fbpx

Σχέση εξ αποστάσεως; Mάθε πώς θα τη διατηρήσεις!

“Σχέση εξ αποστάσεως”: Μια έννοια που μόνο και μόνο στο άκουσμα της, μοιάζει κάτι ανέφικτο και ταυτόχρονα δύσκολο.

Δύσκολο, γιατί οι δύο πρωταγωνιστές αυτής της σχέσης χωρίζονται με μια μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, και ανέφικτο γιατί η σχέση γίνεται περίπλοκη και κατά συνέπεια ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ!

Υπάρχουν όμως τρόποι με τους οποίους μπορεί να ανανεωθεί μια σχέση!

Δες τους πιο κάτω:

 

1

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΥ/ΤΗΣ!

To να έχετε επικοινωνία με το έτερον ήμισυ είναι απο τα βασικότερα πράγματα για την διατήρηση μιας τέτοιου είδους σχέσης. Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι εύκολο να “χαθεί” ο ένας απο την καθημερινότητα και την σκέψη του άλλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η τηλεφωνική επαφή καλύτερα να μην περιέχει εντάσεις και παράπονα (πράγματα που σκοτώνουν μια σχέση. Αν πάλι λόγω των δύσκολων επόχων που διανύουμε δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο, χρησιμοποιήστε τo Skype ή το Viber ή οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. ΟΧΙ μόνο είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το έτερον ήμισυ.

2
TEXTING!

Σε όλους μας είναι γνωστό το TEXTING. Εαν λοιπόν σου συνέβη κάτι αστείο ή απλά θέλεις να μοιραστείς μια σκέψη μαζί με το ταίρι σου ή θες να δεις πώς είναι, στείλε απλά ένα μήνυμα.

Με αυτή την τόσο απλή χειρονομία, θα δείξεις τον αυθορμητισμό σου και θα κρατήσει και αυτή η φλόγα που υπάρχει στην σχέση σας.

Δες επίσης: 4 μύθοι και αλήθειες για τις σχέσεις εξ αποστάσεως (φιλικές και μη)

3
ΒΕ ROMANTIC-OΣ/Η!

Mπορεί να σας χωρίζει η απόσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε το ρομαντισμό σας. Στείλε ένα δώρο ή κάποιες αγαπημένες φωτογραφίες.

Μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό για να το στείλετε στο σπίτι του/της αγαπημένου/ης ή ακόμη καλύτερα να αγοράσετε κάτι για αυτόν/η και να του το στείλετε. Έτσι θα εκπλήξετε ευχάριστα το έτερον ήμισυ και θα κρατήσετε άσβεστη τη φλόγα της αγάπης και του πάθους.

MΗN στεναχωριέσαι αν σου λείπει η μεγάλη σου αγάπη. O έρωτας μπορεί να διατηρηθεί, φτάνει να υπάρχει θέληση.

 

Δες επίσης:  Αυτά είναι τα σημάδια πως η σχέση σου θα κρατήσει καιρό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending