fbpx

UNISPORTS: Το τέλειωσε νωρίς! (PHOTOS)

Άνετο απόγευμα χτες για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού με 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο επικράτησε του ΤΕΠΑΚ με 4-0 πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους γηπεδούχους του Ευρωπαϊκού να προσπαθούν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και το φιλοξενούμενο ΤΕΠΑΚ να προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά.

Η πρώτη καλή φάση ήταν και τέρμα για το Ευρωπαϊκό. Ήταν μια προσπάθεια του Γρηγόρη Χατζηβασίλη στο 12ο λεπτό που μπήκε από δεξιά στη περιοχή έκανε το πλασέ από δεξιά με τον Γιάννο Ιωάννου να αποκρούει για να έρθει από κοντά ο Κυριάκος Κυριάκου να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0.

Με την επίτευξη του γρήγορου τέρματος, οι πορτοκαλί πήραν τα ηνία του παιχνιδιού με τον Στέλιο Μουρούζη να χάνει καλή ευκαιρία για το 2-0 με το πλασέ του λίγο έξω από τη περιοχή  να περνά λίγο άουτ.

Οι κίτρινοι, από τη πλευρά τους, δεν φαίνονταν διατεθειμένοι να παραδοθούν και έχασαν πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο  Λούκας Ανδρονίκου δεν μπόρεσε να προλάβει πλασάρει εντός της μεγάλης περιοχής.

Το Ευρωπαϊκό απάντησε με τον Κυριάκου να επιχειρεί ένα πλασέ από δεξιά με τον Ιωάννου όμως να το βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ότι δεν πέτυχε σε αυτή τη φάση, το πέτυχε λίγο αργότερα η γηπεδούχος με τους ίδιους πρωταγωνιστές όπως και στο πρώτο τέρμα. Ήταν το 27ο λεπτό όταν έγινε η σέντρα από αριστερά, ο Χατζηβασίλης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι για να έρθει  ο Κυριάκου με εξ επαφής πλασέ να γράψει το 2-0 δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στο ΤΕΠΑΚ αφού ο Λούκας Ανδρονίκου  μπήκε δυναμικά στη περιοχή από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Δημήτρη Χατζησάββα που από αριστερά έκανε την πλάσα για να πέσει και να απομακρύνει με τα ακροδάκτυλα ο Έρικ Σακαρίδης .

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους πορτοκαλί να προσπαθούν να «σκοτώσουν» το παιχνίδι κάτι που κατάφεραν αφού μέχρι το 60ο λεπτό το σκορ ήταν στο 4-0. Πρώτα, στο 57ο λεπτό ήταν ο Μάριος Νίκου που με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-0 για να ακολουθήσει και τέταρτο τέρμα 3 λεπτά αργότερα. Στο 60ο λεπτό, το Ευρωπαϊκό κέρδισε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι εκεί που βρισκόταν ο Uchenna Hamilton που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, το ΤΕΠΑΚ προσπάθησε να μειώσει παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Σακαρίδη. Από την πλευρά του, το Ευρωπαϊκό με τον αέρα των 4 τερμάτων, έγινε επιπόλαιο στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του να πανηγυρίζουν την νίκη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κυριάκου Κ., Μαλέκκος Κ., Uchenna H., Φωτίου Α., Νικολάου Σ., Νίκου Μ., Αντωνίου Χ., Μουρούζης Σ., Κοπτίδης Ν., Σακαρίδης Ε., Χατζηβασίλης Γ., Γεωργίου Χ., Καλαιτσίδης Ν.

ΤΕΠΑΚ: Ιωάννου Γ., Σταύρου Ρ., Χατζηβασιλείου Λ., Τζιωνής Α., Σεργίου Σ., Χατζησάββας Δ., Σταύρου Α., Παντελή Γ., Μερακλής Π., Ηλία Π., Ανδρονίκου Λ., Γεωργίου Σ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending