fbpx

Anti-Valentine’s: 5 λόγοι για να θέλεις να είσαι Single (αλά κυπριακά)!

Valentine’s day; Guess what: Knock out.

Είσαι single την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Εεε και; Δεν πα’ να είναι όποιος Άγιος θέλει;

Valentine-Solo2

 

Οι χωρισμένοιιι δε γιορτάζουνε ποτέ,

μη λες πως δε το ξέρεις,

γι’ αυτό λουλούδια και ευχές

δε θέλω να μου φέρεις!

(Πες τα βρε Άντζελααα)

images

Δηλαδή συγγνώμη, τις υπόλοιπες μέρες τι είσαι; Πιο λλίο single; Μεν σκας φίλε/η μου. Εδώ θα σου πω 5 μυστικά και τρόπους που θα σε κάνουν να λατρέψεις που είσαι single ακόμη και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (και όποια άλλη μέρα του χρόνου)!

 

Πρόσφατα πήγα και είδα τη νέα ταινία που κυκλοφορεί τώρα στους κινηματογράφους “How to Be Single”. 

How-to-be-Single-Free-Movie-Passes-680x330-1453441701

Όι πώς αν δεν το έβλεπα δεν θα ήξερα πώς να συνεχίσω να είμαι single. Απλά, όταν πας σινεμά και κάθεσαι και βλέπεις την μεγάλη οθόνη, όσο και να μην το θες, ταυτίζεσαι και αμέσως ονειρεύεσαι να συμβεί κάτι παρόμοιο και στη δική σου ζωή.

 

Έλα τώρα, όλες μας έχουμε ονειρευτεί το ακόλουθο σενάριο (ή κάνω λάθος);

Woman+with+Cell+Phone+and+Coffee-375x375

Να βαστάς τα βιβλία (επαναλαμβάνω να βαστάς τα βιβλία, γιατί συνήθως οι Κύπριες φοιτήτριες εν να κρατούν καφέ και το κινητό τους) και μετά να ππέσουν τα πάντα χαμέ και να έρθει κάποιος να βοηθήσει (αν σε δει βασικά, γιατί οι παραπάνω ή εν θα ασχοληθούν ή εν θα σε δούνε καν).

 

Τι κάμνουν οι παραπάνω: Μουρμουρκό.

download (2)

Σταμάτα καλέ/ή μου να μουρμουράς ότι θα μείνεις στο ράφι και ότι θα γεράσεις με 50 γάτους!


Εν να μείνω μόνος/η μου…. ΤΕΛΟΣ!!

 

Ουφ εν με θέλει κανένας, ΚΑΝΕΝΑΣ όμως!

 

Εν μου μιλά, τι να κάμω; (πάντως να μεν τα βάψεις μαύρα)

 

Τι έχω και εν με θέλει κανένας; (τίποτε εν έχεις, απλώς πρέπει να αγαπήσεις λίο έσενα και να πιστέψεις σε εσένα).

 

Εν να μείνω στο ράφι (στο ράφι με τα ποτά τουλάχιστον, για να ξεχνάς!)

 

Με το να μουρμουράς δεν κερδίζεις τίποτα!

5448cc886ce8d3bcf335d9338cb9fa7e

Μοιάζεις της Κυπραίας μάνας! Τι θέλεις; Να καταντήσεις σαν τη μάνα σου από τα 20 σου; Χμμμ, όχι νομίζω. Γι’ αυτό, τέρμα το κλάψιμο με τους/τις φίλους/ες σου πως όλα σου πάνε στραβά και δες τα πράγματα με άλλο μάτι 😉

 

1. Μην τα βάψεις μαύρα και προς Θεού μην αδειάσεις όλο το ψυγείο (πάλε)!

eat

Ντάξει, μπορεί να είσαι λλίο κάκτος πας στις σχέσεις και στα φλερτ (άτε πολλά κάκτος) αλλά αγαπημένε μου κάκτε, μην μου απογοητεύεσαι. Κάπου έχει υπάρχει ένας άλλος κάκτος που είναι φτιαγμένος για ‘σένα 🙂 (Η αγάπη έρχεται στο τέλος, αν όχι ελπίζουμε να μην πας από ζάχαρο).

 

2. Μην μου απογοήτευσαι, να κλαις, να φωνάζεις, να βρίζεις…

bridget-jones-breakup

Ειδικά να βρίζεις, κάθε θηλυκό/αρσενικό που γνωρίζεις με όλα τα υποκοριστικά και κυρίως όλα τα ζώα (τι σου φταίνε κι αυτά; δείξε λίγο φιλόζωος/η). Δεν λέω, μετά από όλο το δράμα και το μελό, θα λιγουριάσεις και τι θα κάνεις; Θα φας ότι γλυκό βρεις μπροστά σου και θα καθίσεις μπροστά από την τηλεόραση σαν τον/την χωρισμένο/η να κλαις τη μοίρα σου! ΟΧΙΙΙΙΙΙ. Ειδικά αν είσαι κοπέλα, σταμάτα την “απατημένη γκομενίτσα” και γίνε η γυναίκα που θες να θαυμάζεις εσύ η ίδια πρώτα.

 

3. Όλα για πάρτη σου

love-yourself-first

Ναι το ξέρω, ακούγεται λίγο εγωιστικό. Δεν λέω, ωραίο είναι να είσαι σε σχέση, να σε φροντίζει κάποιος να μοιράζεστε και να αγαπιέστε, αλλά πιστεύω πως πρώτα αυτή τη σχέση πρέπει να την κάνεις με τον εαυτό σου! Μη γελάς, σοβαρολογώ! Σκέψου το λίγο: εάν δεν τα βρεις με εσένα πρώτα, ύστερα με ποιον θα τα βρεις; Θα σου πω εγώ: με ΚΑΝΕΝΑ!

Γι’ αυτό ζήσε με εσένα, την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία σου και βρες ποιος/α είσαι και τι θέλεις.

 

Μη γίνεις σαν τα ζευγαράκια που περιπαίζεις και μην μπεις σε μια σχέση για να μην είσαι μόνος/η σου, και ειδικά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αν θες δωράκια, κάνε μόνος/η σου στον εαυτό σου και πού ξέρεις; Όντως μπορεί να έχεις δώρο από κάποιον/α εκείνη τη μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις 😉

 

4. Μην ζηλεύεις και μην νοσταλγείς!

Note-To-Self-Dont-Get-Jealous1

Τι ζηλεύεις μωρέ; Δεν είπαμε πως η ζήλια μας σκοτώνει πρώτα εμάς εσωτερικά και μετά μαζί και το άτομο που αγαπάς; Τώρα με τα social media είναι δύσκολο να σου ξεφύγει καμιά ανάρτηση πρώην ή κάποιου που ενδιαφέρεσαι, αλλά αν είναι με άλλο/η, είναι με άλλο/η. Δεν θα περιμένεις πότε και αν χωρίσουν να τους πεις πως τον/την θες. Ή ακόμα χειρότερα, να στείλεις μήνυμα πως τον/τη θες και μετά να το μετανιώσεις. Ότι έγινε-έγινε. Τώρα πάμε γι’ άλλα και καλύτερα!

 

5. Ζήσε με το “ΝΑ” και όχι με το “ΑΝ”.

images (3)

Να αρχίσεις να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν ευτιχισμένο/η. Κυρίως να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις σε μια σχέση π.χ φλερτ ή να βγεις χωρίς να πρέπει να δίνεις αναφορές (Μάαααααακη Δημάκηηηηη είσαι μεγάλος) και να νιώθεις τύψεις για κάτι που έκανες ή δεν έκανες. Άρα να κάνεις πράγματα αντί να σκέφτεσαι το αν κάνεις και δεν κάνεις κάτι.

Συμβουλή/Ατάκα: Όταν είσαι single έχεις ένα πρόβλημα – ότι είσαι single. Ενώ όταν είσαι σε σχέση, έχεις 1000 άλλα προβλήματα συν το ότι δεν είσαι single 🙂 (Γεωργία)

 

Δες επίσης: Valentine’s day: 6 λόγοι που είσαι τυχερός που είσαι single!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending