Δωρεάν εργαστήρια για Επιχειρηματικότητα στην εκδήλωση Σταδιοδρομία 2016!

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, μεταξύ των ωρών 15:00-19:00 στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση Σταδιοδρομία 2016.

Μεταξύ άλλων, στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει Έκθεση Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, με τη συμμετοχή 14 εταιριών startups. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσεις άτομα που έκαναν την ιδέα τους πράξη και να εμπνευστείς για να δημιουργήσεις και εσύ τη δική σου επιχείρηση. Μπορείς να δεις τις εταιρίες που συμμετέχουν εδώ.

Επίσης, σου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχεις ΔΩΡΕΑΝ σε εργαστήρια και διαλέξεις σχετικά με καινοτομία και επιχειρηματικότητα, που διοργανώνονται από 10 επιχειρήσεις startup ειδικά για την Εκδήλωση Σταδιοδρομία 2016. 


Πάτησε στο Πρόγραμμα Εργαστηρίων & Διαλέξεων για Επιχειρηματικότητα, βρες αυτά που σε ενδιαφέρουν και δήλωσε τώρα συμμετοχή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες.


 

Η Εκδήλωση Σταδιοδρομία 2016 απευθύνεται προς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλα τα προγράμματα σπουδών, απόφοιτους, καθώς και το ευρύτερο κοινό.

Δες εδώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

tepak_career1

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending