fbpx

Βαστάτε καλά: Όσα θα δούμε στις παραλίες (τζιαι τούτο) το καλοκαίρι!

Ο χρόνος ήδη άρχισε να μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Σε δύο μήνες από τώρα, τον Κυπραίον εχάσαμεν τον!

Θα τον βρούμε φυσικά στις θάλασσες του Πρωταρά, της Αγίας  Νάπας, της Λάρνακας (τις πλείστες φορές) να απλώνει το κορμί του στην παραλία, να κάμει ότι είναι expert στις ρακέτες και να πιτσιαλλίζει μες’ τα νερά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η κατάσταση και οι εικόνες στις παραλίες είναι αναμενόμενα.

Σε προετοιμάζουμε λοιπόν για το τι θα δουν τα ματάκια σας στις παραλίες του νησιού μας:

 

1
Τα κορμιά της παραλίας

Είναι μεγαλόσωμοι, πρησμένοι, με σφινωτά μαγιό, γυαλλισμένοι από το λάδι μαυρίσματος. Πάντα φορούν γυαλίν ray-ban και θα δεικτούν σε ούλλη την παραλία, αφού θα πηγαίνουν και θα έρκουνται,θα κολλούν στον γυναικείο πληθυσμό ή θα παίζουν επιδεικτικά ρακέτες, με σκοπό όλοι να τους δούμε και να τους θαυμάσουμε.

Ότι επέτυχεν ο Κυπραίος στο γυμναστήριο εν να το δείξει στη θάλασσα. Κοιλιακοί, στήθος, τρικέφαλοι, τετρακέφαλοι, πόδια, πλάτη.. ούλλα εν να φανούσιν στη θάλασσα. Ε βέβαια, εν γίνεται να πάει χαμένη η διατροφή, οι τόσες ασκήσεις των κοιλιακών και η γράμμωση.

Οι περισσότεροι Κυπραίοι όμως, θυμούνται να αρχίσουν γυμναστήριο 2-3 μήνες πριν πάσιν θάλασσα, νομίζοντας  ότι γίνουνται οι κορμάρες της παραλίας. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά με 2 μήνες γυμναστήριο… δεν γίνεστε. Sorry guys..

2
Μπραζίλιαν

Έν κανεί που εν 40 βαθμούς το καλοκαίρι της Κύπρου μας, η θερμοκρασία ψηλώνει ακόμα περισσότερο με τα μικροσκοπικά μπικίνι και μπραζίλιαν του θηλυκού πληθυσμού.

Φορεί μου ας πούμεν η άλλη ένα μαγιούι που -σχεδόν- εν καλύπτει τίποτε τζιαι έσσιει μου τζιαι πρόβλημα ότι σχολιάζουν την ούλλοι! Άσε μας κουκλίτσα μου… 

Τα μπραζίλιαν μπορεί να αναδεικνύουν πολύ όμορφα το γυναικείο σώμα, όμως δεν ταιριάζουν σε όλες! Καλό είναι να αποκτήσουμε λίγη αυτογνωσία, αν θέλουμε να μην γινόμαστε ρεζίλι!

Υ.Γ. Από τις 10 γυναίκες που φορούν μπραζίλιαν στην Κύπρο, μόνο στις 3 ταιριάζει, τζιαι η μια από τις 3 δεν έχει κυπριακή καταγωγή. Sad but true story 😐

Δες: Εσφύξαν οι πυράες ; Ωχ τι βλέπουν τα ματούθκια μου!

3
Κυπραίες βαμμένες για… το γάμο

Πόσες φορές να το πούμεν; Στην παραλία δεν πάεις βαμμένη! Ούτε για επίδειξη πάεις, ούτε για πασαρέλα.

Παρ’όλ’ αυτά, συνεχίζουμε να βλέπουμε σταθερά πολλές Κυπραίες να είναι πατωμένες του make-up και να μπαίνουν στη θάλασσα με τα γυαλιά τους. Κατίσσιη του όποιου  της σύρει νερά, γιατί εν να χαλάσουν τα μαλλιά της τζιαι θα αρχίζει να τσιριλλά.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το “Πάω θάλασσα σημαίνει θα βρεκτώ και εγώ και τα μαλλιά μου και το πρόσωπο μου. Τα βαψίματα να τα αφήσουμε καλύτερα για τα νυχτερινά μπαράκια!

4
Χώρκατους Κυπραίους

Πώς θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον Γιαννήν τζιαι την Μαρουλλού (τυχαία ονόματα) που εν να πάσιν στη θάλασσα με την παγωνιέρα τους, με κάμποσα κοπελλούθκια να βουρούν ποδά τζιαι ποτζεί, τζιαι ούλλον το συγγενολόι τους;

Αυτοί είναι οι Κυπραίοι που θα ανοίξουν τις ομπρέλες τις κοκα-κόλα και θα φέρουν καρεκλούες τζιαι τραπεζούθκια. Φυσικά να μην ξεχνούμε και την παττίχα που θα φέρουν μαζί τους και θα την καταβροχθίσουν μαζί με πεπόνι, χαλλούμι, σταφύλι και ό,τι άλλον θυμηθούν να πάρουν άμπα τζιαι πεινάσουν.

Αυτές ήταν λοιπόν 4 (από τις πολλές) περιπτώσεις που θα συναντήσουμε φέτος το καλοκαίρι!

170907-1431194442_Summer-Loading

Βαστάτε λοιπόν καλά γιατί θα δουν πολλά τα ματάκια σας!

Ήρτε σου καμιά άλλη περίπτωση εσένα;

Στείλε μας την δαμέ: SUBMIT

Δες επίσης: Το καλοκαίρι αλα κυπριακά!! (PART I)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending