fbpx

Τι ζητούν οι Κυπραίες από έναν άντρα; Ρωτήσαμε και μάθαμε για εσάς!

Πολλοί Κυπραίοι ίσως νομίζουν ότι είναι rocket science να ευχαριστήσεις μια Κυπραία γυναίκα, επειδή έχει υπερβολικές απαιτήσεις! Άλλοι νομίζουν ότι μόνο με τις φέτες (κοιλιακούς) φκάλλεις γυναίκα 😉

Όι πως μας χαλά κάποιος να περιποιείται τον εαυτό του τζιαι να εν ευπαρουσίαστος γενικά – είπαμε εν τζιαι εν ανάγκη να εν ο Κουασιμόδος– αλλά στην τελική ένεν μονο τούτο το ζητούμενο.

Τι ζητά τελικά  μια Κυπραία την σήμερον ημέρα; Ακολουθεί λίστα που δεν την έφκαλα που το νου μου, αλλά ρώτησα και έμαθα για εσάς τι θέλουν με bonus την επεξήγηση!

21ea3051858fe6dcafac6a428b87bb07006c5975fb46d339b5a074797b5f5bab

Παρεπιπτόντως, πολλές απαντήσεις ήταν οι ίδιες, τζιαι απ’ ότι φαίνεται πάνω κάτω οι γυναίκες ζητούν παρόμοια πράματα:

 

1
“Θέλω να με αγαπάει και να με δέχεται ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ!”

Και ποιος δεν θέλει; Το να μην προσπαθεί να σε αλλάξει ο άλλος για να σε κάμει όπως σε θέλει ή όπως σε φαντάζεται, εν πολλά σημαντικό.

Σημαίνει πως μπορεί να σε κατανοήσει και να σε αποδεκτεί όπως και να είσαι. Γιατί κάποιος για να σε αξίζει στα καλύτερα σου, πρέπει να σε αντέχει και στα χειρότερα σου…

Εν τζιαι εν ούλλα μέλι γάλα πάντα!

2
“Να είναι gentleman και να σέβεται τη γυναίκα που έχει δίπλα του!” – “Σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπό μου.”

Χμμ…. να είναι gentleman! Τούτο μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά απλά πράματα που κάμουν τη διαφορά!

Μπορεί να τα θεωρούμε cliché, αλλά ούλλες μας καταβάθος λιώνουμε άμαν μας ανοίει την πόρτα στο αυτοκίνητο, άμαν μας διά το φούτερ του επειδή κρυώνουμε, ακόμα τζιαι άμαν μας κουβαλά μετά το club, επειδή τα τακούνια επεθάναν μας.

 Το να σε νοιάζεται ο άλλος με το να κάμει τούτα τα μικρά-μικρά, δείχνει ότι σε σέβεται και σε εκτιμά και είναι περήφανος που σε έχει δίπλα του.

3
 “Να έχει χιούμορ και να νιώθω άνετα μαζί του.

Το χιούμορ εσκόραρε πολλά ψηλά στις απαντήσεις! Εν γεγονός… Αρέσκει μας να μας κάμνουν να γελούμε (έστω και με σαχλά αστεία) τζιαι κατά συνέπεια να νιώθουμε άνετα με τον άλλον.
Θέλεις κάποιον να σε βοηθά να ξεφεύγεις που την καθημερινότητα τζιαι τα προβλήματα όταν περνάτε χρόνο μαζί.

4
“Να μεν γυρεύκεται μες στο facebook.”

Εν λλίο challenging τούτο στην εποχή μας τζιαι βάλλει σε πειρασμό τζιαι τα κοπελλούθκια τζιαι τις κοπελλούες (για να λέμεν την αλήθκεια).  Γι’ αυτό τζιαι οι παραπάνω που εμάς κάθουνται τζιαι checkάρουν το facebook κάποιου για να δουν τι σόι άντρας ένει; Εν που τζιείνους που κάμνουν 1000 adds και likes; Δείχνει να εν single and ready to mingle;

Ή έσσιει ούλλες τις “barbie σεξοβόμβες“- όπως μας είπε και η φίλη που ρωτήσαμε– σαν αθώες φίλες μες το Facebook; Τούτα κυρίες και κύριοι πλέον παίζουν κάποιο ρόλο στην απόφαση μιας κοπελλούας για το ΑΝ θα ασχοληθεί ή θα συνεχίσει να ασχολείται με κάποιον – γιατί εν τζιαι είχαμε που πάντα facebook!

Παρ’όλα αυτά, πιστεύω ότι αν ασχολείσαι με μια γυναίκα που πραγματικά σε ενδιαφέρει you can do it, mate!  Το να μην έχεις μάτια για άλλη δίνει μια σοβαρότητα στη σχέση και κάνει την γυναίκα να νιώθει μοναδική και σημαντική. Αυτό έιναι κάτι που όλοι μας πρέπει να νιώθουμε όταν είμαστε σε μια σχέση, αλλιώς ποιος ο λόγος να δηλώνουμε δεσμευμένοι;!

5
“Να είναι ισχυρή προσωπικότητα”


Όταν λέμε ισχυρή προσωπικότητα, δεν εννοούμε να σε επισκιάζει, αλλά να μπορείς να κάμεις τζιαι μιαν σοβαρή κουβέντα μαζί του.

Να μπορεί να υποστηρίζει την άποψη του χωρίς να (σε) φοάται, και να είναι αυτόνομος. Μια άλλη φίλη μας είπε “να έχει αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση και να με σέβεται“.  Γενικά να μεν εν “μαρτούι“- εν τζιαι η εποχή τους τωρά!

6
“Να με έχει βασίλισσα!”

Μάλιστα! Σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε (αστιάκεια). Φυσικά, δεν εννοούμε τίποτα υπερβολικό, αλλά όπως είπαμε και πριν, πρέπει να είσαι με κάποιαν που της συμπεριφέρεσαι λες και είναι μοναδική και επίσης να μην της δημιουργείς ανασφάλειες.

Να κάνεις τα πάντα για μια κοπελλούα, εντός λογικών πλαισίων, γιατί αν όντως ενδιαφέρεται τζιαι τζείνη για ‘σένα, εν θα σε ταλαιπωρεί.

7
“Να είναι τρυφερός, υπομονετικός, ρομαντικός…”


Είναι γνωστό ότι πρέπει να έσσιεις τζιαι μιαν Α υπομονή για να “αντέχεις” μια γυναίκα, ιδιαίτερα συγκεκριμένες μέρες. Όμως, οποιαδήποτε μέρα, αρέσκει στις γυναίκες να τους δείχνει ο άλλος ότι νοιάζεται κάνοντας μικρές κινήσεις τζιαι μεν νομίζετε, εμείς προσέχουμεν τα τούτα!

Μετά που τούτην τη λίστα νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τόσο για το ανδρικό κοινό του άρθρου, όσο και για το γυναικείο!

Γιατί κυρίες μου, δεν πρέπει να ξεχνούμε πως ότι απαιτούμε, πρέπει κι εμείς να το παρέχουμε με τη σειρά μας 🙂

 

Δες επίσης: 10 αποχρώσεις του “μοντέρνου” κυπριακού φλερτ (Part 1)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending