fbpx

10 αποχρώσεις του “μοντέρνου” κυπριακού φλερτ (Part 1)!

Το φλερτ στις μέρες μας είναι πιο ηλεκτρονικό από ποτέ. Σχεδόν κάθε είδους φλερτ γίνεται μέσα από τα social media.

Έχοντας, λοιπόν, υπόψιν τα μοναδικά σχόλια ‘’μοντέρνων’’ Κύπριων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπως επίσης και προσωπικές εμπερίες από διάφορες κοπέλες που δέχονται κατά καιρούς τέτοια ‘’πιπεράτα’’ σχόλια μαζέψαμε τα καλύτερα.

 

Οι (πρώτοι) 10 διαφορετικοί τύποι Κυπραίων για να προσεγγίσουν μια κοπέλα:

 

1. Ο κόλακας: [Είσαι κούκλα/κουκλάρα/πανέμορφη.]

things-you-should-never-do-while-flirting-980x457-1454326655_980x457

Υπάρχει ως συνήθως ο κλασσικός κόλακας. Είναι αυτός που θα χρησιμοποιήσει κοπλιμέντα για να σαγηνεύσει και να “ψαρέψει” το “θήραμά” του.

 

2. Ο αισιόδοξος: [Εν  (πάρα) πολλά ωραία/τέλεια η φώτο σου.]

kamaki+boombox

Ένας άλλος τύπος Κυπραίου που του αρέσκει το φλερτ, είναι αυτός του αισιόδοξου. Θα τα βρει όλα τέλεια ή τουλάχιστον θα τα παρουσιάσει όλα έτσι, προκειμένου να γραπώσει αυτήν που θέλει.

 

3. Ο ολιγαρκής:  [Μια καρδούλα ή μία φατσούλα αρκούν.]

facebook-stickers

Ο ολιγαρκής είναι αυτός, ο οποίος αρέσκεται στα απολύτως απαραίτητα για να δείξει τον ενθουσιασμό του. Συνήθως θα είναι και διακριτικός τύπος και μάλλον δεν θα φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση την υποψήφια της… καρδιάς του.

 

4. Ο επαγγελματίας: [Είσαι Μοντέλο/Φωτομόντελ/Τττοπ Μόντελ.]

photographer

Ανάμεσα μας κυκλοφορεί και ο επαγγελματίας, που θα δει μια εμφανίσημη κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα αναφέρει όλα όσα θα μπορούσε πιθανόν να ακολουθήσει σαν επάγγελμα, με σκοπό να της τραβήξει την προσοχή.

 

5. Ο ευγενής: [Πολύ ωραίο σώμα/μάτια/χείλη/πάγκρεας.]

carreymain

Υπάρχουν κι αυτοί οι Κυπραίοι που θα δώσουν έμφαση σε συγκεκριμμένα σημεία της εμφάνισης της μιτσιάς που εσυνιάραν. Αυτοί που είτε το κάνουν επειδή όντως το πιστεύουν, είτε για να μην χάσουν το Σαββατόβραδο τους μόνοι και… χωρίς εκτόνωση.

 

Δες: To πρώτο ραντεβού: Κυπραίος VS Kυπραία (Part 2)

 

6. Ο Θρησκόληπτος: [OMG/Θεέ μου!/Ο Θεός είχε έμπνευση όταν σ’ έκανε/Είσαι Θεά!]

30391673-Priest-Reading-Bible-Cartoon-Vector-Character-Stock-Vector-priest

Μεγάλος ο Θεός που έφτιαξε τη γυναίκα. Η γυναίκα όντως δημιούργημα ή όχι του Θεού, είναι θείο δώρο. Η Κυπραία ένι ξέρω. Είναι ή δεν είναι η Κυπραία παιδί ενός άλλου Θεού; Όπως και να έχει, ο Θρησκόληπτος Κύπριος φλερτ-μαν, κατα ομολογίες, υπερβάλλει στο μέγιστο.

 

7. Ο διαβητικός: [Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;/Είσαι γλυτζιά μέλι/Τα χείλη σου στάζουν σιρόπι.]

nutty-ice-cream-copyright5

Χιλιοειπωμένες ατάκες για να τραβήξεις την προσοχή της σύγχρονης Κυπραίας είναι οι συγκεκριμμένες. Θα σκεφτεί όλων των ειδών τις ‘’γλυκές’’ κουβέντες, καθώς και τα πιο δημοφιλή είδη μελιού απο το Παγκύπριο Κέντρο Μελισσοκομίας.  Πέρα από τη Μάγια τη μέλισσα, δεν νομίζω να τσιμπίσει καμιά άλλη που να… στάζει μέλι.

 

8. Ο χώρκατος: [Σσιόνα μου/Πέρτικα μου.]

hqdefault (1)

Κλασσική περίπτωση άντρα της κυπριακής υπαίθρου. Δεν θα σκεφτεί να κάνει μια πολιτισμένη εντύπωση, απλά μία εντύπωση… για να πλησιάσει. Εντύπωση να’ναι κι ότι να’ναι.

 

9. Ο δύσπιστος: [Είσαι απίστευτη/Εν το πιστεύκω/Αποκλείεται να υπάρχεις.]

1454993210255

Κυκλοφορούν ανάμεσα μας και οι δύσπιστοι. Οι άπιστοι Θωμάδες που δεν πιστεύουν στα θαύματα της φύσης. Παρ’όλα αυτά όμως τέτοιοι τύποι είναι -ως επί τω πλείστων- υπερβολικοί εώς και ψεύτικοι.

 

10. Ο κοινωνικός: [Hi/ Γεια/ Είσαι καλά;]

11 Mar 2014 --- Friends talking and drinking beer at brewery --- Image by © Hero Images Inc./Hero Images Inc./Corbis

Κάπως πρέπει ο Κυπραίος καρδιοκατακτητής να ξεκινήσει την κουβέντα για να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Κύπριας μας. Ε τι πιο κλασσικό απο ένα γεια ή έστω ένα μοντέρνο χάι. Το γεια εν του Θεού.

 

Το φλερτ, ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο, ”αθώο”, αρχικό παιχνίδι μεταξύ δύο ατόμων που δείχνουν να ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο.

14_social-media-literacy

Λόγω της αυξημένης χρήσης των social media όμως, είναι πιο έντονο πλέον. Κάθε τύπος ατόμου είναι σεβαστός. Στην τελική, η ποικιλία είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε για να εξερευνήσουμε και να μάθουμε τις διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας. Ποτέ δεν ξέρεις…

Stay tuned για το Part 2 και τους άλλους 10 τύπους!

 

Δες επίσης: Δες τα 5 λάθη που κάνουμε και ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending