Δήλωση συμμετοχής στο 5ο Συνέδριο ARC5 με θέμα την εργοδότηση νέων σε Ασία & Ευρώπη!

Πώς μπορούν οι κυβερνήσεις να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τη δημιουργία της ανεργίας νέων σε Ευρώπη και Ασία; Τι μπορούν να κάνουν τα πανεπιστήμια για να προετοιμάσουν καλύτερα τους νέους για την εξεύρεση εργασίας; Πώς μπορούν τα πανεπιστήμια και οι επιχειρήσεις να συνεργαστούν ώστε να προετοιμάσουν τη νέα γενιά με τις καριέρες τους;

Το 5ο ASEF Rectors’ Conference and Students’ Forum (ARC5) on “Employability: Asia and Europe Prepare the New Generation” θα απαντήσει σε όλες σου τις ερωτήσεις.

 

Πότε;

Θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-8 Απριλίου 2016 στο Charles University στην Πράγα, της Τσεχίας.

 

Όλοι οι φοιτητές, ανεξαρτήτως πανεπιστημίου, καλούνται να συμβάλουν και να αναπτύξουν ερωτήσεις για να γεμίσουν το κενό μεταξύ εκπαίδευσης και απαιτήσεων στις δουλειές. Κάνε αίτηση και συναντήσου με τους συνομίληκους σου από 51 ASEM χώρες, ώστε να εκπροσωπήσουν και να επικοινωνήσουν τις φωνές των διάφορων φοιτητών στην όλη διαδικασία του ASEM Education.

Ένα δυναμικό πρόγραμμα σε περιμένει: αλληλεπίδραση με αντιπροσώπους πανεπιστήμιων, ηγέτες επιχειρήσεων και μεσολάβηση των προοπτικών σου κατευθείαν στους ASEM Ministers for Education.

 

Παρέχονται για τους συμμετέχοντες:

  • Ταξιδιωτικά έξοδα
  • Διαμονή
  • Φαγητό

 

Ενδιαφέρεσαι;

Ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα και την επίδραση του προηγούμενου Rectors’ Conference και Students’ Forum που έγινε στις 23-27 Μαρτίου 2015 στην Κίνα.

Εκμεταλλεύσου αυτή τη μοναδική ευκαιρία και πες την άποψη σου για το μέλλον της εργοδότησης των νέων στην Ασία και στην Ευρώπη.

Κάνε αίτηση ΕΔΩ

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Open Call for ARC5 Students’ Forum on Employability Skills

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending