fbpx

Η Χαρούλα Παναγιώτου αποκλειστικά στο StudentLife

Γνωρίστε την φουτσαλίστρια του Πανεπιστημίου Κύπρου, Χαρούλα Παναγιώτου, μέσω της συνέντευξης της στο StudentLife.com.cy.

Χαρούλα, πες μας λίγα λόγια για σένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Είμαι 26 χρονών και κατάγομαι από το όμορφο χωριό Φρέναρος. Αρχικά σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης)  Εφαρμοσμένη Πληροφορική. Αυτή την περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Πληροφορική (Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής) και ταυτόχρονα εργάζομαι στο Τμήμα Δασών ως Δασική Λειτουργός.

Ποια η σχέση σου με τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και γενικά με ότι αφορά τον αθλητισμό;

Από μικρή ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Μέχρι και σήμερα, εδώ και 18 χρόνια, συνεχίζω να παίζω στην ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων ποδόσφαιρο, έχοντας θέση κέντρο-επιθετικός και είμαι η αργηχός της ομάδας. Επίσης έπαιξα και στην Εθνική Γυναικών. Όσον αφορά τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό εντάχθηκα παράλληλα με την έναρξη του μεταπτυχιακού μου, στην Γυναικεία ομάδα του Φούτσαλ. 

12242341_1653873768221036_2110965898_n

 Είσαι ευχαριστημένη με το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού;

Κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού είναι αρκετά καλό. Ίσως αν υπήρχε περισσότερη και καλύτερη πληροφόρηση προς τους φοιτητές, περισσότεροι φοιτητές θα συμμετείχαν και έτσι θα αυξανόταν ο ανταγωνισμός και γενικότερα το επίπεδο. Θυμάμαι και εγώ να ακούω ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου ότι είχε ομάδα αλλά αν δεν με προσέγγισε κάποιος. Δεν ξέρω αν σήμερα θα ήμουν εδώ που είμαι, λόγω του ότι ήδη παίζω και σε επαγγελματική ομάδα οπότε από μόνη μου δεν θα το έψαχνα.

Πως βλέπεις τον εαυτό σου στον μέλλον; 

Στο μέλλον βλέπω τον εαυτό μου ως μεταπτυχιακή πλέον φοιτήτρια η όποια θα συνεχίσει να παίζει στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι ανοιχτά. 
12242086_1653873764887703_1916270407_n

Η κάλυψη που παρέχουν τα ΜΜΕ είναι ικανοποιητική για σένα πιστεύεις;

Νομίζω πως η κάλυψη που παρέχουν για τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό δεν είναι τόσο ενθαρρυντική, σπάνια θα ακούσω κάτι. Φυσικά και για τον αθλητισμό γενικά δεν δίνουν όση σημασία χρειάζεται αφού δεν προωθείται όπως θα έπρεπε και δεν στηρίζεται συνολικά.  

Αν έδινες μια συμβουλή στους αθλητές και μια στον εαυτό σου ποιες θα ήταν αυτές;

Να κυνηγούν πάντα τα όνειρα και τους στόχους τους και να μην τα εγκαταλείπουν ΠΟΤΕ! Μια συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου θα ήταν να είμαι λιγότερο συναισθηματική.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην Χαρούλα Παναγιώτου και καλή συνέχεια στην ζωή της και στον αθλητισμό! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending