Μήπως τελικά η Επιχειρηματικότητα μαθαίνεται;

Την ερχόμενη Παρασκευή 5/2, 1η μέρα του συνεδρίου Astucon – Academic Student Conference που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, οργανώνεται με πρωτοβουλία του StudentLife ένα ξεχωριστό workshop, για να απαντήσει στο ερώτημα “Entrepreneurship can be learned?”!

Στόχος του workshop είναι να σας μεταφέρει τον τρόπο σκέψης των entrepreneurs και να σας εμπνεύσει για να κάνετε και τη δική σας ιδέα πράξη.

 

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα ΕΔΩ. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

Συνολικά 6 ομιλητές, με τον Τάσο Κωνσταντίνου από το StudentLife.com.cy σε ρόλο ομιλητή-συντονιστή, παρουσιάζουν στη φοιτητική κοινότητα τις προσωπικές τους ιστορίες μέσα από τις εμπειρίες τους στον τομέα της επιχειρηματικότητας:

Ελοϊζα Σαββίδου, CEO of Junior Achievement Cyprus – εξηγεί τι είναι το Junior Achievement Cyprus, καθώς και το πώς μια εταιρεία εφήβων με την ονομασία “Springers” (Teenage Company of the Year) πέτυχε να διακριθεί σε Κύπρο και Γερμανία.

Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Founder of Armaree περιγράφει την πορεία του από τα ψώνια που έκανε ως παιδί μέχρι τη νίκη του στο StartUp Academy Cyprus και τη δημουργία της δικής του εταιρείας.

Νίκος Μούζουρας, Founder of Dermatrack παρουσιάζει με ποιο τρόπο ανέπτυξε μια απλή ιδέα σε μια καινοτόμο εφαρμογή, που του έδωσε την πρώτη θέση σε διαγωνισμούς σε Κύπρο και Κροατία.

Χριστόφορος Τζιρτζιπής, CEO/Founder of Diyful αφηγείται την ιστορία του που αρχίζει από το πάθος του να κερδίσει το StartUp Academy, μέχρι την βράβευση του ως Man of the Year 2014 στην Κύπρο, στην κατηγορία Καινοτομία.

Σταυριάνα Κοφτερός, Entrepreneurial Evangelist – περιγράφει πώς μέσα από τις προσπάθειές της έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα που υποστηρίζει τα start-ups στην Κύπρο, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τους νέους Κύπριους επιχειρηματίες.

 

Αυτές οι ιστορίες θα θέσουν τις βάσεις για να ανακαλύψετε μέσα σας το κίνητρο που απαιτείται για την επιχειρηματικότητα. Μόλις νιώσετε έτοιμοι, η ομάδα του workshop θα σας βάλει σε μια δοκιμασία, με ένα διαδραστικό παιχνίδι επιχειρηματικότητας. JOIN US!!!

 

Για συμμετοχή στο workshop απαιτείται προ-εγγραφή.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending