fbpx

7+1 απλά tips που θα κάνουν τη φοιτητική σας ζωή (ακόμα) καλύτερη!

Αν έχεις παράπονο για τη ζωή σου ή αν νομίζεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις άλλο, καιρός να κάνεις αλλαγές.

Σου προτείνουμε τις πιο σημαντικές συμβουλές που ίσως σε κάνουν να δεις διαφορά.

Απλά, προσπάθησε όσο μπορείς να τις τηρήσεις όσο είναι νωρίς (και είσαι ακόμα φοιτητής)!

Τα πιο σημαντικά tips λοιπόν:

1
Κλείσε επιτέλους τον υπολογιστή!

Μπορεί ο ελεύθερος σου χρόνος να είναι περιορισμένος, αλλά πρέπει κι εσύ να μάθεις να τον αξιοποιείς σωστά. Φτάνει πια με αυτό το Facebook ή το YouTube! Η αληθινή ζωή είναι εκεί έξω. Ζήσε την όσο είναι καιρός! Δεν θα είσαι για πάντα 20κάτι!

2
Ερωτεύσου!

Μην φοβάσαι να ρισκάρεις επειδή ίσως να πληγωθείς. Και στο κάτω-κάτω, δεν έρχεται το τέλος του κόσμου με ένα χωρισμό. Get over it και πας παρακάτω! Ζωή χωρίς έρωτα, δεν λέει.

3
Διάβασε λίγο περισσότερο!

Το πανεπιστήμιο είναι ζόρικο, το ξέρεις. Μην απογοητεύεσαι για το βαθμό που δεν πήρες ή για το μάθημα που δεν πέρασες. Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και προσηλώσου στο στόχο σου.

4
Σταμάτα να χάνεις το χρόνο σου, φταίγοντας άλλους.

Σταμάτα να χάνεις το χρόνο σου, ρίχνοντας το φταίξιμο για την αποτυχία σου στους κακούς καθηγητές. Δεν λέω, μπορεί να ΄χεις και δίκαιο, αλλά αυτούς έχουμε. Τι να κάνουμε;! Βρες πού είναι τα δικά σου λάθη, διόρθωσέ τα, πήγαινε λιγάκι και με τα νερά τους και όλα θα πάνε καλά. Θα το δεις!

5
Βάλε πρόγραμμα και τήρησέ το!

Η μέρα έχει αρκετές ώρες για να κάνεις όλα όσα θες φτάνει να μην χασομεράς. Το πρόγραμμα λοιπόν είναι το μυστικό της επιτυχίας.

6
Μάθε επιτέλους να μαγειρεύεις!

Δεν είναι πια και τόσοοο δύσκολο. Άσε που μπορεί να μετατραπεί και σε μια δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση. Σταμάτα να χρυσώνεις τα ντελιβεράδικα! Μπορείς να βρεις εύκολες συνταγές για φοιτητές: ΕΔΩ

7
Στάβλος έχει καταντήσει το σπίτι!

Κάνε επιτέλους κάτι! Δεν προσπαθώ να το παίξω μαμά σου, αλλά αφού το βλέπεις. Δεν χωράει άλλα πιάτα ο νεροχύτης και το κρεβάτι σου μόλις που αχνοφαίνεται, κάτω από το βουνό από άπλυτα ρούχα.

8
Χαμογέλα!

Η ζωή δεν θα σου χαριστεί ποτέ. Ακόμη κι αν έχεις χίλιους λόγους να κλάψεις, εσύ βρες ένα λόγο να (χαμο)γελάς. Άσχετα με το τι συμβαίνει γύρω σου.

Ποια από τις πιο πάνω συμβουλές θα ξεκινήσεις να πραγματοποιείς από αύριο;

Δες επίσης: 10 λεπτομέρειες για τη φοιτητική ζωή που δεν σου έχει πει κανείς μέχρι τώρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending