fbpx

Αγαπητοί αρμόδιοι, βοηθήστε μας να σώσουμε την ετοιμοθάνατη Δημοκρατία!

Ένα ανοικτό γράμμα προς όλους τους αρμόδιους αποφάσεων από εμάς. Την «ασήμαντη» μάζα , τους «ασήμαντους» ψηφοφόρους…

 

Αγαπητοί αρμόδιοι, ηγέτες των λαών,

Βλέποντας τα γεγονότα στο Παρίσι και γενικά τα γεγονότα ανά το παγκόσμιο φαίνεται πως οδεύουμε προς τη καταστροφή, πως οδεύουμε κατευθείαν στον γκρεμό.  Οδεύουμε (και διανύουμε) μία περίοδο φόβου, μια περίοδο αβεβαιότητας, που κάθε άλλο παρά έτοιμη είναι η δική μας η γενιά. Αισθανόμαστε άγνωστα μέχρι σήμερα συναισθήματα, συναισθήματα που δεν μάθαμε καν στο σχολείο.

Συναισθήματα που κρύβονταν  κάτω από τον μανδύα της επιφανειακής «μάθησης » , κάτω από τον μανδύα του απλού «αίτια και αφορμές » . Κανείς  δεν μας έμαθε «τι ένιωθαν οι άνθρωποι σε περίοδο αβεβαιότητας». 

 

Κανείς δεν μπορούσε  να προβλέψει πως θα χρειαστεί να τα γνωρίζουμε, αφήνοντας μας να τα «ανακαλύψουμε» σε βιωματικό επίπεδο.

 

EarthLoveUnity

 

Στο συγκριμένο συμβάν μπορεί να μην χάσαμε μάνες, αδελφούς  και φίλους , αλλά χάσαμε ανθρώπους που κουβαλούσαν στο DNA τους τα ιδανικά της ελευθερίας , τα ιδανικά της ανεξιθρησκίας , τα ιδανικά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τι μεγάλη λέξη η Δημοκρατία… Μόνη της μπορεί να φωτίσει ολόκληρο κόσμο. Το όνομά της όμως αμαυρώνεται τόσο άδικα

 

Θεωρώντας τον εαυτό μου άνθρωπο της ειρήνης, της αγάπης και της ισότητας, σας ζητώ εκ βάθους καρδίας να μας σκεφτείτε. Να μας σκεφτείτε στις επόμενες «ειρηνευτικές » σας κινήσεις, να σκεφτείτε την «ασήμαντη » μάζα. Συμμεριστείτε εμάς που θέλουμε να βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας στα μάτια, παραδίδοντάς τους την σκυτάλη για ένα καλύτερο κόσμο και όχι να τους  την δώσουμε «στα κρυφά» για να αποφύγουμε τις δικαιολογίες.

68145_883028671709572_5701230450416091075_n

Βοηθήστε μας να βλέπουμε τον ήλιο το πρωί και να ευχαριστούμε που έχουμε τα ιδανικά και τα δικαιώματά μας να μας προστατεύουν και όχι να παρακαλούμε να μην μας τα στερήσουν . Να παρακαλούμε να μην υπάρξουν άλλα παιδιά που τους στερείται το βασικό δικαίωμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 

 Θέλουμε να βοηθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο , θέλουμε να περνάμε από το μυαλό σας στην επόμενή σας απόφαση , να περνάνε οι ανάγκες μας ως πρωτοβουλίες. Θέλουμε να ονειρευτούμε. Μπορούμε; 

 

Δες επίσης: Και τι σου είναι ο άνθρωπος τελικά;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending