμενα σχέδια, αλλά ‘’σαν καλός’’ φοιτητής και εγώ, έπρεπε να διαβάζω για τις ενδιάμεσες εξετάσεις.

Για να μην πολυλογούμε όμως, νομίζω εν καιρός να πάμε πίσω στην παιδική μας ηλικία και να αναπολήσουμε ρε κοπέλλια τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε.

Ποια ήταν αυτά;

 

1
Dragon Ball

Ο λόγος που εθέλαμε να ξεκινήσουμε το καράτε. Να γίνουμε σαν τον Son Goku. Να είμαστε με τους παρέες μας τζιαι να αννοίουμε τα σσιέρκα μας τζιαι να φωνάζουμε  “κάμε κάμε κύμααααααα” τζιαι αντί να φκαίνει μια ακτίνα φωτός, έφκαινε το απόλυτο τίποτα. Αλλά εμείς ήμασταν ακόμη proud.

2
Pokemon

Οκ. Ούλλοι εθέλαμεν να μοιάσουμε του Αςς  Κέτσαπ (Helmans;) από την πόλη Πάλετ. Ήταν ο λόγος που εσταματήσαμε να ασχολούμαστε με τις πιλιούες. Επειδή εφκήκαν οι ΤΑΠΕΣ! Τζιαι να αρκέφκεις να παίζεις μες την γειτονιά. Τζιαι να νικάς, να πιάνεις το βλέμμα του νικητή. Τζιαι να λες ε πελλέ είμαι ο καλύττερος.  ‘’You teach me and I teach you.. POKEMOOON.’’ Είμαι σίουρος πως όλοι ετραγουδούσαμε τον ΥΜΝΟ!

3
Power rangers  

‘’Είμαι ο κότσιηνος’’, ‘’όι εγώ είμαι ο κότσινος’’, ‘’ε πελλέ είπα το πρώτος’’.

Ο αιώνιος καφκάς που είσσιες με τον παρέα σου σε παιδική ηλικία. Ο τρίτος ήταν πάντα ο μπλε. Ακόμα ένα τραγούδι ΥΜΝΟΣ της παιδικής μας ηλικίας. Βέβαια εμείς πάντα μεταφράζαμε το με το ΚΟ ΚΟ ΠΑΟΥΕΡ ΡΑΙΤΖΕΡΣ. Εν είχα παράπονο όμως (η μάνα μου πάντως είσσιε που εφώναζα δυνατά στο σπίτι).

4
YU-GI-OH

Δαμέ μόλις αρχίσαμε να βλέπουμε τον μικρό Γιούκι, 2 πράγματα θέλαμε να κάμουμε:

  1. Να βάψουμε το μαλλί μας με ανταύγιες σαν του Γιούκι.
  2. Να αποκτήσουμε την κάρτα με τον άσπρο δράκο με τα μπλε μάτια, αλλά τζιαι τον Εξόντιακ!

Ήμασταν βασιλιάδες με τούτα.

Υ.Γ : Ο λόγος που έκανα 2 παρτς, ήταν επειδή ήθελα να το κάνω λίγο πιο διασκεδαστικό. Αυτό με αφορμή την κριτική και αναφορά ατόμων (και από τα δύο φύλα) σχετικά με το ότι έβλεπαν κινούμενα σχέδια του αντίθετου φύλου.
Ένιγουεϊ, εγώ πάλε αγαπώ σας 🙂 Θενκς πάι-πάι!

tumblr_lw2le2TXkW1qe5f2h

 

Δες επίσης: Τα πιο διάσημα κινούμενα σχέδια της εποχής μας (Παρτ Ουάν)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending