Το συγκλονιστικό anti-bullying βίντεο από μαθητές στην Πάφο!

Οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Πολεμίου στην Πάφο έκαναν ένα συγκινητικό βίντεο για τον εκφοβισμό.

Στο βίντεο θα δείτε απίστευτες οι ερμηνείες μαθητών που σύμφωνα με το pafospress.com, στέλνουν ηχηρά μηνύματα κατά του εκφοβισμού, μέσα από αυτή τη μικρού μήκους ταινία τους.

Το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της όλης προσπάθειας των παιδιών μέσα από αυτό το σύντομο βίντεο είναι πως ο θύτης είναι ταυτόχρονα και θύμα… και πως όλοι μπορούμε να αλλάξουμε και να δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες!

 

Το αντιρατσιστικό αυτό βίντεο εντάσσεται στα πλαίσια του ”Fair Life”!

Fair Life” είναι μια κοινωνική επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2016 στα πλαίσια του μαθητικού διαγωνισμού που προκήρυξε το CIIM (Cyprus International Institute of Management) με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα 2016» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στόχος της “Fair Life” είναι η Ευαισθητοποίηση κατά του Ρατσισμού και η Προώθηση της Ισότητας και του Σεβασμού μέσω της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους υπό έμφαση στόχους του Υ.Π.Π. για την σχολική χρονιά 2016.

Δείτε προσεκτικά το βίντεο και μοιραστείτε το ώστε να “ταξιδέψει” το μήνυμα των μαθητών της Πάφου όσο πιο μακριά γίνεται!