fbpx

TEDx University of Nicosia: “The future is …”

Μετά την πετυχημένη εκδήλωση στην Λεμεσό το TEDx έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Λευκωσία στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στην Λευκωσία στις 21 Νοεμβρίου 2015.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιόνται γιατί αξίζει να παρευρεθούν σε μια τέτοια εκδήλωση. Οι διάφορες εκδηλώσεις του TEDx είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές αφού κοινό και ομιλητές μπορούν να μιλήσουν απευθείας για θέματα που τους προβληματίζουν. Επίσης το γεγονός ότι το TEDx University of Nicosia θα συγκεντρώσει πληθώρα από διακεκριμένους επιστήμονες και ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες δίνει μια καλή ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να αναπτύξουν σχέσεις με επαγγελματίες που είναι πρώτοι στο είδος τους. Τέτοια ευκαιρία δεν μας δίνεται και παρόλο που στο εξωτερικό χρυσοπληρώνεται, στο TEDx University of Nicosia η τιμή του εισιτηρίου είναι ΜΟΝΟ 20 ευρώ για φοιτητές και 25 ευρώ το κανονικό, και συμπεριλαμβάνει και δωρεάν φαγητό κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στο TEDx University of Nicosia, θα δοθούν επίσης διάφορα αναμνηστικά δωράκια και αν σκέφτεστε να μην έρθετε γιατί θα είναι κουραστικό να σας ενημερώσουμε ότι οι ομιλίες κρατάνε μόλις 18 λεπτά η κάθε μια. Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και ζωντανή μουσική και με το ζωντανή εννοούμε ολόφρεσκα και πρωτοποριακή με όργανα που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν. Τέλος, το TEDx University of Nicosia έχει ως θέμα «The future is …» και αυτό καθιστά την παρουσία αρκετών νέων – φοιτητών απαραίτητη.

Το μέλλον μιας χώρας είναι οι νέοι της και οι φοιτητές της. Αν δεν ακούσετε και δεν ακουστείτε σε μια εκδήλωση όπως αυτή του TEDx University of Nicosia, τότε πού θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε ξανά, μπροστά σε τόσο κοινό και τόσους πολλούς και καταξιωμένους επαγγελματίες;

Σε συνέντευξη του ο Dr. Νικόλας Νικολή, που είναι ο υπεύθυνος – επιμελητής για το TEDx University of Nicosia είχε δηλώσει πως «δεν μπορούμε να διαγράψουμε το παρελθόν, ούτε να το αποποιηθούμε, ελπίζουμε όμως ότι το παρελθόν μας έδωσε λαμπρά παραδείγματα εξέλιξης, σημαντικά μαθήματα προσοχής και καταστροφικά σενάρια που μας έθεσαν σε κίνδυνο τα οποία πρέπει να αποφύγουμε. Λέγοντας αυτά, το μέλλον δεν μπορούμε να το σταματήσουμε, μπορούμε όμως να του δώσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις έχοντας διδαχτεί από το παρελθόν». Τα λόγια αυτά σίγουρα αδιάφορους δεν πρέπει να μας αφήνουν αφού έχουμε δει πάρα πολλά παραδείγματα στην ιστορία που οι άνθρωποι κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη και καταλήγουν στις ίδιες καταστροφικές συνέπειες.

Για εισιτήρια μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tedxunic.com. Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης όλα τα νέα, τις εξελίξεις, διάφορα σποτάκια καθώς και τους ομιλητές. Επίσης το TEDx University of Nicosia μπορείτε να το βρείτε και στο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την κα. Λυδία Ζανέττου στο 96794083.

Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο και γράψτε το δικό σας μέλλον! Αν έχετε αμφιβολίες για το αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα σας λυθούν όλες με το τέλος του TEDx University of Nicosia.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending