fbpx

UNISPORTS: Αυτό και αν ήταν ντέρμπυ (PHOTOS)

Η μία ανατροπή έφερνε την άλλη μέχρι που το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 3 – 2 σετ απέναντι στο Frederick University.

Οι πετοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιζαν για την νίκη και μόνο για αυτή, αφού ακόμα και με σκορ 3 – 2 σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνταν οι ελπίδες και των δύο για την διεκδίκηση του τίτλου. Το Frederick University για πρώτη φορά δεν κέρδισε το πρώτο σετ, χωρίς αυτό να επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα με 8 – 13, 12 – 18 και πήρε το πρώτο σετ με σκορ 15 – 25.

Οι πετοσφαιριστές του Frederick University δεν πτοήθηκαν, μπήκαν πιο δυνατά στο 2ο σετ προηγήθηκαν με 6 – 4, ισοφαρίστηκαν σε 11 – 11 και μέχρι το 16 – 16 πήγαιναν πόντο με πόντο. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 19 – 16 και το προβάδισμα αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν το 2ο σετ με σκορ 25 – 23.

Η αρχή του 3ου σετ έδειχνε πως κάπου εδώ τέλειωναν όλα και σε αυτό βασίστηκαν και οι πετοσφαιριστές του Frederick University. Φτάνοντας στο 8 – 3 απέκτησαν αρκετή δυναμική όμως έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να μαζέψει δυνάμεις και να συγκεντρωθεί ισοφαρίζοντας στο 13 – 13. Η συνέχεια θύμιζε 2ο σετ αφού μέχρι και το 17 – 17 οι δύο ομάδες πάλευαν και κέρδιζαν κάθε πόντο εναλλάξ. Το Frederick University προηγήθηκε και το time out βρήκε τις δύο ομάδες στο 23 – 19 και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το 3ο σετ με 25 – 20.

Οι πετοσφαιριστές του Frederick University δεν πήραν το μήνυμα μετά την ισοφάριση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και μπήκαν στο 4ο σετ πιο χαλαρά. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγήθηκε με 4 – 6 και με αρκετό πείσμα κράτησε την πρωτοπορία και πήρε το σετ με σκορ 20 – 25.

Είχαν ήδη συμπληρωθεί 96 λεπτά παιχνιδιού και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου όντας πιο ντοπαρισμένο μετά την θεαματική ισοφάριση μπήκε στο τελευταίο μέρος με καλύτερη ψυχολογία και πήραν το παιχνίδι κερδίζοντας το 5ο και τελευταίο σετ με σκορ 10 – 15.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Φαρχάν Κ, Λουκά Λ, Στεφάνου Τ, Σάββα Σ, Προδρόμου Χ, Καλαφάτης Κ, Μυτιληναίος Β, Δημητρίου Μ, Τιλλευ Μ, Ζανέττος Σ, Θεοφίλου Δ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Κ, Χατζηθωμά Π, Αναγνωστόπουλος Γ, Χατζηκουμή Χ, Ρήγας Α, Καφιζάς Α, Μάμα Α, Αβερκίου Μ, Αγαθοκλέους Α, Αλεξανδρίτης Δ, Βαφεΐδης Β.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending