fbpx

“Κυπραίες vs Εγγλέζες”: Τι μας είπαν Κύπριοι φοιτητές που σπουδάζουν στην Αγγλία; (Part 2)

Λοιπόν, είδαμε σε προηγούμενο άρθρο τα σχόλια μερικών Κύπριων φοιτητριών για τους Κυπραίους και τους Εγγλέζους (άντρες) φοιτητές.

Για το το αντίθετο version (φύλο), οι Κύπριοι φοιτητές της Αγγλίας μας σχολίασαν τις Κυπραίες και τις Εγγλέζες σχετικά με:

  • την εμφάνιση – στυλ,
  • τον τρόπο διασκέδασης
  • τον τρόπο συμπεριφοράς

Πάμε να δούμε τι μας είπαν ακριβώς:

 

1
Εμφάνιση – στυλ

  • Εγγλέζες:

colors-of-england

Γενικά υπάρχουν πολλές που δεν τους πολλοκόφτει τζιαι ντύνουνται πολλά απλά –οι “γύφτισσες”-(σύμφωνα πάντα με γνώμες φοιτητών) τζιαι άλλες που εν τέλια στην τρίχα –οι ξιππασμένες– (όπως τις αποκαλεί φοιτητής) με ρούχα των 200 ευρώ.

Να σημειώσουμε όμως, ότι οι Εγγλέζες δεν κρίνουν, ούτε σχολιάζουν η μια την άλλην, όπως κάμνουν συνήθως οι Κυπραίες! Σχετικά με το πόσο όμορφες (στα μάτια των Κυπραίων) είναι οι Εγγλέζες, φοιτητής αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Έσσιει πολλές ξανθές, εν ωραίες οι φάτσες τους, αλλά εν ούλλες οι ίδιες ρε παιδί μου!”

  • Κυπραίες:

Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg

Πρωτοετής φοιτητής τονίζει ότι πάντα οι Κυπραίες πρέπει να φορούν κάτι ωραίο. Το στυλ τους εν πάνω-κάτω το ίδιο, σαν πώς τζιαι έχουν κάποιο είδος κόμπλεξ! Κατανοούμε πως το στύλ των Κυπραίων είναι casual, όμως ακριβό casual. Άποψη άλλου φοιτητή είναι ότι οι Κυπραίες που σπουδάζουν Αγγλία, παίζουν το “high-class“.

Εν να παν να αγοράσουν ακριβά πράματα και ρούχα κτλ. Όπως τζιαι να ‘χει όμως, ούλλοι συμφωνούν ότι οι Κυπραίες εν πολλά πιο ελκυστικές τζιαι που τις Εγγλέζες, αλλά τζιαι που ούλλες τις ξένες φοιτήτριες.

Δήλωση Κύπριου φοιτητή:

“Σαν τις Κυπραίες εν έσσιει!”

Σωστός ο παρέας 😉

2
Τρόπος διασκέδασης

  • Εγγλέζες:

colors-of-england

Οι Εγγλέζες ως γνωστόν, αγαπούν να πηαίνουν club κάθε 3 τζιαι λλίον και να πιττώνουν στο φουλ (πατώματα φάση). Κάμνουν εμετούς και ας μην προχωρήσουμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες! Μόνο club, ποτά, ιστορίες, pre-games (pre-drinks).Όπως μας εξηγούν φοιτητές, οι Εγγλέζες είναι πολλά εύκολες – προτιμούν “φάσεις” τζιαι one-night-stand.
(εντάξει, όι πως εν αρέσκει στους παραπάνω άντρες τούτη η κατάσταση).

  • Κυπραίες:

Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg

Ενώ μάνα μου οι Κυπραίες (οι παραπάνω) εν να παν club άμαν έχει Greek night και γενικά διασκεδάζουν όπως στην Κύπρο. Ααα τζιαι να πούμε ότι κάθε μέρα (σχεδόν) πρέπει να παν Starbucks να πιουν τον καφέ τους!

Σίουρα ούλλοι συμφωνούν ότι εν πιο δύσκολες οι Κυπραίες σαν γυναίκες, επειδή εν να φκεi το όνομα τους αν ακουστεί κάτι κακό για τζείνες. Επίσης, είναι πολλά επιλεκτικές όσον αφορά τους άντρες τζιαι προτιμούν μακροχρόνιες σχέσεις.

3
Τρόπος συμπεριφοράς

  • Εγγλέζες:

colors-of-england

Οι φοιτητές που ερωτήθηκαν, βρίσκουν τις Εγγλέζες κάπως ψυχρές και ψεύτικες, αφού όπως μας είπαν, βλέπουν μόνο “την πάρτη τους” τζιαι εν κάπως εγωίστριες… Να βγάλουμε στη φόρα και ένα περιστατικό που συνέβηκε στην Αγγλία:

Ένας Κύπριος φοιτητής ζήτησε ευγενικά την βοήθεια μιας Εγγλέζας φοιτήτριας, να του εξηγήσει μια απορία σε ένα μάθημα. Αυτή δεν μπήκε ούτε στον κόπο να του εξηγήσει και του απάντησε απαθέστατα:“Google it!Έλεος ας πούμεν!

  • Κυπραίες:

Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg

Σε αντίθετο βαθμό, οι Κυπραίες είναι αναμφίβολα περισσότερο φιλικές και φιλόξενες. Είναι ευγενικές και όταν χρειαστεί κάποιος βοήθεια, τη δίνουν -σχετικά- απλόχερα!

Συνοψίζοντας, τόσο οι Κυπραίες όσο και οι Εγγλέζες, έχουν και τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματα τους.

woman-with-smartphone-425

Το μόνο σίουρο όμως είναι ότι  στες Κυπραίες εν μπορεί να μοιάσει καμιά.

Τωρά αν εν θετικό ή αρνητικό τούτο, πάρτε το όπως θέλετε 🙂

 

Δες επίσης: “Κυπραίοι vs Εγγλέζοι”: Τι μας είπαν Κύπριες φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Αγγλία; (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending