fbpx

«Κοινωνική Κατακραυγή»

Περί του Συμφώνου Συμβίωσης.

 

Είμαστε όλοι πολίτες ενός κράτους.

Και αφού είμαστε όλοι πολίτες ενός κράτους, θα πρέπει να έχουμε κατοχυρωμένα τα δικαιώματα μας στο γάμο, στην οικογένεια, στους θεσμούς. ANΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

 

Θα πρέπει να σταματήσουμε να εξομοιώνουμε τη πορνεία, το μεταναστευτικό, την οικονομική κρίση με την ομοφυλοφιλία. Τα πρώτα 3 είναι όντως καίρια προβλήματα της κοινωνίας, το 4ο όμως είναι απλά μια λέξη που εφεύρε ο νευρολόγος-ψυχίατρος von Krafft-Ebing για να μιλήσει για μια συγκεκριμένη κατάσταση.

 

Είμαστε όλοι άνθρωποι, και όχι «παιδιά ενός κατώτερου Θεού». Εγώ σε αυτό πιστεύω: Στον Άνθρωπο.

power-to-the-people02

 

Επειδή όμως τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε παντού διάφορα ομοφοβικά σχόλια (για κάτι αξίες, παραδόσεις και ήθη), με την ίδια ευκολία που εσείς που γράφετε αυτά που γράφετε, μπορώ και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου επί του θέματος. Με την ίδια ευκολία, αν μου επιτρέπετε:

Εσείς οι «Φαρισαίοι υποκριταί» ,

Που βάζετε σαν όπλο σας ενάντια στη ‘διεφθαρμένη κοινωνία’ των Συμφώνων Συμβίωσης κλπ. τις αξίες της πατρίδας-θρησκείας-οικογένειας,
Σας εύχομαι να κερδίσετε πρώτη θέση στο παράδεισο μαζί τις υποτιθέμενες αξίες σας και την ηθική σας ώστε να μεταφέρετε εκεί τις προκαταλήψεις, απαγορεύσεις και ταμπού σας, γιατί εδώ σε αυτή τη γη δε χωράνε. Αρκετά υπέφερε η ανθρωπότητα από το τρίπτυχο θρησκεία-ηθική-νομοθετική εξουσία.

Κοινωνική κατακραυγή, είσαι πιο δυνατή από κάθε εξουσία.

Δε παύεις όμως να είσαι μια κραυγή.

Η φωνή σου χάνεται μέσα στο πλήθος.

Τόση πολύ αξία σου δίνω.

Θα μπορούσα απλά να σε πω, δηλητήριο. Γιατί εισχωρείς βαθιά στις συνειδήσεις των ανθρώπων.

 

Δες επίσης: Επικαιρότητα: Ό,τι θα θέλαμε πραγματικά να πούμε!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending