Αν είσαι φοιτητής, να μη λείψεις!

Τέλειωσαν οι εξετάσεις ή τελειώνουν όπου νά ‘σαι, το νέο εξάμηνο είναι ακόμα στην αρχή άρα είσαι σε σχετικά χαλαρή διάθεση! Και επειδή είναι σημαντικό να κάνουμε κι άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζουμε, να πηγαίνουμε μαθήματα και να πίνουμε καφέ με την παρέα, σου έχουμε μια πολύ καλή πρόταση.

Σου προτείνουμε να πας κάπου που θα δεις φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου. Κάπου που φοιτητές θα σου μιλήσουν για την έρευνα που κάνουν στο πανεπιστήμιο τους ή απλά θα πουν την άποψη τους για ένα θέμα που τους ενδιαφέρει πολύ… και εσύ θα μπορείς να τους πεις τη δική σου!

Εδώ θα μπορείς μάθεις από καταρτισμένα άτομα για ευκαιρίες απασχόλησης και τεχνικές προσωπικής συνέντευξης που θα σε βοηθήσουν όταν πλέον θα έχεις το πτυχίο στα χέρια σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις για την επιχειρηματικότητα και να κερδίσεις σημαντικά tips πως να γίνεις πετυχημένος επαγγελματίας!

Θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για θέματα που, αν δεν τα σπουδάζεις, σε ενδιαφέρουν αλλά πιθανό να μην μπορείς να ακούσεις γι’ αυτά στην καθημερινότητα σου, όπως για παράδειγμα τον αθλητισμό, την υγεία, την τέχνη, τους νέους και την Ευρώπη αλλά και για προγράμματα που πρέπει να αξιοποιήσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών σου.

Και επίσης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αρχίσεις να δικτυώνεσαι με άτομα που σπουδάζουν ή απασχολούνται στον τομέα που σε ενδιαφέρει.

Αν λοιπόν όλα τα πιο πάνω σου κινούν την περιέργεια, γιατί να μην συμμετέχεις στο 1ο Ακαδημαϊκό Φοιτητικό Συνέδριο, που θα γίνει στις 5 και 6 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου;;; Στο συνέδριο πάνω από 80 ομιλητές (φοιτητές, καθηγητές, επαγγελματίες) θα αναπτύξουν θέματα που ενδιαφέρουν τους φοιτητές!

 

Δες το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και εργαστηρίων του συνεδρίου στο astucon.eu και κάνε εγγραφή!

Για συγκεκριμένα εργαστήρια γίνονται ξεχωριστές εγγραφές, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες! Βρες τα κάτω από κάθε θεματική ενότητα και κάνε εγγραφή έγκαιρα!

Like ASTUCON on Facebook!

 

Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Υποστηρικτής: Studentlife.com.cy

Περισσότερες πληροφορίες: www.astucon.eu

 

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending