fbpx

Τα top 5 βιντεοπαιχνίδια που παίζαμε όλοι μετά το σχολείο!

Πολλοί που εμάς που ήμασταν μιτσιοί είχαμεν κάποια βιντεοπαιχνίδια της Nintendo, που είτε επαίζουνταν σε Game Boy είτε σε GameCube. Συνήθως επαίζαμεν αμέσως μετά το σχολείο τζιαι καμιάν φοράν επέρναμεν τα μαζί μας στις εκδρομές, για να παίζουμεν με τους φίλους μας ή να μεν βαρκούμαστεν μεσ’ το λεωφορείο ώσπου να πάμε.

Μάλιστα, κάποια που τζείνα τα παιχνίδια είχαν τόσην επιτυχία, που αναπτυχθήκαν με τέτοιους τρόπους ώστε να παίζονται τζιαι στες μέρες μας.

Αυτά είναι τα top 5 βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών:

1
Super Mario

Ο Super Mario είσιεν τόσην επιτυχία που μας εδείχναν ακόμα τζιαι κινούμενα σχέδια του στην τηλεόραση. Στες μέρες μας έσσιει πολλά παιχνίδια, ακόμα τζιαι κάποια που δεν είναι τύπου πλατφόρμας, όπως το Mario Kart τζιαι το Mario Party.

2
Pokemon

Τα Pokemon ήταν τόσον επιτυχημένα που τα είχαμεν τζιαι σε κινούμενα σχέδια, τζιαι σε τάπες τζιαι σε κάρτες. Στες μέρες μας ακόμα κυκλοφορούν νέα βιντεοπαιχνίδια του ίδιου τύπου περιπέτειας τζιαι εκάμαν τζι’ άλλα παιχνίδια σχετικά. Όπως το Pokemon Dungeon τζιαι το Pokemon Shuffle το οποίον μπορούμεν να έβρουμεν στο Play Store.

3
Donkey Kong

Ο Donkey Kong είσιεν τζιαι τζείνος πολλή επιτυχία. Είσσιεν τζιαι παιχνίδια τύπου πλατφόρμας τζιαι παζλ, αλλά τζιαι τύπου racing. Στις μέρες μας, επανεκδοθήκαν αρκετές εκδόσεις των παιχνιδιών του, έτσι ώστε να παίζονται στις σύγχρονες τζιαι πιο εξελιγμένες κονσόλες.

Δες: Όταν ήμουν δημοτικό…

4
The Legend of Zelda

Το The Legend of Zelda είσιεν τόσην επιτυχία που ακόμα τζιαι στις μέρες μας, μετά που 25 χρόνια που τότε που εκυκλοφόρησεν το πρώτο, κυκλοφορούν νέα παιχνίδια.

5
Super Smash Bros

Το Super Smash Bros εσυνδύασεν πολλούς χαρακτήρες που τα πετυχημένα παιχνίδια της Nintendo σε ένα παιχνίδι τύπου πάλης. Είσσιεν πολλή επιτυχία μιας τζιαι εφάνηκεν ενδιαφέρον σε πολλούς που επαίζαν τζιαι τα αλλά παιχνίδια. Εξεκίνησεν με χαρακτήρες που 4 διαφορετικά παιχνίδια, αλλά στις μέρες μας έσσιει χαρακτήρες που παραπάνω που 10.

Εσείς επαίξατε κάποια που τούτα τα βιντεοπαιχνίδια; Ποιο σας αρέσκεν πιο πολλά;

Δες επίσης: Τα πιο πετυχημένα arcade games όλων των εποχών

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending