fbpx

Όταν έρτει τζείνη η “μαύρη” μέρα του πρότζεκτ: Όσα περνούμε στις παρουσιάσεις!

Μια από τις σκληρότερες δοκιμασίες του καημένου του φοιτητή…

Όταν έρτει δηλαδή η μέρα του φοιτητή για να παρουσιάσει την εργασία του.

 

Που ποιες φάσεις περνούμε;

 

1. Η φάση του “περίμενε”nervous-gif

Φκαίνουν οι άλλοι να παρουσιάσουν τζιαι ξέρεις ότι μετά που τζείνους είσαι ΕΣΥ. Τζιαι αρκέφκεις να τρώεις νύσσια, τα πόδια σου κάμνουν κινήσεις σπασμωδικές και παράλληλα ανακατεύεται το στομάχι σου. Την ίδια ώρα βλέπεις για τελευταία φορά τις σημειώσεις σου. Τζιαι περιμένεεειις , περιμένεις…

 

2. Η ώρα της κρίσης έφτασε.

tumblr

Φωνάζουν το όνομα σου, τότε λαλείς του εαυτού σου «Οκ, εν να τα καταφέρεις». Πάεις καμαρωτός-καμαρωτός τζιαι μόλις γυρίσεις τζιαι θωρείς την τάξη, τότε πίαννει σε το heart attack.

 

3. Η ΤΑΞΗ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ.

85aecf4ce65da1d00a96a12df1e2994f0559e71edd6c2ac7099de81248e1d15d

Αρκέφκεις να μιλάς. Το θάρρος σου το παίρνεις και ξεμπερδεύεται η γλώσσα σου. ΟΜΩΣ, βλέπεις πως οι φοιτητές στην τάξη σου (αν όι ούλλοι, μερικοί), γράφουν σε. Ο ένας στέλλει μήνυμα, ο άλλος παίζει candy crush. Νεύρα, νεύρα και πάλι νεύρα. Τότε αποφασίζεις να ψηλώσεις τον τόνο της φωνής σου.

 

4. Worst part: Οι ερωτήσεις!

when_your_teacher_asks_you_a_question____by_gollum123-d762qqk

Με το που τελειώνεις την παρουσίαση σου –κουτσά στραβά-, κάμνεις την ερώτηση που εν θέλεις να θέσεις, αλλά πρέπει. «Έχετε κάποιες ερωτήσεις;» Τζιαι να πασχίζεις να τους νέψεις: «ΟΙ, οι εν έσιεται ρε» Τζιαμέ που εν ακούεις κάποιον, επειδή ο συμφοιτητής σου σε κατανοεί, ακούς μια φωνή στο πλάι, «Έχω εγώ» λέει σου ο καθηγητής σου. F.M.L (F**** my life) όι που εν θα έκαμνε…

 

Τελειώνει τζιαι τις ερωτήσεις του ο καθηγητής -οι οποίες είναι πάνω που 5 σίουρα-, ανακουφίζεσαι τζιαι πάεις να κάτσεις στη θέση σου (σαν Diva)!

tumblr_mirdd9NPgg1rswfk2o1_250

Περνάς τζιαι εσύ τις πιο πάνω φάσεις;

 

Δες επίσης: Συμβουλές για παρουσιάσεις – MUST read για κάθε φοιτητή!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending