fbpx

UCY: Η φοιτήτρια του Πανεπ. Κύπρου, Κυριακή Κουττούκη, ως κορυφαία αθλήτρια για το 2016

Περήφανη είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα, και όχι μόνο για την αναγνώριση της πρωτοετούς φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Κύπρου ως κορυφαία αθλήτρια του 2016, η οποία επισφραγίστηκε με τη βράβευσή της από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

Η Κυριακή Κουττούκη, η οποία σπουδάζει στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ήρθε πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη, και 5η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (under-21)! Taekwondo (under-21)!κάτω των 21. Σύμφωνα με δηλώσεις της «Προπόνηση-Πανεπιστήμιο-προπόνηση, αυτή είναι η ζωή μου. Ό, τι θυσίες και να κάνεις αξίζει στο τέλος όταν βραβεύεσαι. Πρέπει να έχεις πάνω από όλα αυτοέλεγχο. Αφιερώνω το βραβείο σε όλους όσοι με στηρίζουν, ευχαριστώ όλους όσοι είναι δίπλα μου».

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης ανέφερε ότι είναι περήφανος για την εν λόγω βράβευση, αλλά και για όλες τις διακρίσεις των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, είτε αυτές αφορούν ακαδημαϊκά θέματα, είτε είναι εκτός των επιστημονικών τους πεδίων. Αναφορικά με τον αθλητισμό δε τόνισε ότι στο Πανεπιστήμιο Κύπρου υποστηρίζουμε ενεργά την εμπλοκή των φοιτητών μας σε αθλητικά δρώμενα, εκτιμώντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, ιδιαίτερα οι αθλητές μας, ώστε να συνδυάζουν με επιτυχία σπουδές και αθλητικές διακρίσεις.

 

Δες επίσης: Ποια είναι η Κύπρια πρωταθλήτρια Κυριακή Κουττούκη; Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending