fbpx

Η Ευρώπη της ”ειρήνης”!

Ζούμε στο 2015 και είμαστε έρμαιο των εγωιστικών συμφερόντων των ‘’δυνατών’’ αυτής της γης. Αυτών που θέλουν να διοικούν τον κόσμο και τίποτα δεν θα τους εμποδίσει στο δρόμο τους. Όλα στο δρόμο του χρήματος και της εξουσίας.

Άνθρωποι πρόσφυγες, παιδιά να κλαίνε,  το αίμα να χύνεται! Με αφορμή το περιστατικό στη Γαλλία βρίσκω την ευκαιρία να γράψω.  Ακριβώς ευκαιρία δεν θα το ‘λεγα.

12

 

Τις τελευταίες μέρες, για μία ακόμη φορά το παγκόσμιο έχει συγκλονιστεί. Η Γαλλία για δεύτερη φορά, βουτηγμένη στο αίμα αθώων ανθρώπων.  Άνθρωποι  που είχαν βγει έξω ”να διασκεδάσουν”. Μόνο αυτό δεν έκαναν.

13

Γιατί οι δυνατοί της γης ξέρουν τι κάνουν. Το τελευταίο καιρό, άνθρωποι βουτάνε στη θάλασσα και όπου τους βγάλει, προκειμένου να σώσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά και τα παιδιά τους. Αρκετοί από αυτούς δεν βρίσκουν ποτέ την ακτή. Το περιστατικό με τη Γαλλία έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο. Άραγε το ίδιο έχει κάνει και για τη Συρία; Έχουν δείξει όλοι το ίδιο ενδιαφέρον;

Αυτή τη φορά είναι Ευρώπη. Ναι αυτή τη φορά είναι Ευρώπη, όμως δεν παύει

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

11027949_1124352464259271_4751606876956859612_n

 

Τώρα η Συρία, το Ιράκ, η Γαλλία, αύριο το Λονδίνο, η Ρώμη και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος.

Κόσμε ξύπνα! Ότι γίνεται δεν γίνεται για το καλό σου, γίνεται στη πλάτη σου! Σταμάτα να έχεις αυταπάτες. Καμία Ευρώπη, καμία ασφάλεια, κανένα ενδιαφέρον. ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Ξύπνα και σταμάτα να έχεις αυταπάτες ότι θα σου φέρουν την ειρήνη, το μόνο που έμαθαν να φέρνουν είναι ποταμούς με αίμα, αυτό ξέρουν να κάνουν καλά!

16

«Αν έστω και ένα παιδί σε κάποια άκρη του κόσμου πεθαίνει από την πείνα ή από τον πόλεμο, τότε ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει οικτρά»

Νίκος Καζαντζάκης

Δες επίσης: JE SUIS UN HUMANISTE!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending