Όσκαρ “ερμηνείας” σε μια αλεπού: Παρίστανε τη νεκρή για να γλιτώσει! (video)

Και το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού πηγαίνει… Στην πιο έξυπνη αλεπού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Χιλιάδες κυνηγοί καθημερινά σε όλο τον κόσμο παγιδεύουν χιλιάδες ζώα, είτε για διασκέδαση είτε για να τα καταναλώσουν. Αυτή τη φορά όμως γελάστηκαν κάποιοι  κυνηγοί και ήρθαν αντιμέτωποι με μια τεράστια έκπληξη.

Σε μια απο τις παγίδες που έστησαν, πιάστηκε μια λευκή αλεπού. Χαρούμενοι οι κυνηγοί ετοιμάζονταν να συλλέξουν το φαινομενικά νεκρό θύραμα τους. Την ελευθέρωσαν από την παγίδα και την έβαλαν σε ένα χάρτινο κουτί. Στη συνέχεια όμως, οι κυνηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν η αλεπού ξαφνικά “ξύπνησε” και το έβαλε για τα καλά στα πόδια, αφήνοντας πίσω της τους  απάνθρωπους κυνηγούς να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε.

Κι όμως η πανέξυπνη αλεπού, έκανε την… πεθαμένη και περίμενε τη κατάλληλη στιγμή για να γλιτώσει φωνάζοντας  “I won’t die today“.

 

Δείτε το video!

 

Δες: Τα πιο παρεξηγήσιμα emojis που χρησιμοποιούμε! (video)

Avatar photo
Ονομάζομαι Μαρία Αθανασίου και είμαι τεταρτοετής φοιτήτρια Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατάγομαι απο τη πανέμορφη Λεμεσό και αγαπώ απίστευτα τη θάλασσα. Στον ελεύθερο μου χρόνο χορεύω, ακούω μουσική και γυμνάζομαι. Προσπαθώ να είμαι πάντα θετική και μου αρέσει να πετυχαίνω όλα όσα θέτω ώς στόχους!