fbpx

Ρωτήσαμε και μάθαμε τα πάντα για τα ζώδια σας και ποια ταιριάζουν μεταξύ τους!

Αστρολογία και ζώδια.. Άραγε όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά σε περιοδικά είναι αλήθεια ή μύθοι; H αστρολογία ορίζεται ως οι παραδόσεις και τα συστήματα που υποστηρίζουν πως η θέση των ουράνιων σωμάτων σχετίζεται με την ανθρώπινη ζωή!

Εμείς με τη βοήθεια της Σίλειας Χαραλάμπους, ειδικής στο θέμα της αστρολογίας, καθώς γνωρίζει απ’ έξω και νεκατωτά ότι έχει σχέση με άστρα, ζώδια, ωροσκόπους κτλ, σας παρουσιάζουμε γενικά το χαρακτήρα και τον τρόπο συμπεριφοράς του κάθε ζωδίου και επίσης σας υποδεικνύουμε ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο.

12804899_10153551352084506_890120653520440563_n

Φυσικά να πούμε ότι τα πάρακατω που θα διαβάσετε, δεν είναι εντελώς απόλυτα, αφού πάντα υπάρχει ένα “εξαρτάται”. Τα ζώδια λοιπόν, εξαρτώνται  από πολλούς παράγοντες και δεν συναντάμε σε όλες τις περιπτώσεις τα ίδια χαρακτηριστικά.

Αρχικά πρέπει να ξεχωρίσουμε πως τα ζώδια χωρίζονται σε 4 κατηγορίες!

Δες σε ποια κατηγορία-ομάδα ανήκεις και τι σε χαρακτηρίζει!

 

3857728f8f1bc9278803d08212813e96_XL

 
Α) ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑΣ: (Κριός, Λέων, Τοξότης)
-πάθος
-ανεξαρτησία
-πιστότητα

 

Β) ΟΜΑΔΑ ΝΕΡΟΥ: (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς)
-ευαισθησία
-αναζήτηση ασφάλειας

 

Γ) ΟΜΑΔΑ ΓΗΣ: (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος)
-σταθερότητα και γενικά και στις σχέσεις
-πιστότητα

 

Δ) ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ: (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)
-επικοινωνία
-αναζήτηση ελευθερίας-ανεξαρτησίας
-πνεύμα

 

Τώρα μάθε ακριβώς για το ζώδιο σου τι ισχύει και δες αν πραγματικά ταιριάζει με τα δικά σου χαρακτηριστικά!

 
1. ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Κριός
Ο Κριός είναι αισιόδοξος, ευέξαπτος και κάποιες φορές εγωιστής. Αναμφίβολα, είναι ανεξάρτητος και πάντα του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Επιπλέον, αν χρειαστεί να προστατεύσει ένα φίλο του, βεβαίως και θα το κάνει!

 

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
Taurus

Ο Ταύρος είναι έμπιστος, αλλά πολλές φορές γίνεται πεισματάρης και κτητικός. Ενώ μπορεί να έχει πολλούς γνωστούς, οι πραγματικοί του φίλοι είναι λίγοι και καλοί. Αναζητά σοβαρές σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6)
Gemini
Ο Δίδυμος είναι αρκετά δραστήριος και ενεργητικός. Λέγεται ότι είναι έξυπνος και πνευματώδης αλλά λέγεται επίσης πως είναι διπλοπρόσωπος και πανούργος. Γνωρίζει πολύ κόσμο αλλά τις περισσότερες φορές οι σχέσεις του είναι επιφανειακές. Αναντίρρητα όμως θέλει να αφήνει το σημάδι του σε κάθε άτομο που γνωρίζει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)Cancer

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και περιποιητικός. Δεν χαλά χαττήρια σε αυτούς που αγαπά, αλλά η ψυχολογία του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Τις περισσότερες φορές ανασφαλής και κυκλοθυμικός. Θέλει το αντίθετο φύλο να περιποιείται αρκετά τον εαυτό του.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
images7

Ο Λέων είναι σίγουρα πιστός και φιλόδοξος αλλά  καταντά μερικές φορές μελοδραματικός! Επιπρόσθετα, του αρέσει να τον θαυμάζουν οι άλλοι και χαρακτηρίζεται κάπως επιδεικτικός!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8-22/9)
Virgo

Ο Παρθένος είναι παρατηρητικός, αναλυτικός και του αρέσει η τάξη. Αρκετά δύσπιστος, κολλά στο παρελθόν και χρειάζεται κάποιον να τον βοηθά να αφήνει πίσω του τα παλιά και να πηγαίνει στα καινούρια. Σε μια φιλία, αυτός είναι που σκέφτεται καθαρότερα από τους υπόλοιπους!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10)
Libra
Ο Ζυγός είναι ένα επικοινωνιακό και περιποιημένο  ζώδιο που δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Ίσως ο πιο αναποφάσιστος, του αρέσει να φλερτάρει, αλλά είναι υπέρ των σοβαρών σχέσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10-22/11)
images (1)

Ο Σκορπιός είναι έμπιστος, πάντα παλεύει για αυτό που θέλει και τον χαρακτηρίζει έντονα το πάθος. Ελάττωμα του: ότι είναι ζηλιάρης και πολύ εκδικητικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Sagitarius

Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος, ενθουσιώδης και καλός φίλος. Πολλοί με αυτό το ζώδιο αγαπούν τη γυμναστική. Θέλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του ακόμα και στη σχέση του. Κάποτε λέει ωμά την αλήθεια και αυτό μπορεί να πληγώσει τους υπόλοιπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ (22/12-20/1)
Capricorn
Ο Αιγόκερος είναι πάντα ειλικρινής ειδικά στις σχέσεις του και κινείται με γνώμονα την λογική και μετά το συναίσθημα! Υπεύθυνος,υπομονετικός,πιστός, δίπλα στους φίλους του ζητά ένα ταίρι φιλόδοξο, να τον κατανοεί και να τον στηρίζει. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και του αρέσει η σταθερότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)
images

Ο Υδροχόος είναι αλτρουιστής, φιλάνθρωπος, πολύ καλός φίλος και πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Είναι επικοινωνιακός και δεν του αρέσει να καταπιέζεται, θέλει να είναι ελεύθερος. Μπορεί να αλλάζει συντρόφους συνεχώς, μέχρι όμως να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, αυτόν που τον εκφράζει. Ξεροκέφαλος και επαναστατικός, χωρίς αιτία θα λέγαμε, του αρέσει να δημιουργεί νέα πράγματα.

 

ΙΧΘΥΣ (20/2-20/3)
Pisces
Τέλος, ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος και ζει στο δικό του κόσμο, με αποτέλεσμα να πληγώνεται εύκολα. Θεωρεί ότι ποτέ δεν φταίει και ίσως να χρειάζεται κάποιον να τον προσγειώνει πίσω στην πραγματικότητα.

 

Τέλος, μάθε με ποια ζώδια θα ταίριαζες και θα μπορούσες να δημιουργήσεις την τέλεια σχέση!


Κάτι σημαντικό:
 Τα ζώδια που είναι μέσα στην ίδια ομάδα ταιριάζουν μεταξύ τους και επομένως ένα άτομο με ένα συγκεκριμένο ζώδιο, μπορεί να ταιριάζει με άλλο άτομο που έχει ακριβώς το ίδιο ζώδιο!

  • ΚΡΙΟΣ με  ΚΡΙΟΣ , ΔΙΔΥΜΟΣ,  ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΤΟΞΟΤΗΣ,  ΙΧΘΥΣ
  • ΤΑΥΡΟΣ με  ΖΥΓΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,ΠΑΡΘΕΝΟΣ,ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ,ΤΑΥΡΟΣ

  • ΔΙΔΥΜΟΣ με  ΔΙΔΥΜΟΣ,ΛΕΩΝ , ΖΥΓΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ , ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ με ΤΑΥΡΟΣ ,ΛΕΩΝ ,ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ , ΙΧΘΥΣ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  • ΛΕΩΝ με ΚΡΙΟΣ ,ΔΙΔΥΜΟΣ,  ΛΕΩΝ, ΖΥΓΟΣ ,ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΤΟΞΟΤΗΣ 

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ με ΤΑΥΡΟΣ  ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
  • ΖΥΓΟΣ με ΔΙΔΥΜΟΣ , ΖΥΓΟΣ , ΤΟΞΟΤΗΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ ,ΤΑΥΡΟΣ
  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ΚΡΙΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΔΙΔΥΜΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ,ΛΕΩΝ ,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ,  ΙΧΘΥΣ
  • ΤΟΞΟΤΗΣ με  ΚΡΙΟΣ ,ΛΕΩΝ ,ΖΥΓΟΣ ,ΤΟΞΟΤΗΣ ,ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  • ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ με ΤΑΥΡΟΣ ,ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ,ΙΧΘΥΣ
  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ με   ΔΙΔΥΜΟΣ ,ΚΑΡΚΙΝΟΣ ,ΖΥΓΟΣ , ΤΟΞΟΤΗΣ ,ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  • ΙΧΘΥΣ με ΚΑΡΚΙΝΟΣ , ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ, ΙΧΘΥΣ

12

Να ευχαριστήσουμε τη Σίλεια Χαραλάμπους για την βοήθεια της!

Αυτά λοιπόν ακούγονται για τα ζώδια και την αστρολογία. Ισχύουν πράγματι με τα δικά σου χαρακτηριστικά;

 

Δες επίσης: Τι ζητούν οι Κυπραίες από έναν άντρα; Ρωτήσαμε και μάθαμε για εσάς!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending