fbpx

4 γυναικείες καταστάσεις που ένας άντρας δεν θα καταλάβει ποτέ!

Ως γυναίκες, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως υπάρχουν μερικά πράγματα-καταστάσεις στη ζωή των γυναικών, τα οποία μας κουράζουν.

Κάποτε, μας οδηγούν στο να σκεφτόμαστε ότι οι άντρες είναι πολύ τυχεροί που δεν τα αντιμετωπίζουν.

Ποια είναι αυτά;

 

1
Αισθητικός:


Κάθε μήνα, μεν σας πω και δυο φορές το μήνα πρέπει να πηγαίνουμε αισθητικό. Ξέρετε πόνο που τραβούμε; Ξέρετε πόσον υποφέρουμε εμείς;

Για να είμαστε ωραίες τζιαι όμορφες, λες τζιαι πειράζει κανέναν να μοιάζουμε με “τριχωτές αρκούδες”… (αστείο). Εν μπορούμε να δούμεν τρίχαν, αμέσως να πάμε να την φκάλουμε!

Εντάξει πέτε μου τωρά, έγινε μόδα και για τους άντρες να πηγαίνουν αισθητικό, οπότε μπορεί να καταλαβαίνουν έτσι λλίο και εκείνοι το τι περνούμεν. Βλέπω ας πούμε κάποιους άντρες με πόδια γυαλίν, πιο καθαρά τζιαι που τα δικά μας, με τρίχαν με τίποτε, τζιαι αναρωτιούμαι ρε παιθκιά: Εν πονούσιν τζείνοι;

2
Οι “κόκκινες” (σπαστικές) μέρες:


Είναι και αυτές οι δύσκολες κόκκινες μέρες που βασανίζουν την κάθε γυναίκα. Εν εκατάλαβα δηλαδή, γιατί να το περνούμεν εμείς τούτον το μαρτύριο κάθε 28 μέρες; Τζιαι τα τόσα νεύρα που συνεπάγονται, πού τα βάλλεις;

Εμείς είμαστε επίσης που εν να νιώσουμε τόσο πόνο στη γέννα, που εν να βουρούμε να θηλάζουμε, να αλλάζουμε τις πάνες, να κοιμίζουμεν το μωρό, (ίσως όμως να είναι και η μεγαλύτερη ευτυχία για μια γυναίκα).

Εντάξει, σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που η γυναίκα είναι η κύρια υπεύθυνη για όλα αυτά.. Ίσως γιατί ο άντρας θα τα έκανε λίγο σαλατούλες;

Δες: 4 καταστάσεις που μόνο μια ψηλή Κυπραία μπορεί να καταλάβει!

3
Σάσμα:


Θέλουμε κυριολεκτικά 500 ώρες να σαστούμε! Όταν έχουμε να πάμε κάπου έξω πρέπει να βρούμε τι ρούχα θα φορήσουμε -μαρτύριο- (αφού ως γωστόν ποτέ δεν έχουμε ρούχα), πώς θα κάμουμεν τα μαλλιά μας, άλλες 500 ώρες να τα ισιώσουμε ή να τα κάμουμε μπούκλες… Τζιαι τέλος άλλες 500 ώρες να βαφτούμε!

Ενώ οι αρσενικοί μάνα μου (όσοι εμείναν), έτσι έννοιες εν έχουσιν. Βάλλουν μια φανελούαν τζιαι ένα παντελονούιν τζιαι εν έτοιμοι. Λλίον τζελούιν, τζιαι με βαψίμια με τίποτε… Ούτε (τόσες) selfies εν φκάλλουν τζείνοι.

Εμείς είμαστεν οι φτανές που τρώμε την ώρα μας σε τόσο σάσμα τζιαι κακόν τζιαι τόσες selfies –αλλά είμαστε γεναίτζες μάνα μου, τι περιμένεις;

Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των αντρών που θέλουν περισσότερες ώρες και απο εμάς να σαστούν και μεν σας πω σάζουνται τζιαι παραπάνω που μας!

4
Άντρες:

Ναι, εμείς ως γυναίκες έχουμε ακόμη ένα πρόβλημα: να αντιμετωπίζουμεν καθημερινά όλα τα είδη των αντρών που άνετα μας εκνευρίζουν, κολλούν, ξενερώνουν, απογοητεύουν και μας δημιουργούν γενικώς προβλήματα.

Ενώ οι άντρες τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν; Απολύτως κανένα! Αφού είναι προφανές ότι η γυναίκα είναι το πιο ήρεμο, εξηγημένο, καθόλου ιδιότροπο, γλυκό πλάσμα , που πανεύκολα καταλαβαίνεις αυτό που σκέφτεται και θέλει – ένεν;

Οκ πάω πάσο, συμφωνώ ότι ίσως να αντιμετωπίζουμε ισάξιο πρόβλημα με το αντίθετο φύλο σ’ αυτό σημείο. Όπως εμείς τραβούμεν τόσα με τζείνους, τόσα και άλλα παραπάνω τραβούν και εκείνοι από εμάς!

 

535c065c-b930-4d8b-867f-bccf9d481154

 

Συνοψίζοντας, εμείς οι γυναίκες πράγματι έχουμε να αντιμετωπίσουμε λίγα βάσανα, αλλά καμιά δεν αρνείται την περηφάνια της, που είναι γυναίκα!

Ουδέν εστι θηρίον γυναικός αμαχώτερον” τονίζει έξυπνα ο Αριστοφάνης, εννοώντας πως δεν υπάρχει θηρίο πιο δύσκολο να πολεμήσεις από τη γυναίκα.

 

Ως γυναίκες συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Σου έρχεται κάτι άλλο;

 

Δες: 5 πράγματα που οι άνδρες δεν γνωρίζουν για τις γυναίκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending