800 φοιτητές συμμετείχαν στο 1ο ASTUCON! (video)

Το Ακαδημαϊκό Φοιτητικό Συνέδριο – Academic Student Conference (ASTUCON), που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς προσέλευσης όσο και από πλευράς περιεχομένου.

Πέραν των 800 φοιτητών συμμετείχαν στο Συνέδριο το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου. Η φοιτητική κοινότητα της Κύπρου, από την πρώτη κιόλας χρονιά έδειξε με την προσέλευση στο Συνέδριο ότι το ASTUCON αποτελεί μια αναγκαία διοργάνωση για τους φοιτητές.

Το 1ο ASTUCON ασχολήθηκε με 12 θεματικές ενότητες στα πλαίσια των οποίων έγιναν πάνω από 80 παρουσιάσεις και εργαστήρια από φοιτητές, καθηγητές και επαγγελματίες. Ειδικότερα τα εργαστήρια κατέδειξαν ότι αποτελούν το δυνατό σημείο του Συνεδρίου, καθώς οι φοιτητές συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στόχος των διοργανωτών είναι το Academic Student Conference (ASTUCON) να φέρνει όσο το δυνατό περισσότερους φοιτητές της Κύπρου σε ένα κοινό χώρο ώστε να αναπτύσσεται διάλογος και να ανταλλάσσεται γνώση. Το 2ο Συνέδριο, αναμένεται με πολλές βελτιώσεις και κινήσεις για να αποκτήσει Μεσογειακό-Ευρωπαϊκό χαρακτήρα με τη συμμετοχή ομιλητών και συνέδρων από άλλες χώρες της περιοχής.

Το StudentLife στήριξε με μεγάλο ενθουσιασμό το Συνέδριο και συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση και την προβολή του προς τη φοιτητική κοινότητα! Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετεχείχαν και ιδιαίτερα τους ομιλητές και τους εθελοντές που έκαναν το Συνέδριο ένα πετυχημένο φοιτητικό γεγονός. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες από το Συνέδριο ΕΔΩ.