Πάνω από 80 ομιλητές στο 1ο φοιτητικό συνέδριο!

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 1ο πρώτο ακαδημαϊκό φοιτητικό συνέδριο – Academic Student Conference. Με πάνω από 80 ομιλητές οι οποίοι με τις παρουσιάσεις/εργαστήρια τους καλύπτουν 12 θεματικές ενότητες, το συνέδριο διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά με στόχο να δώσει στους φοιτητές ένα βήμα έκφρασης αλλά και ένα διήμερο ενημέρωσης, ανάπτυξης ικανοτήτων και ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και εργαστήρια από φοιτητές, καθηγητές και επαγγελματίες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων!

Το αναλυτικό πρόγραμμα ανά θεματική μπορείς να το δεις ΕΔΩ αλλά πάμε να δούμε συνοπτικά τι περιλαμβάνει η κάθε θεματική ενότητα.

  • Αθλητισμός – Η ενότητα θα ασχοληθεί με Διοικητικές Πτυχές του Αθλητισμού καθώς και τη σχέση του με την Κοινωνία/Υγεία.
  • Τέχνες και Πολιτισμός – Μια κριτική προσέγγιση στη λογοτεχνία, θέματα μουσικής και πολιτιστικής ταυτότητας.
  • Φοιτητική Ζωή – Συζητούμε για τον εθελοντισμό, το ESN Nicosia μας μιλά για το πρόγραμμα Erasmus+ και μέλη του UCY Students Clubs για την ενεργή συμμετοχή κατά τις σπουδές!

 

Το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου κάθε φοιτητής πρέπει να επισκεφθεί την Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιο Κύπρου, γιατί όλο και κάτι θα έχει να κερδίσει από τη ποικιλία θεμάτων που θα παρουσιαστούν!

Και εκτός από όλα αυτά… μην χάσεις το πάρτι που θα γίνει για τους σύνεδρους το απόγευμα της Παρασκευής (5/2) στο “The U pub” της Πανεπιστημιούπολης!

 

Αν σε ενδιαφέρει μια από τις πιο πάνω θεματικές, κάνε εγγραφή τώρα!  

Για συγκεκριμένα εργαστήρια γίνονται ξεχωριστές εγγραφές, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες! Βρες τα κάτω από κάθε θεματική ενότητα και κάνε εγγραφή έγκαιρα!

 

Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Υποστηρικτής: Studentlife.com.cy

Περισσότερες πληροφορίες: www.astucon.eu

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending