fbpx

UNISPORTS: Κρυφοκοιτάζει τη δεύτερη θέση (PHOTOS)

Την δεύτερη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας πανηγύρισε χτες βράδυ το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα κορίτσια του Αντώνη Δημητρίου επικράτησαν του Πανεπιστημίου Frederick 3 – 0 σετ σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό κατά διαστήματα.

Στο πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα παίρνοντας προβάδισμα με το … καλησπέρα (7-5). Οι κυανόλευκες του κ. Μπέρου προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ προκειμένου να κάνουν τη ζημιά (12-7) με το Πανεπιστήμιο Κύπρου όμως να είναι καλύτερο, να εκμεταλλεύεται λάθη των αντιπάλων και να τελειώνει γρήγορα αρκετούς πόντους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο σετ με 25-8.

Με φόρα από το προηγούμενο σετ μπήκαν οι γηπεδούχοι χτίζοντας γρήγορα διαφορά 6 πόντων (7-1, 8-2). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους (16-5) με την ανωτερότητα όμως του Πανεπιστημίου Κύπρου να είναι εμφανής. Και αφού πήρε τον ωραιότερο πόντο της βραδιάς (22-6 με συνεχόμενα ράλι και μάχες μπροστά από το φιλέ) ήταν πλέον και ζήτημα ψυχολογίας. Έτσι και αυτό το σετ πήγε στους γηπεδούχους (25-6).

Το τρίτο σετ ήταν και το πλέον ενδιαφέρον. Το Frederick δεν είχε άλλη επιλογή από το να τα παίξει όλα για όλα αν ήθελε να αποφύγει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυνατά βάζοντας δύσκολα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (4-4). Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν σιγά-σιγά τον καλό τους ρυθμό και πήραν το προβάδισμα (8-7) που ήταν και το καθοριστικό σημείο του σετ. Από αυτό το σημείο και έπειτα τα κορίτσια του Μπέρου απογοητεύτηκαν με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ρυθμούς Speedy Gonzalez να σαρώσει το υπόλοιπο σετ (19-8) κατακτώντας το με 25-9.

Έτσι, με 6 βαθμούς ο αγώνας της ερχόμενης βδομάδας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού με νίκη με 3 σετ διαφορά το Πανεπιστήμιο  Κύπρου ανεβαίνει στη δεύτερη θέση. Αντίθετα, το Πανεπιστήμιο Frederick παραμένει χωρίς νίκη σε 4 παιχνίδια παρά την φιλότιμη προσπάθεια και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαγιάννη Σ., Μαραγκού Ε., Οικονομίδου Λ., Παρασκευά Χ., Λιάτσου Α., Πέτρου Ε.

Πανεπιστήμιο Frederick: Κουμπαρή Φ., Σολωμού Κ., Χριστοδούλου Α., Μιχαήλ Α., Ττάκκα Ε., Μέντα Σ., Κοιγιάρη Ε.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending