fbpx

Οι 5 καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν για το κομμωτήριο στο Πανεπιστήμιο!

Οι αντιδράσεις γύρω από το άκουσμα αυτής της είδησης (που σίγουρα όλοι θα γνωρίζετε) για το ότι θα ανοίξει κομμωτήριο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, μεταξύ των φοιτητών, ήταν πολλές.

Βασικά δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις! Οι περισσότεροι από εμάς ξαφνιάστηκαν, σε μερικούς δημιουργήθηκαν και κάποιες απορίες και άλλοι σκέφτηκαν την όλη πρόταση σε… περισσότερο βάθος.

 

Για να δούμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες που ακουστήκαν:

 

1. «Θα μπορούμε να πληρώνουμε με κουπόνια;»

κουπόνια σίτισης1

Με το που άκουσαν την είδηση αυτή και οι Ελλαδίτες φοιτητές του Πανεπιστήμιου μας, αναρωτήθηκαν αν θα μπορούν με τα κουπόνια που τους δίνονται να πληρώνουν και το κομμωτήριο. Ε εντάξει είπαμε, όχι και το κομμωτήριο ρε παιδιά. Μετά αν θες να αφήσεις και tips στον/στην κομμωτή/τρια, θα του δώσεις κουπονάκι;

 

2. «Θα μαθαίνουμε όλα τα τελευταία κουτσομπολιά από πρώτο χέρι».

 

κουτσομπολιά

Όπως έχουμε όλοι μας συνδέσει τα κομμωτήρια ως ένας χώρο που για να περάσει η ώρα, είτε διαβάζεις περιοδικά είτε σου λέει η/ο κομμώτρια/κομμωτής τι έμαθε από την προηγούμενη πελάτισσα. Έτσι θα γίνεται και στο κομμωτήριο του Πανεπιστημίου! Θα μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα κουτσομπολιά που θα κυκλοφορούν σε αποκλειστικά πρώτη μετάδοση, δωρεάν με το χτένισμα.

 

3. «Δηλαδή όταν έρχεται ένας επίσημος καλεσμένος στο Πανεπιστήμιο, εκτός από καφέ, θα του προσφέρουμε και δωρεάν κούρεμα;»

kommotirio

 

Ιδού η απορία! Κρίμα είναι να μην το αξιοποιήσουμε και στους καλεσμένους του Πανεπιστημίου μας.;! Θα περνούν για ένα ευχάριστο φρεσκάρισμα και μια απολαυστική ανανέωση κατά την άφιξη τους στο Πανεπιστήμιο και μετά να πηγαίνουν για τις συναντήσεις/ομιλίες τους ή ότι άλλο ήρθαν για να κάνουν. Εννοείται για αυτούς δεν έχει ραντεβού – είναι το μαγαζί στην διάθεση τους!

 

4. «Θα έχουμε δικαιολογία όταν αργούμε στα μαθήματα ότι ήταν αργή η κομμώτρια».

girl-running-late

Η ιδανικότερη δικαιολογία και η πιο πειστική! Πού θα ήσουν η ώρα 9 το πρωί και να άργησες στο μάθημα; Πού αλλού; Στο κομμωτήριο! Φρόντισε μόνο να είσαι καλά χτενισμένος το πρωί, για να είσαι λιγάκι… πειστικός. Εκτός αν θα πεις ότι πήγες για χτένισμα και κατέληξες με… «ξεμάλλιασμα».

 

5. «Με κάθε μάθημα που θα περνά οποιοσδήποτε φοιτητής, ένα δωρεάν χτένισμα από τον καθηγητή».

ΕΓΕΙΡΕΣ

Πολύ καλό deal ακούγεται αυτό! Έτσι για να μας δείχνουν πόσο γενναιόδωροι είναι οι καθηγητές μας. Με το που περνάμε το μάθημα τους (και το πιο πιθανό δεν θα τους ξαναδούμε), θα ήταν καλή ιδέα να μας κάνουν και ένα δώρο στο τέλος. Μετά από τόσο κόπο που κάναμε για να περάσουμε το μάθημα, να μας χαρίσουν και μια περιποίηση για τον εαυτό μας! Τι άλλο να ζητήσουμε;

 

Σκέφτηκες και άλλες δικές σου προτάσεις ή ακόμα το ψάχνεις;

 

Δες επίσης: Δείτε τι θα ανοίξει σύντομα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending