fbpx

Πώς να ντυθείς στο Πανεπιστήμιο; (για φοιτητές και φοιτήτριες)

Πολλές είναι οι φορές που αναρωτηθήκαμε τι σκεφτόταν ο/η φοιτητής/τρια την ώρα που ντυνόταν να πάει στο Πανεπιστήμιο.

Κάποιοι/ες ντύνονται υπερβολικά, κάποιες ξεντύνονται υπερβολικά, κάποιες βάφονται υπερβολικά. Αυτός ο υπερβολικός βαθμός δεν μας αρέσει!

Ναι σίγουρα μπορούμε να ντυθούμε και πιο καλά μια μέρα που έχουμε περισσότερη όρεξη, αλλά και αυτό έχει τα όριά του. Πιο κάτω λοιπόν, ακολουθούν ιδέες για άνδρες και κοπέλες, που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε το ντύσιμο σας στο Πανεπιστήμιο!

3 εύκολοι και στυλάτοι τρόποι να ντυθεί μια φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο:

1
Φόρμες:

Συνήθως οι φόρμες είναι και η πιο άνετη λύση. Ειδικά για τώρα που κάνει περισσότερο κρύο, η πιο τέλεια επιλογή σε φόρμες είναι οι βελούδινες φόρμες, που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και 4-5 χρόνια.

Ξέρω σε κάποιους θυμίζουν πιτζάμες, αλλά τι σας νοιάζει; Είναι άνετες και στυλάτες!

2
Κολάν

Από την άλλη, τα κολάν είναι ακόμη πιο άνετα, φτάνει βέβαια να νιώθουμε εμείς οι ίδιες άνετα σε αυτά. Το κλειδί σε ό,τι κι αν αποφασίσουμε να βάλουμε, είναι η αυτοπεποίθηση που νιώθουμε μέσα σε αυτό το στυλ.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ ωραία τα αθλητικά κολάν, αλλά και τα shiny κολάν ναι ναι, αυτά που φορούν οι περισσότερες στην Κύπρο από πέρσι. Επίσης, ωραία είναι τα δερμάτινα κολάν, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, γιατί πάμε Πανεπιστήμιο κι όχι για ποτό.

3
Boyfriend jean

Τα boyfriend jeans είναι αυτά που δεν είναι εφαρμοστά πάνω μας. Ο συνδυασμός του jean με ένα πιο «ριχτό» τρικό τώρα που είναι χειμώνας και αθλητικά είναι από τις πιο in-fashion επιλογές. Ειδικά αν το τρικό είναι ζιβάγκο (το λεγόμενο «πόλο» όπως το λέμε στην Κύπρο). Αν δεν έχετε σχισμένο jean, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθεί σε επόμενο post πώς να σκίσετε ένα jean για να είστε πάντα in fashion.

4
Μάλλινο φόρεμα με αθλητικά ή μπότες:

9Πολλές δεν το τολμούν. Εμένα μου αρέσει και το θεωρώ τόσο, μα τόσοooo στυλάτο. Αυτή την επιλογή ρούχων θα την κάνετε μια μέρα που έχετε όρεξη να φτιαχτείτε, για να είστε σίγουρες ότι θα βγει ωραίο το αποτέλεσμα.

Αν δεν έχετε μάλλινο φόρεμα, ασφαλώς και δεν θα αγοράσετε. Βρείτε απλώς το πιο φαρδύ τρικό που έχετε σπίτι και κάντε το να είναι φόρεμα. Αν είναι πολύ κοντό, απλώς φορέστε κάτι κοντό από μέσα, για να νιώθετε κι εσείς πιο άνετα.

 

3 εύκολοι και στυλάτοι τρόποι να ντυθεί ένας φοιτητής στο Πανεπιστήμιο:

 

5
Φόρμες: 

Όπως είπαμε και πριν η πιο εύκολη λύση είναι οι φόρμες. Ναι, γνωρίζουμε ότι οι φοιτητές δεν φτιάχνονται όπως οι φοιτήτριες, αλλά καλό θα ήταν να ταιριάζουν τα χρώματα της φόρμας με το φούτερ από πάνω, ή ακόμη καλύτερα και με τα αθλητικά.

Και προς Θεού, είπαμε ότι είναι άνετες, αλλά μην τις φοράτε 2-3 μέρες συνεχόμενα τις ίδιες (ναι ναι, αυτό παρατήρησα από την εμπειρία μου, 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου).

6
Jeans με ή χωρίς σκισίματα:

Θα ενθουσιαζόμουν αν έβλεπα συνδυασμένο jean (προτίμηση να είναι πιο στενό από κάτω) με τρικό και αθλητικά. Ειδικά αν είναι ωραία και τα χρώματα που επιλέξατε, σίγουρα δεn θα περάσετε απαρατήρητοι! Μπορεί επίσης το jean να είναι σε μαύρο χρώμα ή γκρίζο. Αυτό και αν θα είναι ωραίος συνδυασμός για τώρα το χειμώνα!

Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα απλό t-shirt και αθλητικά από κάτω (εντάξει, χωρίς το καπέλο αν θέλετε 🙂 )

7
Jean με casual πουκάμισο:

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως αυτό  είναι λίγο υπερβολή για τα Κυπριακά δεδομένα, αλλά πιστεύω αν ξεκινήσουν 3-4 να τα φορούν, σιγά-σιγά δεν θα μας φαίνεται τόσο παράξενο.

Ένα είναι το βέβαιο: σίγουρα θα κινήσετε την προσοχή πολλών φοιτητριών! Αλλά προσοχή στην επιλογή του πουκαμίσου. Δεν επιλέγουμε επίσημα πουκάμισα, αλλά πιο καρό, που είναι πιο casual. Καλύτερα να ανοίξετε το πουκάμισο και να βάλετε από μέσα ένα άσπρο ή μαύρο t-shirt (μπορείτε να τα ψάξετε, γράφοντας check shirt σε διάφορες ιστοσελίδες).

 

Πήρατε κάποιες ιδέες από τα πιο πάνω για το δικό σας ντύσιμο; 

 

Δες επίσης: Τι εννοούμε όταν μιλούμε για στυλ και μόδα;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending