Μάθε πώς μπορείς να κερδίσεις μια Go Pro Hero 4!

Πώς θα σου φαινόταν αν ήσουν ο μεγάλος τυχερός μιας Go Pro Hero 4 Silver; Αν σου λέγαμε πως μπορείς να την αποκτήσεις, λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση της Ελληνικής Τράπεζας;

 

Ημερομηνία: Παρασκευή 5/2 από τις 9:00-14:00 μ.μ.

Πού; Στο χώρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη.

Η Ελληνική Τράπεζα όπως πάντα βρίσκεται δίπλα και στηρίζει τις δραστηριότητες που αφορούν φοιτητές. Έτσι, είναι ο μεγάλος χορηγός του πρώτου ακαδημαϊκού φοιτητικού συνεδρίου ASTUCON, που θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη του Παν. Κύπρου, στις 5-6 Φεβρουαρίου 2016.

 

Τι χρειάζεται για να μπεις στην κλήρωση;

Στα πλαίσια του ASTUCON λοιπόν, η Ελληνική Τράπεζα θα βρίσκεται στο χώρο του συνεδρίου και θα δίνει τη δυνατότητα ανοίγματος φοιτητικού λογαριασμού My UniPackΌσοι φοιτητές δημιουργήσουν λογαριασμό την Παρασκευή 5/2, μεταξύ 9:00-14:00 μ.μ., θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν τη φανταστική Go pro Hero 4 Silver!

 

Σκέφτεσαι γιατί να ανοίξεις αυτό το λογαριασμό;

Ήδη πολλοί φοιτητές δημιούργησαν το δικό τους My UniPack της Ελληνικής Τράπεζας. Αυτό το νέο, προνομιακό πακέτο My UniPack, είναι ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές και προσφέρει σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις σε 30 φοιτητικά στέκια! Για να απολαμβάνεις τη φοιτητική ζωή που πάντα ονειρευόσουν με τη φοιτητική σου κάρτα.

 

Άρα ανοίγεις λογαριασμό, αποκτάς τις εκπτώσεις και τα προνόμια σου, και μπαίνεις και στην κλήρωση για τη Go Pro 4!

 

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σε περιμένουμε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 5/2. Be there!

 

Και μην ξεχνάς…

Δες το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνεδρίου και κάνε εγγραφή.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending