fbpx

Οι 10+1 πιο αξέχαστες φοιτητικές στιγμές που έτυχαν σε όλους μας!

Πόσες φορές εσυζητήσαμε κάτι με τους συμφοιτητές μας τζιαι είπαμε “Έκαμα/έπαθα το τζι’ εγώ τούτο!“; Άσχετα με τη σπουδή και το έτος σου, σίγουρα έζησες συγκεκριμένες εμπειρίες.

Διαβάζοντας τούτο το άρθρο εν να γελάς, γιατί εν να σου έρκουνται στο νου στιγμές που επέρασες κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου πορείας!

Ας αρχίσουμε το μέτρημα των καταστάσεων μας:

 

1
Παραπλάνηση καθηγητή στην εξέταση

Ναι ναι, ούλοι ερωτήσαμε το καθηγητή κατά τη διάρκεια της εξέτασεις κάτι που τάχα εν εκαταλάβαμε Κύριε τι ζητάτε ακριβώς σε αυτή την ερώτηση;”  – τζιαι που μέσα μας επαρακαλούσαμε να μας πει την απάντηση.

2
Υπογραμμίζοντας τα SOS

Όταν έχουμε εξετάσεις τζιαι καθούμαστε να υπογραμμίσουμε τα SOS τζιαι τελικά καταλήγουμε να υπογραμμίσουμε ούλλο το βιβλίο. Γιατί; Επειδή εν ούλλα SOS!

3
Τουαλέτα

Όταν ήσουν πρώτο έτος τζιαι ερώτησες το καθηγητή αν μπορείς να πάεις τουαλέτα (όπως έκαμες στο λύκειο) τζιαι εγίνηκες “νάκκο” ρεζίλι, γιατί εγυρίσαν ούλλοι πάνω σου τζιαι ήσουν κάπως Άνοιξεεε πέτρα…

4
Εξέταση joker

Όταν γράφεις εξέταση multiple-choice και σκέφτεσαι τι δεν εκύκλωσες πριν για να το κυκλώσεις τωρά Να κυκλώσω το Β; Τσου εκύκλωσα το τις 3 προηγούμενες φορές… Ας κυκλώσω το C που έσσιει ώρα να το κυκλώσω.”

5
Απορίες στον καθηγητή

Όταν ο καθηγητής ρωτά πράματα τζιαι εσύ κάμεις πως ασχολείσαι με κάτι άλλο (γράψιμο, θωρείς το πάτωμα κτλ.) για να μεν σε βάλει εσένα να απαντήσεις. Ναι, ναι ούλλοι εκάμαμε το τζιαι τούτο σε κάποια φάση της φοιτητικής μας πορείας!

Δες: Πώς να ετοιμάσετε μια ομαδική παρουσίαση χωρίς να… βρεθείτε από κοντά!

6
Μάθημα Τέλος; NO!

Όταν ο καθηγητής λαλεί να μεν συνάξουμε τα πράματα μας γιατί εν ετέλειωσε ακόμα την παράδοση. Συνάουμε τα σιγά-σιγά όσο πιο αθόρυβα μπορούμε, σαν τους Ninja!

7
Πείνααα!

Άμα πεινάσεις κατά την ώρα του μαθήματος τζιαι αρκέψει να παίζει το στομάσσι σου σε ρυθμούς “γρου γρου γρου” τζιαι βάλλεις κάτι στο στόμα σου και προσπαθείς να τρώεις αθόρυβα αλλά..!

8
 Εξέταση και “γρρρρ”:

Εν λογικό ότι άμα είσαι σαν εμένα τζιαι έσσιεις μια 2-3ωρή εξέτασηεν να πέσει το αρφάλι σου” τζιαι ως συνήθως εν να αρκέψει το “γρρρρ” που ελέαμε τζιαι εσύ το μόνο που εν να θέλεις είναι να μεν σου σύρουν ντομάτες οι συμφοιτητές σου!

9
Παρουσίαση

Άμα είσαι αντροπιάρης/α τζιαι έρκετε η σειρά σου να παρουσιάσεις την εργασία σου… την ώρα που κατευθύνεσαι προς την έδρα εν σαμπώς τζιαι παένεις στο σφαγείο. Το μόνο που θέλεις είναι να γίνεις αόρατος!

10
Απουσίες

Είμαστε φοιτητές. Εν να πάμε τη νύχτα να πιούμε το ποτούι μας, να παίξουμε το χαρτούι μας κτλ. κτλ. Ναι, όμως το πρωί η ώρα 9 έχουμε μάθημα τζιαι ως συνήθως τυχαίνει τζείνο το μάθημα να έσχει τζιαι παρουσιολόγιο! Ωωω ναιι.. Αλλά επειδή εμείς βάλουμε ξυπνητήρι τζιαι ξυπνούμε με τη γαρίλλα στο μάτι, αποφασίζουμε να μεν πάμε σε τούτη τη παράδοση τζιαι λαλούμεΕν να πάω την άλλη φορά..” τζιαι ξανατζοιμoύμαστε.

11
Αθόρυβο κινητό

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος βαρκέσαι τζιαι μπαίνεις facebook, ξιάνεις ότι εν έβαλες αθόρυβο το κινητό σου (ως συνήθως τζείνη την ώρα εν να σου στείλει chat ο φίλος σου, ο παππούς σου, ο σουβλιτζής, ο Κωστής που τα κάζια..) τζιαι εν να ακουστεί ο ήxος σε ούλη την τάξη. Εσύ απλά εν να είσαι κάπως “Ενεν δικό μου, ρε ποιος εν facebook την ώρα του μαθήματος; Τς τς!” 

P.S. Αν έxεις τζιαι παρόμοιο chat με την πιο πάνω εικόνα, λογικά εν να φυρτείς που το γέλιο! So, καρφώνεσαι ένιγουεϊ!

Ήρταν σου κάποιες παρόμοιες στιγμές στο νου; 🙂

 

Δες επίσης: Πε μου τι σπουδάζεις να σου πω ποιος είσαι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending