fbpx

10 αποχρώσεις του “μοντέρνου” κυπριακού φλερτ (Part 2)!

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε 10 ‘’αθώες’’ μορφές του Κύπριου φλερτ-μαν, που ότι και να πούμε, το έχει στο φλερτ.

Άλλωστε ποιος άλλος λαός είναι τόσο ταλαντούχος στο θέμα φλερτ αλλά και με τόση… ποικιλία;! Στο δεύτερο μέρος του άρθρου παρουσιάζουμε τους πιο εγωκεντρικούς!

Αυτοί με το φλογερό ταπεραμέντο που μάλλον κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ρίχνουν τα… δίχτυα τους!

 

1
Ο ευγνώμων: [Ευχαριστώ για την αποδοχή!]

Ο ιδανικός τύπος που θα εκτιμήσει αυτό που πιθανόν να αποκτήσει, είναι ο ευγνώμων. Ευγνώμων για την τύχη να βρει ένα τόσο …. –το αφήνω πάνω σας- κορίτσι. Όχι οτι το φέισμπουκ είναι γεμάτο απο τέτοια κορίτσια, αλλα αυτός τέλος πάντων νιώθει τεράστια ευγωμωσύνη και θα της το δείξει.

2
Ο άμεσος: [Θέλω να τα πούμε από κοντά!]

Ο άμεσος τύπος είναι υπό εξαφάνιση. Δεν λέω ότι είναι σωστό να στέλλεις της άλλης θέλω να σε δω – λέω απλά ότι συμβαίνει εκεί έξω. Αν της το πεις αυτό άμεσε Κύπριε άντρα, θα αππώσεις παραπάνω την Κυπραία, της οποίας πολλές φορές η μούττη διακοσμεί την κορυφή των… Ιμαλαΐων!

3
Ο αγγλομαθής: [Nice photo/Sexy]

Ο σάγλης… (κάτι μου θυμίζει) είναι και ο αγγλομαθής που θα τονώσει τον αισθησιασμό της Κύπριας και μη, γυναίκας με αγγλικούρες αλά ελληνικά. Χοτ χοτ χοτ λοιπόν, για να μπορέσει να βρεθεί μαζί της και να ανταλλάξουν απόψεις για τη λογοτεχνία, την ποίηση, τον Μαρξισμό κτλ.

4
Ο πυρομανής: [Είσαι μια δύναμη/Είσαι φωτιά/Είσαι πόμπα/Τι φλογερή που είσαι.]

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά το φαινόμενο του πυρομανή είναι πιο διαδομένο σε στρατιώτες. Ο στρατός, έχοντας γίνει πλέον ένα σύγχρονο ριάλιτι σόου, όπου κάθε εβδομάδα αποχωρεί ο πιο αδύναμος κρίκος, είναι και ο χώρος που μάλλον… (χωρίς να ξέρω σίγουρα), φιλοξενεί τον πυρομανή Κύπριο καρδιοκατακτητή.

5
Ο ρομαντικός: [Η ομορφιά σου είναι ο λόγος που με ωθεί να ξυπνάω κάθε πρωί. Η ψυχή σου είναι αυτό που με κρατάει ξύπνιο όλη μέρα. ]

Ο ρομαντισμός στις μέρες μας θεωρείται μία ξεχασμένη, αφηρημένη έννοια, χωρίς περιεχόμενο. Υπάρχουν όμως και μερικά δείγματα ρομαντισμού εκεί έξω. Το αν είναι αληθινά ή όχι, εξαρτάται πάντοτε από την περίπτωση.

Δες: Τι ζητούν οι Κυπραίες από έναν άντρα; Ρωτήσαμε και μάθαμε για εσάς!

6
Ο τύπος “γεννήτρια”: [Θωρώ σε τζιαι ανάφκω/Με ανάβεις/Η φώτο σου φωτίζει τη μέρα μου.]

Α μάνα μου. Γεναίκα. Νάμπου λαλείς;;!! Δίποδο ον με στήθος – ον πιο ψηλό οριζόντια, παρά κάθετα. Γουάου. Νόου όφενς, αλλα ο τύπος αυτός δεν είναι και ο  πιο ειλικρινής της λίστας. Μάλλον υπερβάλλει υπερβολικά. Αν ανάβει κανείς τόσο εύκολα με φωτογραφία, μάλλον μπορεί και… σβήνει κι εύκολα.

7
Ο ετοιμόλογος: [Μπορείς να με λες και καφέ γιατί θα σε κρατάω ξύπνια όλη νύχτα/Τι κάνεις γατούλα; Θες να περάσεις μία απο τις 7 ζωές σου μαζί μου;]

Έξυπνες ατάκες για να κερδίσεις τουλάχιστον το χαμόγελο της, δείχνοντας το χιούμορ είναι κι αυτές. Μπορεί να μην είναι προτότυπες, αλλά είναι τουλάχιστον αληθινές, ενδιαφέρουσες και χιουμοριστικές.

8
Ο μουγκός: [Πολλαπλά “Likes” χωρίς σχόλια.]

Μέσα σ’ όλα είναι και ο τύπος ο απόλυτα διακριτικός. Αυτός που θα αφήσει το σημάδι του ότι όντως ενδιαφέρεται, αλλά μέχρι εκεί. Σαν τον Ζορό. Πολλές φορές, δεν λέει πολλά, αλλά κάνει περισσότερα.

9
Ο άκυρος: [Κάντε like στη νέα σελίδα με την μεγαλύτερη ποικιλία αλαντικών, και κερδίστε δωροκουπόνια για αντικολλητικά τηγάνια για τη νέα φοιτητική σας κουζίνα.]

Ο άκυρος είναι αυτός που θα βάλει links στα σχόλια, για να προωθήσει τη δουλειά ή τη σελίδα του. Είναι ο τύπος, που όχι σε όλα, αλλά σε διάφορα προφίλ, θα δούμε να υπάρχει. Σου λέει, εδώ έχει πολλούς λιγούρηδες, ας αφήσω την σελίδα της δουλειάς μου κάπου ανάμεσα και όλο και κάποιος θα τσιμπήσει. Στο μεταξύ, ας αφήσω το λάικ μου στην κοπελιά και αν τσιμπήσει, τσίμπησε. Αν όχι, από μουγκός τύπος θα γίνω πιο διαλλακτικός και θα περάσω από όλα τα στάδια του Κύπριου φλερτ-μαν.

10
Ο Εξαφανισμένος: [Σε βλέπω, μ’αρέσεις σ’ το λέω κι ό,τι βγει.]

Υπάρχει βέβαια κι αυτός ο τύπος που θα φλερτάρει πολύ πιο έντονα έξω σ’ ένα μπαρ, κλαμπ ή καφέ, κι όχι απαραίτητα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός ο τύπος νέου, που θα δείξει το ενδιαφέρον του για μια κοπέλα, έχοντας το θάρρος της γνώμης του, και θα την κάνει να αισθανθεί βασίλισσα. Συνήθως δεν είναι Κύπριος της νέας γενιάς αυτός που θα το κάνει, αλλά και πάλι, τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Κύπριος και Φλερτ λοιπόν 1-0, απ’ όσο δείχνουν τα φαινόμενα.

Ευτυχώς ο κόσμος μας δεν είναι φτιαγμένος απο το ίδιο καλούπι. Ποικιλία υπάρχει. Δώκε μέσα λοιπόν, Κύπριε παιχνιδιάρη και δίνε τροφή να γράφουμε περισσότερα.  Όσο για την Κύπρια…

Κορούδες, τη μούττη κάτω!

go-ahead-be-social-media-snob

Επέρασεν ο τζαιρός της ενωμένης Ευρώπης. Εμπήκαμε ΜΕΣΑ στην Ευρώπη τζιαι σκουπίζουμε τα πόθκια μας ακόμα στο χαλάκι του γουέλκαμ. Μην υιοθετείτε το ύφος της θιγμένης κομμώτριας, που της προσέβαλαν την βαφή – μόνο αντιπαθητικές γίνεστε. Και να χαμογελάτε περισσότερο. Ιδέα δεν έχετε πόσο πιο γοητευτικές γίνεστε. Τίποτα πιο προσιτό και τίποτα πιο γοητευτικό.

Not only to girls but… κάθε είδους φλερτ!

 

Δες επίσης: 10 αποχρώσεις του “μοντέρνου” κυπριακού φλερτ (Part 1)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending