fbpx

EXPIRED – Πώς να απολαύσεις στο σπίτι το αγαπημένο σου ιταλικό φαγητό!

Μια πολύ ποιοτική επιλογή για φαγητό έχει πλέον προστεθεί στην καθημερινότητα σου ως φοιτητής!

ΤΩΡΑ με τη ΝΕΑ υπηρεσία Delivery των εστιατορίων Marzano, μπορείς να απολαμβάνεις φρέσκο-φτιαγμένο και απολαυστικό ιταλικό φαγητό, στο τραπέζι του σπιτιού σου!

Όποια μέρα έχεις όρεξη για ιταλικό φαγητό, μεσημέρι ή βράδυ, δεν έχεις παρά να ανοίξεις το μενού των εστιατορίων Marzano και να παραγγείλεις ότι επιθυμείς μέσα από μια ποικιλία ιταλικών πιάτων!

Αν δεν θέλεις λοιπόν να μπεις στη διαδικασία να ετοιμάζεσαι για έξω, μάζεψε τους φίλους σου στο σπίτι και εντυπωσίασε τους, χωρίς να κουραστείς καθόλου, με νόστιμο ιταλικό φαγητό από το Marzano!

marzano_delivery

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς τι θέλεις να παραγγείλεις και να καλέσεις στο 77 77 73 00 (μόνο για Λευκωσία, 12:00-23:30). Με επιλογές από μακαρόνια μέχρι burgers, από πιάτα στη σχάρα μέχρι γευστικές σαλάτες, σίγουρα δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις! Δες το μενού ΕΔΩ και αποφάσισε!

 

www.marzano.com.cy –  Marzano on Facebook

marzano_food

 

Και μην ξεχνάς… Εάν θέλεις να απολαύσεις το φαγητό σου στο εστιατόριο, με το προνομιακό πακέτο για φοιτητές My UniPack της Ελληνικής Τράπεζας μπορείς να έχεις 20% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό! Αρκεί μόνο να πληρώσεις με τη StudentCard της Ελληνικής Τράπεζας

Μάθε περισσότερα: Απόλαυσε 20% έκπτωση στο Marzano!

 

Άρα, είτε προτιμήσεις delivery/take away, είτε dine-in, το Marzano είναι έτοιμο να σε ικανοποιήσει με την ποιότητα και τις μοναδικές τους γεύσεις, πάντα σε λογικές τιμές!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending