fbpx

Δες τα 5 λάθη που κάνουμε και ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού!

Εγνώρισες ένα αγόρι/κορίτσι αρέσκεται ο ένας του άλλου  τζιαι κανονίζετε το πρώτο σας ραντεβού.

 

Στην αρχή ενθουσιάζεσαι:

12

«Ααα εν να φκούμε, αρέσκει μου, εν να περάσουμε τέλια γιουχουυ».

 

Ύστερα όμως αρκέφκει το άγχος: «Τι εν να φορήσω;», «τι εν να πω;», «τι εν να μου πει;» κτλ κτλ. Ρωτάς τους φίλους σου, το γείτονα, τον περιπτερά τι ρούχα εν να φορέσεις, όμως στο τέλος εν να φορέσεις κάτι που αποφασίζεις εσύ (είχες το που την αρχή στο νου σου εκείνο το ρούχο).

 

Ρωτάς τους φίλους σου πώς εν να συμπεριφερτείς…

students uni talking

Λαλούν σου «όπως σου φκει» (μεγάλη βοήθεια). Λαλείς τους «μεν πεις κανενού τίποτε άμπα τζιαι αμαθκιάσουν μας» (αν τζιαι είπες το ήδη σε κάμποσους εσύ ο ίδιος).  Ναι, ναι ούλλοι επεράσαμε που το περιβόητο «Πρώτο ραντεβού» τζιαι ναι που ούλους επέρασαν που το νου μας τούτες οι σκέψεις:

  • Κι αν δεν του/της αρέσω;
  • Κι αν δεν ταιριάζουμε;
  • Κι αν δεν έχουμε τι να πούμε;
  • Είμαι ωραία/ος;
  • Να φορέσω τίποτε άλλο;
  • Εβάφτηκα πολλά; (για γυναίκες)
  • Πόσα λεφτά να πάρω μαζί μου;
  • Ούφου επάσσιυνα.
  • Είμαι χάλια.

 

Ποια είναι τα ΠΡΕΠΕΙ και ΜΗΝ για το πρώτο ραντεβού λοιπόν;

 
1. Να μεν είσαι διαφορετικός, αλλά ο εαυτός σου.

Εν πρέπει σε καμία περίπτωση να είσαι διαφορετικός/η από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Αν παρουσιαστείς σαν κάποιος/α  που δεν είσαι, μετά τι εν να γίνει; Εξάλλου για να σου ζητήσει να φκείτε, κάτι σημαίνει!

 

2. Να μεν είσαι υπερβολικός/η στην εμφάνιση σου.

Καμιά υπερβολή. Ούτε τελείως άβαφτη, αλλά ούτε πάρα πολλά βαμμένη, ούτε πέντε τόνους άρωμα αλλά ούτε τζιαι να βρωμούν οι… μασκάλες σου δρώματα.

 

Δες: To πρώτο ραντεβού: Κυπραίος VS Kυπραία (Part 2)

 

3. Να μεν ανοίξετε θέματα που μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

head to head angry couple

Εν θα βκάλετε άκρη. Αν το κοπελούι εν Ομονοιάτης τζιαι εσύ με το Αποέλ, ένεν ανάγκη να δερτείτε για την διαιτησία που εν ήταν καλή. Αν ο άλλος ψηφίζει τον Αναστασιάδη τζιαι εσύ τον Χριστόφκια, ένεν ανάγκη να μαλώσετε για τα πολιτικά.

 

4. Μεν μιλήσεις για τους/τις πρώην σου

relationship-breakup

Χωρίς να αποφεύγεις να μιλήσεις για το ερωτικό σου παρελθόν, λες τζιαι νιώθεις τύψεις για κάτι, κράτα τη συζήτηση στα απολύτως βασικά. Αν συνεχίσεις το θέμα, μπορεί να του/της δώκεις την εντύπωση ότι θέλεις ακόμα τον/την πρώην σου ή ότι πονείς για το χωρισμό σας ακόμα.

 

5. Μεν μιλήσεις για γάμο (κυρίως για τις γυναίκες)

Αν αναρωτιέσαι από τώρα “πότε εν να γίνεις μάνα;” καλύτερα μεν του το αναφέρεις. Ένεν κακό να του δείξεις πως αντιμετωπίζεις σοβαρά τις σχέσεις σου, αλλά εν διαφορετικό να δείξεις ότι τον υπολογίζεις για κάτι σοβαρό και διαφορετικό να κυκλοφορείς με ένα δακτυλίδι αρραβώνων στην τσέντα σου. Εν να τον φοϊτσιάσεις και εν να έχει και δίκαιο.

 

Αν όντως σου αξίζει, εν να δέσει το γλυκό και το πρώτο ραντεβού εν να είναι απλά η αρχή τούτου του ταξιθκιού. Γι’αυτό χαλάρωσε. Σίγουρα θα είναι λίγο άβολα στο πρώτο ραντεβού, αλλά ευχαριστήθου το όσο μπορείς. RELAΧ! 🙂

 

Εσύ πώς θα ένιωθες όταν βγεις για πρώτη φορά με το amore;

 

Δες επίσης: Το πρώτο ραντεβού: Κυπραίος VS Κυπραία (part 1)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending