fbpx

Τα 4 πιο ενοχλητικά πράγματα που θα ζήσεις όταν πας cinema!

Οι περισσότεροι από εμάς πηγαίνουμε έστω μια φορά την εβδομάδα (ή το μήνα) σινεμά για να χαλαρώσουμε από την καθημερινότητα.

Πού να το φανταστούμε όμως πως αντί να χαλαρώσουμε, τελικά το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να εκνευριστούμε;! Σε αυτό θα παίξουν ρόλο κάποια ενοχλητικά πράγματα, συμπεριφορές, ή κατάστασεις που θα προσέξουμε.

 

Για πάμε να δούμε λοιπόν αυτά τα πράγματα που μπορούν να μας τύχουν στο σινεμά:

 

1. Ο διπλανός σου που δεν σιωπά!

36644

Είναι αρκετά ενοχλητικό όταν μας συμβαίνει αυτό. Έχεις  διπλά από ‘σένα κάποιον, που ενώ κάθεται και παρακολουθεί, μιλά συνεχώς. Είτε σε κάποιον δίπλα του, είτε στο τηλέφωνο! Πολλές φορές, δεν σταματά, ακόμα και τις 2 ώρες που μπορεί να διαρκεί μια ταινία. (Καλά, τι λαλεί τόσες ώρες;)

 

2. Οι “άνετες” θέσεις…

uncomfortable chair

Πάεις και κάθεσαι μέσα στο σινεμά και πετυχαίνεις μια άβολη θέση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της ταινίας να έχεις μια μόνιμη έννοια: Να ταράσσεις συνέχεια για να ξιπιάστεις και όχι για να παρακολουθείς την ταινία.

 

3. Οι… “καθυστερημένοι”

MOVIE-late

Σίγουρα τους έχεις εντοπίσει πολλές φορές. Είναι αυτοί που μπαίνουν αφού έχει ξεκινήσει η ταινία, και κάνουν διαρκώς θόρυβο. Αποτέλεσμα; Όλοι οι θεατές να γυρίζουν πάνω τους, αντί να βλέπουν την ταινία.

 

4. Η ατέλειωτες διαφημίσεις

advertisment.in.the.cinema

Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό από όλα για εμένα. Ο λόγος; Όταν αγοράζεις το εισητήριο, γράφει πάνω ότι η έναρξη της ταινίας είναι π.χ. 19:30, αλλά εξαιτίας των συνεχών διαφημίσεων, η ταινία ξεκινά 19:50. Κάτι ξέρουν οι προηγούμενοι που αναφέραμε πως καθυστερούν. Τουλάχιστον έτσι, γλυτώνουν τις διαφημίσεις!

 

Εσάς μήπως σας έτυχε κάτι παρόμιο; Αν ναι, πείτε και εσείς τη γνώμη σας!

 

Δες επίσης: 11 + 1 πράγματα που συμβαίνουν μόνο στις ταινίες!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending