fbpx

Η λύση για τις σπασμένες σας πούδρες βρίσκεται σε 1 μόνο υλικό!

Όλες μας το περάσαμε αυτό τουλάχιστον μια φορά. Πάνω στη βιασύνη μας για να βαφτούμε ή πάνω σε μια απροσεξία, μας πέφτει η πούδρα και γίνεται κομμάτια! Το ξέρω, είναι επώδυνο, ας το παραδεχτούμε. Ειδικά όταν είναι η αγαπημένη μας πούδρα που δεν ζούμε χωρίς αυτή, είτε είναι το αγαπημένο μας χρώμα ρουζ!

download

 

Μη βιαστείς όμως να πανικοβληθείς και να την πετάξεις. Αρχικά, εννοείται πως όσα κομμάτια πέσουν στο πάτωμα δεν θα τα χρησιμοποιήσεις για λόγους υγιεινής.

Η λύση στο πρόβλημά σου βρίσκεται σε ένα μόνο υλικό που όλοι έχουμε στο σπίτι. Και αυτό είναι το καθαρό αλκοόλ! Ναι, καλά άκουσες.

 

Δες τι πρέπει να κάνεις για να τη φτιάξεις σε 3 βήματα:

1ο βήμα:

Ξεκίνα ρίχνοντας λίγο αλκοόλ στη σπασμένη σου πούδρα, προσοχή όμως, λίγη ποσότητα κάθε φορά αναλόγως με το πόση πούδρα έχετε!

 

2ο βήμα:

Αφού ρίξεις το αλκοόλ, πιέσε το μείγμα με τα δάχτυλά σου, έτσι ώστε αυτό να γίνει σαν πάστα και πιέστε την επιφάνεια για να γίνει επίπεδη.

 

3ο βήμα:

Άφησε την πούδρα για μια νύχτα ανοικτή, αφού το αλκοόλ θα εξατμιστεί, αφήνοντας τη νέα πούδρα στεγνή στη μορφή που ήταν παλιά. Το αλκοόλ δεν θα αλλάξει την σύσταση της πούδρας σου, γι’αυτό μην ανησυχείς ότι θα την καταστρέψεις.

Ορίστε λοιπόν, η πούδρα σου είναι ξανά σαν καινούρια!

repair-broken-powder

Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα σας συμβεί, 
τρέξτε γρήγορα να πάρετε αλκοόλ και να φτιάξετε την αγαπημένη σας πούδρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending