fbpx

H Global S&C Educational Services έδωσε το παρόν της στην εκπαιδευτική έκθεση Studies Expo 2016

H Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Υπηρεσία Global S&C Educational Services, έλαβε μέρος στην Εκπαιδευτική Έκθεση Studies Expo 2016.

Η Global S&C Educational Services, είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε για να βοηθά μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν τους θέση στο πιο κατάλληλο πανεπιστήμιο γι’ αυτούς. Έχει μέχρι τώρα τοποθετήσει με απόλυτη επιτυχία χιλιάδες Κύπριους φοιτητές, σε γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού τα τελευταία 20 χρόνια.

Mαθητές, φοιτητές και γονείς που επισκέφθηκαν το περίπτερο μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς μας συμβούλους που ήταν σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις για κάθε πανεπιστήμιο που αντιπροσωπεύει ο οργανισμός μας, όπως επίσης και να δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για σπουδές στο εξωτερικό.

Διανεμήθηκε και πληροφοριακό υλικό των εξής πανεπιστήμιων που αντιπροσωπεύει:

University of Nottingham, University of Reading, Liverpool University, Middlesex University, Derby University, Nottingham Trent University, Bolton
University, Coventry University, Anglia Ruskin University και University of the Creative Arts.

Όσοι ενδιαφέρονται για ένα προσωπικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της Global μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ: 22 780250, 22 785022 ή για
περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.globaleducationcy.com

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending