fbpx

Τα κινούμενα σχέδια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε!

Σκέφτηκες ποτέ ποια είναι τα πιο διάσημα κινούμενα σχέδια, που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Υπάρχει μια λίστα κινούμενων σχεδίων που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βαρεθούμε να τα βλέπουμε.

Ορίστε η λίστα λοιπόν:

 

1. Tom and Jerry

tomandjerry

Πόσοι από μας δεν θα ξεχάσουν τις ξεκαρδιστικές παγίδες που έστηνε ο Tom στον Jerry; Και στην τελική, την πλήρωνε ο Tom πάντα.

 

2. Superman

superman

O Superman δεν ήταν ένας φυσιολογικός χαρακτήρας για τους ”μικρούς” του φίλους. Ήταν ανατρεπτικός και πολλοί ταυτίστηκαν με αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγαμε στην τηλεόραση την εξής είδηση: ”Μικρό αγόρι πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, για να ελέγξει κατά πόσο έχει τις ικανότητες του αγαπημένου του super ήρωα….”.

 

3. Αστυνόμος Σαΐνις

Σκοτεινές-θεωρίες-συνομωσίας-κινουμένων-σχεδίων-Αστυνόμος-Σαίνης

Το αρχαιότερο από όλα τα κινούμενα σχέδια που βρίσκεται στη μνήμη μας. Αν και μεγάλο σε ηλικία, συνεχίζει να κρατάει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα στις καρδιές μας. Όλοι ονειρευτήκαμε να είχαμε το αυτοκίνητο του Αστυνόμου Σαΐνι. Ακόμη, γελάσαμε με τις προσπάθειες που έκανε να λύσει το πρόβλημα. Πρόβλημα, πρόβλημα; Αστυνόμος Σαΐνις! Το μοναδικό του μυστικό, είναι ότι ΠΟΤΕ δεν μάθαμε ποιος ήταν ο ”mad” .

 

4. Popeye 

Popeye

Το κινούμενο σχέδιο που ανέβασε κατακόρυφα τις πωλήσεις σπανατζιού στην Αμερική. Το κακό καταπολεμήθηκε με ένα τενεκεδάκι σπανάχι.

 

Συμφωνείτε ότι με αυτά τα κινούμενα σχέδια μεγάλωσαν γενιές και γενιές ανά το παγκόσμιο;

 

Δες επίσης: Τα πιο διάσημα κινούμενα σχέδια της εποχής μας (Παρτ Ττού)!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending